Supermodelul Naomi Campbell, din nou pe catwalk, la 48 de ani!

.

La 14 ani de când a defilat pentru ultima oară, Naomi Campbell a revenit pe catwalk, ducânt termenul de haute couture la un alt nivel. Într-o ținută ce nu ascundea prea multe, faimosul model a demonstrat pe deplin că 48 e doar un număr și că eleganța și stilul nu au vârstă!

Naomi Campbell a surprins recent spectatorii care participau la show-ul de primăvară Valentino 2019 prin apariția sa neașteptată, ultima oară  legendarul model defilând pentru faimosul brand în anul 2005. Deși au trecut 14 ani de când nu a mai fost văzută pe catwalk, Naomi Campbell le-a tăiat tuturor respirația cu apariția sa, supermodelul fiind și cea care a încheiat defilarea.


Naomi Campbell a defilat într-o rochie complet transparentă în partea de sus

Apariția superbului model a făcut valuri și în mediul online, fanii acesteia considerând că Naomi încă este regina absolută a catwalk-ului. La finalul show-ului, vedeta a purtat un outfit Pierpaolo Piccioli (directorul de creație al casei Valentino), cu care… le-a stins tuturor lumina. Splendidul outfit de culoare neagră, lungă, dar care în partea de sus era complet transparentă, lăsând să se vadă absolut tot. Trebuie să recunoaștem că, la 48 de ani, Naomi Campbell arată impecabil, poate chiar mai bine decât modele aflate la început de drum…


În cei 33 de ani de carieră, Naomi Campbell a defilat de multe ori pentru Valentino, care, prin această defilare, i-a adus un omagiu impresionant, dat fiind că au trecut 14 ani de când supermodelul a defilat pentru ultima oară, tot în cadrul colecției de primăvară a celebrului brand de haute couture. La finalul show-ului, Pierpaolo Piccioli s-a alăturat modelelor Naomi Campbell, Kaia Gerber, Natalia Vodianova, Sabah Koj, Liya Kebede, Akiima Nyarach Abouch, Ayak Veronica, Mariacarla Boscono, Ugbad Abdi şi Adut Aketch, în aplauzele entuziaste ale publicului, însă vedeta serii a fost cu siguranță Naomi.


Foto: Hepta