Ana Maria Brânză, aplaudată la scenă deschisă, la Teatrul Național, după ce și-a anunțat retragerea: "Îmi tremura o lacrimă în colțul ochiului"

 Dumba Gabriela
.

Echipa Teatrului Național din București a complotat o adevărată surpriză de proporții pentru marea spadasină Ana Maria Brânză Popescu, recent retrasă din activitate. Prezentă în Sala Studio, la spectacolul „Preșul' de Ion Băieșu, multipla campioană a avut parte de emoții puternice la final, atunci când aplauzele pentru actori s-au transformat în aplauze la scenă deschisă chiar pentru ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Monica Davidescu a chemat-o pe scenă, unde i-a oferit un cadou din partea teatrului, iar artista Norica Veșcă Popescu i-a dăruit un superb tablou, reprezentând-o pe marea campioană în dublă ipostază. Gâtuită de emoții, Ana Maria a mărturisit că nu a mai urcat pe o scenă din clasa a IV-a, când a recitat o poezie pentru Moș Crăciun.

rrrerrre

De data aceasta, mama sportivei, aflată în sală, nu și-a putut stăpâni câteva lacrimi, în timp ce soțul campioanei, Pavel Popescu a fotografiat cu telefonul mobil întreaga scenă.

„Mulțumim, Ana Maria, pentru tot ce ai făcut de-a lungul timpului, pentru zilele și serile în care ne-am mândrit cu succesele tale, am avut emoții cu fiecare asalt și am suferit alături de tine la fiecare înfrângere. Noroc că acestea din urmă nu au fost multe!

Pentru că ai fost prezentă deseori în sălile noastre, discret, de data aceasta, la retragerea ta din activitate am hotărât să facem acest mic gest de mulțumire, o reverență pe care o datorăm fiecărui mare sportiv!', au precizat cei de la TNB.

Citește și: Cum arată Lidia Buble nemachiată.Artista s-a filmat 100% naturală

Citește și: Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu:„Am plâns ca doi copii’

Citește și: Gina Pistol și Smiley, imagini din prima vacanță alături de fetița lor, Josephine:„O aștept de-o viață!’

„Eram atât de emoționată, încât iar îmi tremura o lacrimă în colțul ochiului… Bine că aveam ochelarii și masca de protecție! Nu știu cum am reușit să rostesc vreo două bâlbe', a precizat și spadasina pe pagina oficială de facebook.

Tot complotul acestei surprize a fost pus la cale de fotograful oficial al TNB, Florin Ghioca, cel care a și realizat un film și fotografii cu momentul emoționant în care a fost implicată Ana Maria Popescu.

„Cea mai importantă medalie era întotdeauna… următoarea!”

Pe 27 noiembrie, Ana Maria Brânză (Popescu), vicecampioana olimpică la Tokyo 2020, a fost declarată de Federația Internațională de Scrimă cea mai bună spadasină a lumii în sezonul 2020-2021.

Sportiva a primit această distincție pentru a cincea oară în carieră, un record în această disciplină. Medalia olimpică de argint câștigată la Jocurile Tokyo 2020 a încheiat o perioadă grea, desfășurată în plină pandemie.

Luna decembrie a acestui an, când sportiva în vârstă de 37 de ani a urcat din nou pe podium, în Dubai, unde a câștigat o medalie de argint, a coincis cu retragerea din activitate.

„Am avut un sentiment ciudat de gol! Știam că va fi ultima competiție și până în semifinale, la prezentare oficială a sportivilor, am tot glumit pe seama faptului că e pentru ultima dată când îmbrac acel costum alb într-un concurs oficial.

Apoi, când mi-am auzit numele, am simțit un val de emoție și ochii mi s-au umplut de lacrimi. Practic, în finala nu m-am duelat doar cu adversara din fața mea, ci și cu o groază de emoții și gânduri. Dar am încheiat pe podium și cred eu, mi-am luat rămas bun într-un cadru minunat pentru că acea competiție organizată în Dubai este o celebrare a scrimei„, a mărturisit ea pentru csid.ro.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton