Ce surpriză i-a pregătit Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui. A împlinit 53 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Ce surpriză i-a pregătit Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui. Pe 17 ianuarie, afaceristul a împlinit 53 de ani și a avut parte de o surpriză inedită din partea soției sale și a celor trei copii. Pe rețelele de socializare, fostul manechin a postat a postat o imagine de la ziua de naștere a soțului ei, petrecerea fiind organizată acasă. Iată cum l-a surprins Valentina Pelinel pe Cristi Borcea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă în anii precedenți Cristi Borcea organiza petreceri excentrice de ziua lui, de data aceasta afaceristul a preferat să sărbătorească în familie. În urmă cu două zile, acesta a împlinit 53 de ani și a avut parte de o petrecere intimă, alături de soția lui și cei trei copii, gemenele Rania și Indira și băiețelul Milan. Ca în fiecare an, Valentina Pelinei a avut grijă să-și surprindă plăcut soțul, avându-i complici și pe cei mici.

bor-12bor-12

Ce surpriză i-a pregătit Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui. Afaceristul și fostul manechin formează un cuplu de 10 ani. De-a lungul timpului, relația lor a fost suspusă mai multor provocări și au decis să-și separe bunurile înainte de căsătorie, având în vedere că blondina era criticată că „vânează' banii soțului ei.

Citește și: De ce se teme Valentina Pelinel în relația cu fiul ei:”O să fie un moment foarte greu…”

Citește și: Cum a început relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Ce relație are afaceristul cu familia ei:„Am ales să urmez calea inimii' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă acum Emanuel Ion, tânărul nevăzător din finala Românii au Talent:”Eram cel mai negativist om”

Citește și: Alexandru Ion s-a logodit! Cine este tânăra pe care a cunoscut-o pe o aplicație de dating:”Nu are legătură cu lumea artistică”

Ce surpriză i-a pregătit Valentina Pelinel lui Cristi Borcea, de ziua lui

Pe contul de Instagram, Valentina Pelinel a postat o fotografie de la aniversarea soțului ei. Cristi Borcea  a sărbătorit în familie și a avut parte de un tort personalizat. Cofetarii au realizat figurina omului de afaceri din marțipan, surprinzându-l la birou și cu un trabuc în mână.

În imaginea postată pe rețelele de socializare, afaceristul își sărută soția și își ține cei trei copii în brațe. Ca de fiecare dată, acesta a optat pentru o ținută elegantă, fiind îmbrăcat într-un costum, cu vestă și cravată.

În secțiunea de comentarii, Valentina Pelinel a ținut să le răspundă celor care i-au transmis felicitări și gânduri bune soțului ei: „Vă mulțumim mult pentru urări!'.

Cum s-a schimbat relația celor doi de când au devenit părinți

Într-un interviu pentru Viva!, Valentina Pelinel a vorbit despre schimbările care s-au petrecut în relația cu Cristi Borcea de când sunt părinți. Fostul manechin a recunoscut că viața cu trei copii nu este ușoară, însă cei doi soți își fac întotdeauna timp pentru relație.

„Evident că nu la fel de des, însă ne rezervăm timp pentru noi, deoarece consider că este esențial. Relația se schimbă inevitabil când apar copiii, dar în sens bun, și ceea ce pierzi câștigi înzecit la nivel de împlinire personală și relațională. Cel mai important lucru într-o relație este comunicarea și fiecare trebuie să își găsească vocea de a transmite ceea ce își dorește și are nevoie, acomodând și respectând în același timp și dorințele partenerului.

Timpul este mai scurt ca oricând. Dar învăț să-mi fac timp pentru ce contează și să prioritizez lucrurile. Am norocul că sunt o fire foarte organizată și disciplinată și reușesc să-i organizez și pe ceilalți. Ne rezervăm timp de calitate pentru noi, seara la cină și dimineața înainte să înceapă o zi plină', a declarat Valentina Pelinel.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton