Survivor All Stars 14 martie - Oana Ciocan a fost eliminată din competiție. Primele declarații: „Mă doare c-am pierdut. Îmi pare rău că…”

.

Survivor All Stars 14 martie – Oana Ciocan a fost eliminată din competiție. Așadar, telespectatorii și-au luat „la revedere' de la Oana Ciocan în ediția difuzată aseară, la PRO TV. Iubita lui Jador a pierdut la duelul pentru eliminare, astfel că a părăsit concursul. Deși i-a părut rău că a plecat, tânăra se bucură însă, cu siguranță, că acum își poate revedea partenerul. Iată declarațiile ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Survivor All Stars 14 martie – Oana Ciocan a fost eliminată din competiție. În ediția de aseară de la Survivor All Stars, fanii Oanei Ciocan au avut parte de o surpriză neplăcută. Iubita lui Jador a părăsit jungla Dominicană, după ce a pierdut la duelul de eliminare. Aceasta a plecat acasă după doar două săptămâni de când se întorsese în emisiune și regretă că a avut un traseu atât de scurt.

În ediția de joi, 14 martie, a emisiunii Survivor All Stars, Oana Ciocan a participat la duelul pentru eliminare. Tânăra a pierdut, astfel că, la finalul acestuia, a părăsit definitiv competiția. Parcursul ei în emisiune nu a fost foarte lung, dar cu multe peripeții. După ce s-a întristat că nu l-a mai găsit pe iubitul ei, Jador, în competiție, aceasta a fost cerută în căsătorie în junglă de artist, iar acum, după doar două săptămâni, a fost eliminată.


Citește și: Cum arată Oana Ciocan machiată și îmbrăcată provocator. Imagine rară cu iubita lui Jador

Citește și: Oana Ciocan a răbufnit după ce a fost avertizată de Faimoși în privința relației cu Jador: „Este omul cu care o să trăiesc o viață. Pentru ei poate să fie cel mai groaznic…

Citește și: Ce relație are Pavel Bartoș cu cele trei fiice ale sale: „Toată lumea știe că adolescența nu este una foarte ușoară. Nu mă consider cel mai bun tată din lume’

Citește și: Daiana Anghel, primele declarații după ce ea și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple: „Tot ce am trăit acolo…'. Ce le-a transmis Radu Siffredi


Survivor All Stars 14 martie – Oana Ciocan a fost eliminată din competiție

La aflarea verdictului, Oana Ciocan și-a exprimat public regretul pentru că a fost eliminată. Iubita lui Jador a dat de înțeles că și-ar fi dorit să mai rămână în competiție, însă a precizat că se bucură pentru Lola și că și-ar dori ca emisiunea să fie câștigată de un Războinic, la final.


‘Mă doare c-am pierdut. Mă doare că plec. Pur și simplu, nu a fost jocul meu. Mă bucur enorm pentru Lola, pentru că știu cât a tras. Îmi pare rău, dar unele povești așa se termină…. Cel mai bun să câștige și să fie Albastru! Asta îmi doresc’, a spus Oana Ciocan, înainte ca Daniel Pavel să-i stingă torța.


Ce i-a spus Lola Crudu de la Survivor All Stars Oanei Ciocan despre logodnicul ei, Jador

Încă de când a fost descalificat Jador de la Survivor All Stars, Oana Ciocan a primit numeroase „sfaturi„ despre logodnicul ei, dar totodată a auzit și vorbe care au deranjat-o. Totuși, se pare că sunt și persoane care-l apreciază pe Jador, astfel că Lola Crudu nu s-a sfiit să spună acest lucru. Mai concret, din vorbă în vorbă i-a spus clar Oanei Ciocan că artistul este cu siguranță un om bun, dacă ea este într-o relație cu el.


Eu cred că și Ionuț (n.r. Jador) ar fi trebuit să fie la Războinici pentru că îl apreciază și îl iubesc real. Chiar Lola mi-a spus: „Dacă mai aveam vreun dubiu, acum mi-am dat seamă că el este un om foarte bun pentru că ești tu cu el„a dezvăluit Oana Ciocan.

Nu întâmplător Oana Ciocan a dezvăluit și că Jador, iubitul ei, trebuia să fie în echipa Războinicilor. După numeroasele replici pe care le-a primit de la Faimoși privind relația ei cu el, aceasta a explicat că este foarte bucuroasă că face parte din echipa Războinicilor.


Datorită colegilor mei, integrarea a fost foarte ușoară pentru că nu a existat până acum o echipă mai bună de Războinici decât ei. De la traseu la traseu țip și mă exteriorizez pentru că îmi place atât de mult și îmi vine să trag din ce în ce mai tare. E dorința de câștig!‘, a mai spus Oana Ciocan.

Sursă foto: Captură video, instagram