Survivor All Stars 15 februarie - Jorge și Jador au ales noile echipe. Cine a trecut la Faimoși și cine la Războinici

 Miniosu Alexandra
.

Survivor All Stars 15 februarie – Jorge și Jador au ales noile echipe. Premieră absolută la Survivor All Stars! Pentru prima dată în istoria show-ului de la PRO TV, Daniel Pavel le-a dat o veste neașteptată concurenților. Deși mulți se așteptau ca în ediția difuzată aseară Jorge și Jador să se lupte la duelul eliminatoriu, acestora le-a revenit o sarcină susprinzătoare. Ei au ales noile echipe din concurs. Iată cine a trecut la Faimoși și cine la Războinici!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Survivor All Stars 15 februarie – Jorge și Jador au ales noile echipe. Duelul eliminatoriu a fost anulat, iar echipele au trecut prin schimbări importante în ediția de aseară de la Survivor All Stars. În timpul Consiliului, Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți că este pentru ultima oară când sunt în această formulă, iar, ulterior, Jador și Jorge au ales noile echipe.

daniel-pavel-1daniel-pavel-1

Citește și: Dani Oțil recunoaște că urmărește Survivor All Stars. Ce spune despre Daniel Pavel și ce crede despre concurenți: „Cu atâția nebuni, frate, și țipă la ei'

Citește și: Ce se întâmplă astă seară la Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp, la un pas de bătaie, iar Cătălin Zmărăndescu a intervenit: „Am fost sigur că îi dă una. E un copil răsfățat și…'

Citește și: Ce tabiet are Anamaria Prodan în fiecare dimineață. Bona Nuți a dat-o de gol: „Acum o pârăsc. Merge la…'

Citește și: Mihai Petre a dezvăluit cum stabilea notele la Românii au Talent şi Dansez pentru tine: „Au fost concurenți care au venit la mine după filmări”

Survivor All Stars 15 februarie – Jorge și Jador au ales noile echipe

În urma jocului de recompensă, câșitgat de Faimoși, a urmat Consiliul. Toți se așteptau ca unul dintre Faimoși să plece acasă. Vocul echipei a mers majoritat către Jorge, iar TJ Miles, cel care a câștigat colanul de imunitate, l-a nominalizat pe Jador. Ei bine, deși toți se așteptau acum la un duel eliminatoriu între cei doi, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Daniel Pavel i-a îndemnat pe Jador și Jorge să aleagă câtre un puc dintr-un săculeț. Jador a nimerit culoarea roșie, iar Jorge pe cea albastră. Astfel, acestea au devenit noile lor echipe. Ulterior, fiecare a ales câte o fată, iar ea a trebuit să aleagă un băiat și tot așa până la completarea echipei.

Cine a trecut la Faimoși și cine la Războinici

Prin urmare, echipa Războinicilor e acum formată din: Jorge, Ștefania Ștefan, Iancu Sterp, Maria Chițu, Lola Crudu, Alex Delea, Robert Moscalu, Sorin Pușcașu, Alexandra Duli.

Echipa Faimoșilor are pe: Jador, Ana Porgras, Zanni, Ștefania Stănilă, Andrei Ciobanu, Alexandra Ciomag, TJ Miles, Maria Lungu, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu.

Sursă foto: Captură video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton