Survivor All Stars 18 ianuarie - Andreea Tonciu a fost eliminată din competiție

 Miniosu Alexandra
.

Survivor All Stars 18 ianuarie – Andreea Tonciu a fost eliminată din competiție. Telespectatorii au trecut prin mari emoții, urmărind ediția de aseară, 18 ianuarie, Survivor All Stars. Fanii Andreei Tonciu și ai Roxanei Nemeș au stat cu sufletul la gură, cele două concurente fiind propuse spre eliminare. La final, cea dintâi a părăsit concursul, dar nu înainte să-și exprime public dezamăgirea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Survivor All Stars 18 ianuarie – Andreea Tonciu a fost eliminată din competiție. Joi, 18 ianuarie, la PRO TV a fost difuzat al treilea episod din noul sezon Survivor România. În această etapă, Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au trecut prin mari emoții. Cele două Faimoase au ajuns la duelul de eliminare, în premieră la Survivor All Stars 2024.

andreea-tonciu-1-1andreea-tonciu-1-1

Citește și: Francisca, după ce TJ Miles a plecat la Survivor All Stars: „Nu mai știu nimic de el, am fost prima care l-a încurajat”

Citește și: Cine este soția lui Cătălin Moroșanu de la Survivor All Stars. Georgiana profesează ca medic, a absolvit două facultăți și deține o afacere prosperă

Citește și: Ioana Tufaru crede că tatăl ei, regretatul Dan Tufaru, i-a falsificat diagnosticul de retard mintal, la 18 ani: „A încercat să facă toate demersurile de a mă îndepărta. Nu m-a vrut'

Citește și: Ce spune Vali Vijelie despre rolul lui din filmul 'Băieți deștepți': 'Am fost invitat să joc, nu am dat casting…' Olimpia Melinte l-a lăudat/ EXCLUSIV

Survivor All Stars 18 ianuarie – Andreea Tonciu a fost eliminată din competiție

Înainte de a afla verdictul, Andreea Tonciu mărturisea că este foarte emoționată, atât de tare, încât îi tremură mâinile și picioarele. În același timp, Faimoasa și-a exprimat dorința de a rămâne la Survivor All Stars.

„Sunt foarte emoționată, îmi tremură mâinile și picioarele. Sunt fericită că fac parte din Survivor All Stars și o să fac tot ce pot!', a spus Andreea Tonciu la Survivor All Stars.

Andreea Tonciu, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars: „Sunt foarte dezamăgită'

Însă, în urma unui joc dificil, Andreea Tonciu a fost cea care a părăsit competiția. După aflarea verdictului, Faimoasa a declarat că e dezamăgită, mai ales pentru faptul că le-a promis celor de acasă că va sta minim 3-4 săptămâni.

„Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau.. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat', a spus Andreea Tonciu, după ce a aflat că va părăsi show-ul.

Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars 2024

Faimoșii sunt Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

De cealaltă parte, echipa Războinicilor este fomată din: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Sursă foto: Captură video, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton