Survivor All Stars 23 ianuarie - Elena Ionescu a fost eliminată, iar noi concurenți intră în competiție

 Miniosu Alexandra
.

Survivor All Stars 23 ianuarie – Elena Ionescu a fost eliminată, iar noi concurenți intră în competiție. În urmă cu câteva zile, fanii emisiunii de la PRO TV au rămas mască, după ce au aflat că Faimoasa Elena Ionescu a părăsit competiția. Informația a fost dată în premieră de un fan al show-ului, care a surprins-o pe aeroport în Frankurt, împreună cu Andreea Tonciu. După acest anunț, în ediția difuzată aseară, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că se vor alătura noi concurenți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Survivor All Stars 23 ianuarie – Elena Ionescu a fost eliminată, iar noi concurenți intră în competiție. După ce s-a aflat, în mod neoficial, că Elena Ionescu a părăsit competiția din Republica Dominicană, Daniel Pavel le-a mai dat o veste neașteptată telespectatorilor. În episodul difuzată marți, 23 ianuarie, la PRO TV, aceștia au aflat că alți patru concurenți se alătură concursului.

noi-concurenti-survivor-1noi-concurenti-survivor-1

Este vorba despre doi Faimoși și doi Războinici. Iar aceștia nu sunt deloc străini de lumina reflectoarelor, pentru că sunt tot foști concurenți ai show-ului de la PRO TV. Așadar, la Survivor All Stars vor intra Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Elena Marin.

Citește și: Mihai Albu, adevărul despre relația cu fiica iubitei lui: „Am ieșit toți trei afară la zăpadă și…”

Citește și: Magda Catone a dezvăluit când va avea loc nunta fiului său, Carol: „E anunțată deja…”. Ce spune actrița despre relația cu viitoarea ei noră

Citește și: De ce a refuzat Culiță Sterp să participe la Survivor All Stars: „Retrăiesc ce am făcut eu acolo. Primisem oferta de a merge dar…' / Ce spune despre fratele lui, Iancu

Citește și: Sora Anei Porgras de la Survivor All Stars, despre relația dintre Faimoasă și Zanni: „Ea are viața ei privată acasă. Nu a fost…”

Survivor All Stars 23 ianuarie – Elena Ionescu a fost eliminată, iar noi concurenți intră în competiție

Înainte de a ajunge să facă parte din echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor, Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Elena Marin au stat, mai întâi, în exil. Asta este o premieră în istoria emisiunii, având în vedere că niciun alt concurent nou nu a fost ținut în exil, înainte de a intra pe traseu.

„Nu știu ce se va întâmpla, dar sunt foarte curios și nu mai am răbdare. Adică eram și acasă, așteptam momentul în care să vin, să ajung mai repede, să intru. N-am avut răbdare nici în avion', a transmis Sorin Pușcașu la testimoniale, potrivit Fanatik.

„Momentan suntem prieteni. (…) Dar cu siguranță în momentul în care vom începe jocul și vom fi adversari se vor schimba lucrurile, pentru că fiecare își dorește să câștige, să mănânce, să fie cel mai bun', a spus și Cătălin Zmărăndescu.

Doi Faimoși și doi Războinici se alătură competiției Survivor All Stars

De cealaltă parte, Alexandra Ciomag speră să nu se ajungă la tensiuni între concurenții Survivor All Stars. „Sper să nu ajungem la cuțite, sper să fim doar adversari pe traseu și în rest să fim oameni', a transmis Alexandra Ciomag în ediția de marți seară.

„O să încerc să mă calmez în acest exil, e liniștea de dinaintea furtunii', a adăugat Elena Marin, fosta concurentă din sezonul 2, din echipa Faimoșilor.

Andreea Tonciu a fost eliminată din competiție

Joi, 18 ianuarie, la PRO TV a fost difuzat al treilea episod din noul sezon Survivor România. În această etapă, Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au trecut prin mari emoții. Cele două Faimoase au ajuns la duelul de eliminare, în premieră la Survivor All Stars 2024.

În urma unui joc dificil, Andreea Tonciu a fost cea care a părăsit competiția. După aflarea verdictului, Faimoasa a declarat că e dezamăgită, mai ales pentru faptul că le-a promis celor de acasă că va sta minim 3-4 săptămâni.

„Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau.. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat’, a spus Andreea Tonciu, după ce a aflat că va părăsi show-ul.

Sursă foto: Libertatea, Instagram, Pro TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton