Survivor All Stars 24 ianuarie - Cine a obținut imunitatea personală: „Câștigă colanul și dreptul de a trimite pe cineva la duel”

 Miniosu Alexandra
.

Survivor All Stars 24 ianuarie – Cine a obținut imunitatea personală. În ediția de miercuri, 23 ianuarie, Faimoșii și Războinicii de la Survivor All Stars s-au luptat la jocul pentru imunitate. Ulterior, cei care au pierdut s-au confruntat pentru imunitatea personală. Câștigătorului îi revne sarcina de a trimite un coleg la duelul eliminatoriu. Iată despre cine este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Survivor All Stars 24 ianuarie – Cine a obținut imunitatea personală. În episodul difuzat ieri seară la Pro Tv, de la Survivor All Stars, concurenții s-au întrecut pentru jocul de imunitate. Învingători au ieșit Războnicii, Maria Chițu reușind să aducă punctul decisiv pentru echipa ei. În final, Răboinicii au câștigat detașat jocul, cu un scor de 10 – 6.

jorge-3jorge-3

Citește și: De ce a refuzat Culiță Sterp să participe la Survivor All Stars: „Retrăiesc ce am făcut eu acolo. Primisem oferta de a merge dar…’ / Ce spune despre fratele lui, Iancu

Citește și: Mihai Albu, adevărul despre relația cu fiica iubitei lui: „Am ieșit toți trei afară la zăpadă și…'

Citește și: Magda Catone a dezvăluit când va avea loc nunta fiului său, Carol: „E anunțată deja…'. Ce spune actrița despre relația cu viitoarea ei noră

Citește și: Sora Anei Porgras de la Survivor All Stars, despre relația dintre Faimoasă și Zanni: „Ea are viața ei privată acasă. Nu a fost…'

Cine a obținut imunitatea personală

Astfel, mai apoi, pentru că au pierdut jocul, Faimoșii s-au luptat pentru imunitatea personală. Singurii scutiți de la acest joc au fost Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu, pentru că au intrat de curând în emisiune. Așadar, ei nu au participat la imunitatea personală.

„11 Faimoși. Echipajul este complet în acest moment, însă doar 9 joacă. Elena Marin și Cătălin Zmărăndescu s-au alăturat astăzi, iar această bătălie a imunității pierdute nu-i conține și pe ei în bătălia imunității personale. Joacă cei 9. 9 Faimoși și un colan de imunitate', a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

Jorge a câștigat imunitatea la Survivor All Stars

După joc, imunitatea personală a fost câștigată de Jorge. Astfel, acum, Faimosul va face în consiliu o nominalizare directă. Totodată, lui îi revine sarcina de a trimite un coleg din echipă la duelul eliminatoriu. Rămâne de văzut însă care va fi alegerea lui.

„Jorge câștigă imunitatea, câștigă colanul și dreptul de a trimite pe cineva la duel în acest moment', a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars.

Andreea Tonciu a fost eliminată din competiție

Joi, 18 ianuarie, la PRO TV a fost difuzat al treilea episod din noul sezon Survivor România. În această etapă, Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au trecut prin mari emoții. Cele două Faimoase au ajuns la duelul de eliminare, în premieră la Survivor All Stars 2024.

În urma unui joc dificil, Andreea Tonciu a fost cea care a părăsit competiția. După aflarea verdictului, Faimoasa a declarat că e dezamăgită, mai ales pentru faptul că le-a promis celor de acasă că va sta minim 3-4 săptămâni.

„Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau.. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat, a spus Andreea Tonciu, după ce a aflat că va părăsi show-ul.

Și Elena Ionescu a fost eliminată, însă anunțul nu a fost făcut însă oficial în emisiune. Aceasta a fost surprinsă de un fan pe un aeroport, alături de Andreea Tonciu.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton