Survivor All Stars 25 ianuarie - Elena Ionescu, prima reacție după ce a fost eliminată: „O lecție de viață. Experiența asta…”

 Miniosu Alexandra
.

Survivor All Stars 25 ianuarie – Elena Ionescu, prima reacție după ce a fost eliminată. Joi, 25 ianuarie, la PRO TV a fost difuzat episodul în care Elena Ionescu a părăsit Survivor All Stars. Informația apăruse în mediul online încă de acum câteva zile, atunci când fan a surprins niște imagini cu ea în aeroport, alături de Andreea Tonciu. Iată de ce a plecat Faimoasa acasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Survivor All Stars 25 ianuarie – Elena Ionescu, prima reacție după ce a fost eliminată. După ce s-a aflat în mod neoficial că Faimoasa a părăsit competiția, un fan postând mai multe imagini cu ea din aeroport, aseară a fost difuzat episodul cu eliminarea vedetei. Aceasta a părăsit concursul, după ce a pierdut în fața Roxanei Nemeș, la duel.

elena-ionescu-1-2elena-ionescu-1-2

Citește și: Elena Ionescu a fost eliminată de la Survivor All Stars! Cum a fost fotografiată pe aeroport și ce gafă i-ar putea atrage o sancțiune uriașă de la Pro TV

Citește și: Elena Ionescu, accident vestimentar la Survivor All Stars. I s-a văzut sânul, iar imaginile au ajuns pe post

Citește și: Andreea Tonciu a amenințat-o pe Elena Ionescu, în prima zi la Survivor All Stars: „Acum te bat, acum te-njur'

Citește și: De ce s-a despărțit Elena Ionescu de iubitul ei grec, Giorgos Athanasiadis: „Mai bine singur decât într-o relație toxică”

Survivor All Stars 25 ianuarie – Elena Ionescu, prima reacție după ce a fost eliminată

În prima parte a ediției, cele două triburi, Faimoșii și Războnicii, au participat la un joc de recompenă. Scorul a fost apropiat de cel de săptămâna trecută. Câștigători au fost Războinicii, cu un scor de 5-2, astfel că au primit brioșe și cafea, ca recompensă. Situația nu a stat la fel de bine și-n cealaltă tabără. Pe lângă faptul că au pierdut, Roxana Nemeș din echipa Faimoșilor s-a accidentat în timpul probei.

„Pierdem pentru că echipa noastră nu-i echipă', a susținut Zanni la Survivor All Stars, după această nouă nereușită.

Ulterior, a avut loc și Consiliul tribal, unde s-au desfășurat nominalizările. Votul de grup a trimis-o la duel, pentru a doua oară consecutiv, pe Roxana Nemeș. Jorge, cel care a câștigat colanul de imunitate, a ales-o pe Elena Ionescu. Așadar, lupta s-a dat între cele două Faimoase. Deși Roxana Nemeș e accidentată, aceasta a reușit să-și păstreze locul în emisiune.

Elena Ionescu, mesaj înainte de a părăsi Survivor All Stars

Așadar, Roxana Nemeș s-a salvat aseară, iar Elena Ionescu a fost eliminată de la Survivor All Stars. În ciuda verdictului, cea din urmă a mărturisit că se bucură de experiență și de faptul că nu s-a accidentat.

„Important este să fiți bine voi. Sunt bine. Mă bucur de experiență. Nu se așteaptă nimeni (n.r. să plece acasă). E totul bine. Eu mă bucur. Sunt sănătoasă, nu m-am accidentat. Am pentru ce să mă întorc acasă', a spus Elena Ionescu, după ce a aflat că este eliminată din concurs.

Elena Ionescu și-a păstrat zâmbetul pe buze până ce a părăsit competiția. Câștigătoarea primului sezon Survivor a mărturisit că ia totul ca pe o lecție de viață și speră ca un Faimos să câștige Survivor All Stars.

„Ăsta-i Survivor și mă bucur din suflet că am făcut parte din experiența asta. O lecție de viață. Important e să plecați de aici oameni frumoși și un Faimos, cel mai bun, să vină acasă cu trofeul. Mă bucur mult că v-am cunoscut. Mă bucur că am avut, într-un final, o echipă frumoasă', a adăugat Elena Ionescu.

Și Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor All Stars

În al treilea episod de la Survivor All Stars, Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au trecut prin mari emoții. Cele două Faimoase au ajuns la duelul de eliminare, în premieră la Survivor All Stars 2024.

În urma unui joc dificil, Andreea Tonciu a fost cea care a părăsit competiția. După aflarea verdictului, Faimoasa a declarat că e dezamăgită, mai ales pentru faptul că le-a promis celor de acasă că va sta minim 3-4 săptămâni.

„Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau.. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat’, a spus Andreea Tonciu, după ce a aflat că va părăsi show-ul.

Sursă foto: captură video, pro tv

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton