Survivor All Stars 6 februarie - Un nou scandal între Zanni și Jador. De la ce a pornit totul: „E iscoditor, băgăreț!” / „Bați câmpii!”

 Miniosu Alexandra
.

Survivor All Stars 6 februarie – Un nou scandal între Zanni și Jador. O nouă săptămână, o nouă ceartă între concurenții Survivor All Stars. Se pare că Zanni și Jador au ajuns din nou „la cuțite' în noua ediție a emisiunii, difuzată marți, 6 ianuarie. Cei doi au ajuns să-și facă acuzații de o parte și de cealaltă, după ce Jador a decis să nu mai mănânce. Iată ce-i reproșează Zanni!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Survivor All Stars 6 februarie – Un nou scandal între Zanni și Jador. Săptămâna debutează cu o nouă ceartă la Survivor All Stars. Deși sunt coechipieri, făcând amândoi parte din echipa Faimoșilor, se pare că Zanni și Jador nu pot ajunge la pace. Cel puțin nu prea curând, deoarece conflictele dintre ei par că sunt din ce-n ce mai dese. Aceștia au ajuns să-și adreseze din nou cuvinte dure, după ce Jador a decis să nu mai mănânce, pe motiv că ține post, însă Zanni nu-l crede.

jador-1jador-1

Citește și: Jador are o nouă iubită: „Este o fată cuminte, exact ce trebuie pentru el. Manager la un spital din București…” / Tatăl artistului l-a dat de gol

Citește și: Iancu Sterp, reacție neașteptată când Jador a luat-o la dans pe Maria Chițu la Survivor All Stars: „Eu sunt insistent. Am cea mai frumoasă femeie lângă mine. Abia aștept să…' / Artistul a crezut că este gelos

Citește și: În ce relații sunt acum Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, după zeci de scandaluri. Ce mai au de împărțit: „Lucrăm la formalități”

Citește și: Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, după ce s-a spus că ar fi milionară: „Am devenit vedetă, fără voia mea. Sinceră să fiu…'

Survivor All Stars 6 februarie – Un nou scandal între Zanni și Jador

Așadar, spiritele s-au încins din nou în tabăra Faimoșilor. Zanni a luat foc, după ce a observat că Jador a ales să nu-și mănânce porția de orez. Cel din urmă susține că a luat această decizie pentru că ține post, însă Zanni nu-l crede. Jador s-a arătat deranjat de atitudinea lui și l-a numit „iscoditor' și „băgăreț'.

„Toată nebunia a plecat de la DE CE EU NU MĂNÂNC? A pus întrebarea asta! Bă, dar tu de ce nu mănânci, că uite, ai două linguri de orez! Nu mănânc! Iscodește niște lucruri! E iscoditor, așa, e băgăreț! Îmi era rușine să îi zic! Băi, eu țin post! Aaaaa, te dai mare?! Aaaa. Nu mai citești Biblia acum? Și dacă îmi scapă un cuvânt urât, aaaa, unde e Dumnezeu acum? Cumva mă manipulează cu treaba asta!”, a spus Jador la Survivor All Stars.

Zanni nu dă, așadar, crezare cuvintelor lui Jador. Acesta e de părere că artistul nu ar fi, de fapt, „omul cu smerenia' și crede că lumea credincioasă nu ar crede nici ea în vorbele lui Jador.

„Jador nu este omul cu smerenia, Jador nu este un om schimbat, este doar un om care știe să vândă declarații! Dar cine e deștept, vede. Lumea de acasă, lumea credincioasă nu cred că pune botul la el….Când de o parte vorbești de Dumnezeu și bați câmpii din Biblie și pe altă parte te ridici și înjuri pe toată lumea! 

Jador este foarte mândru, și ăsta e păcatul. Și mai și înjură și hai să zicem că acolo dai vina pe probleme comportamentale. Dar el ne umilește, ori când umilești, pe ce mai dai vina?', a fost replica lui Zanni, în scandalul cu Jador.

Jador: „Eu nu consider că sunt grandoman'

În apărarea lui, Jador suține că nu e grandoman și spune că doar e mândru de munca lui.

„Să mă ierte Zanni că sunt mândru de munca mea! Și să mă ierte toți cei care cred că sunt grandoman. Eu nu consider că sunt grandoman. Eu cred că dacă Zanni era în locul meu, nici măcar nu venea aici', a conchis Jador.

Ce concurenți au fost eliminați până acum de la Survivor All Stars

Până acum, din competiția Survivor All Stars au fost eliminați trei concurenți, două Faimoase și un Războinic. Este vorba despre Andreea Tonciu, Elena Ionescu și Relu Pănescu.

Relu Pănescu a fost eliminat în ediția difuzată pe 1 februarie, după ce a pierdut în fața Mariei Lungu. Maria Lungu a câștigat în fața lui Relu Pănescu, după ce a reușit să termine prima puzzle-ul pe traseu. Aceasta a fost atenționată că una dintre piese nu e așezată corect, dar când s-a întors din drum, a constat ca totul era, de fapt, în regulă. Din acest motiv, Maria Lungu a răbufnit și a recurs la un gest neașteptat față de unii dintre colegii din tribul ei. Mai exact, aceasta le-a arătat un semn obsen Războinicilor, notează cancan.

Sursă foto: Captură video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton