Survivor All Stars 8 februarie - Roxana Nemeș și Elena Marin au fost eliminate. Primele reacții

.

Survivor All Stars 8 februarie – Roxana Nemeș și Elena Marin au fost eliminate. Așadar, în ediția difuzată aseară la PRO TV, la Survivor All Stars a avut loc o dublă eliminare. Înainte ca Faimoșii să facă nominalizări, după ce Jador a câștigat colanul de imunitate într-un episod anterior, Daniel Pavel a anunțat că Roxana Nemeș părăsește concursul. Iată motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Survivor All Stars 8 februarie – Roxana Nemeș și Elena Marin au fost eliminate. În ediția din 8 februarie 2024, la Survivor All Stars au avut două eliminări. Înainte ca Faimoșii să înceapă să facă nominalizări, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat că Roxana Nemeș e nevoită să plece, din motive medicale.

Citește și: Iancu Sterp, aspru criticat după conflictele cu Maria Lungu și afirmațiile misogine, la Survivor All Stars: „Vorbește mult și prost’. Cum îl susține mama Geta


Citește și: Jorge l-a taxat pe Iancu Sterp la Survivor All Stars, din cauza unor afirmații misogine: „O femeie care nu este stăpânită de bărbat, nu o să fie fericită niciodată'/ „Suntem în 2024 și nu putem să considerăm femeile că nu sunt egale bărbații. Nu poți să înjosești…'

Citește și: Brigitte Pastramă a slăbit 27 de kilograme, după ce a suferit o intervenție la stomac, în trecut: „Nu mi-a plăcut mâncarea în Dubai’. Cât cântărește acum și ce spune despre momentele grele din căsnicia ei / EXCLUSIV


Citește și: Cum arăta Gina Pistol când era adolescentă, înainte să devină celebră. Imagini rare cu vedeta

Survivor All Stars 8 februarie – Roxana Nemeș și Elena Marin au fost eliminate

Așadar, Roxana Nemeș a părăsit Survivor All Stars din cauza unei probleme de sănătate mai veche, care acum a recidivat. La recomandarea medicului, aceasta a decis că e mai bine să plece acasă.

„Sănătatea voastră este cea mai importantă pentru noi. Din păcate unul dintre voi se confruntă cu o problemă de sănătate mai veche, problemă de sănătate care se pare că a recidivat și avem informații medicale de ultim moment. Medicul a recomandat ca acest concurent să fie monitorizat medical și să s întoarcă în condiții normale de trai pentru a soluționa această problemă. Concurentul care se confruntă cu această situație este Roxana Nemeș’, a anunțat Daniel Pavel.


Roxana Nemeș a plecat aproape plângând de la Survivor All Stars, pentru că-și dorea să mai rămână în competiție.

„Sunt foarte emoționată. Mă țin foarte tare să nu lăcrimez pentru că am iubit experiența Survivor și am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni. Mi-am promis mie și familiei mele că nu o să fac rabat la sănătate și dacă așa a vrut Dumnezeu și cel mai bine este să mă întorc acasă, mă duc cu mare bucurie în suflet pentru că am fost aia’, a declarat Roxana Nemeș.


De ce nu l-a votat Jador pe Zanni la duelul eliminatoriu

Ulterior, Faimoșii au făcut nominalizări. Cele mai multe voturi s-au îndreptat către Jorge. Mai apoi, Jador, cel care a obținut imunitatea personală într-un joc anterior, a făcut și el o nominalizare. Spre surprinderea multora, acesta nu l-a votat pe Zanni, așa cum spunea. Cel nominalizat pe foaia lui a fost chiar Jorge, iar decizia lui a atras multe reacții atunci când telespectatorii au văzut cum i-a scris numele artistul: „O să-l votez pe Jorge, habar nu am cum se scrie numele acesta. Nu a adus punct și e corect să plece.’. Mai apoi, acesta și-a explicat decizia și de ce nu l-a ales pe Zanni, cum a menționat, de fapt.


„Am vrut doar să îi ofer o lecție și sper că a primit-o. Îi ofer încă o dată prietenia mea, spunându-i că nu i-am furat nici nevasta, nici din frigider și nu i-am făcut nimic rău, dar nici bine. Îl consider unul dintre cei mai buni și vreau să mă bat cu el în finală, de asta nici nu-l votez. În schimb, vreau ca eu și el să ne unim forțele, vreau să dăm toată energia echipei pentru că o avem. Dacă are ceva să-mi spună vreodată, să îmi facă c vrea el verbal, dar niciodată în pâinea mea.


Ținând cont că Jorge a votat-o pe Elena, ea fiind cea mai simpatică dintre fete cumva. Cu ea mă înțeleg cel mai bine, dar trebuie să fiu corect pentru că ea a adus cele mai puține puncte dintre fete, iar din băieți nu am pe cine să votez pentru că toți sunt buni. Elena sper să mă ierte. Are dreptul să mă urască, dar trebuie să fiu drept cu mine și cu sufletul meu. (…) Cel mai bun să câștige. O rog pe Elena să mă ierte. Ăsta e jocul. Trebuie să fiu corect cu mine’, a spus Jador.


Astfel, cei care au intrat la duel au fost Elena Marin și Jorge. Cântărețul a reușit să câștige și recunoaște că a avut mult noroc.

„Am avut noroc, ăsta este adevărul. Nu sunt foarte mulțumit la cum am jucat, dar am câștigat’, a spus Jorge.


Elena Marin, după ce a părăsit Survivor All Stars: „Nimic nu este întâmplător’

Așadar, Elena Marin a fost eliminată de la Survivor All Stars. Faimoasei i-a părut rău că a părăsit competiția, dar a precizat că e mândră de parcursul ei în competiție.

„Nu e plăcut. Cred că nimic nu este întâmplător. Am dat tot ce am putut. Am avut emoții. Am încercat să nimeresc, mi-am dat sama că nu este o bilă foarte grea. (…) Nu a fost să fie. Am dat numai pe lângă. (…) Cumva, sunt mândră de mine pentru că au trecut 3 ani de zile, am trecut prin două operații. Am o tijă și două șuruburi în picior la ligament. Am vrut să văd că mai pot, atât cât s-a putut să fie. Mă duc acasă la familia mea, la cei care mă iubesc și cred că nimic nu este întâmplător și probabil că locul meu este acum să fiu acasă’, a declarat Elena Marin, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars 2024.

Sursă foto: Instagram, PRO TV