Tânără de 30 de ani, găsită moartă într-o benzinărie din Bihor, împachetată în saci menajeri. Suspect ar fi un fost profesor

 Dumba Gabriela
.

Tânără de 30 de ani, găsită moartă într-o benzinărie din Bihor, împachetată în saci menajeri. Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită moartă într-o benzinărie abandonată din judeţul Bihor, trupul său fiind împachetat în saci menajeri, la două zile după ce fusese dată dispărută. Presupusul criminal este iubitul ei, fost profesor, cunoscut pentru comportamentul său violent. Bărbatul este acum dat în urmărire generală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tânără de 30 de ani, găsită moartă într-o benzinărie din Bihor, împachetată în saci menajeri. Cadavrul unei femei a fost găsit de poliţişti, într-o benzinărie abandonată din Bihor. Sunt indicii că ar fi suplinitoarea universitară de 30 de ani dispărută în urmă cu două zile, la Cluj. Ar fi plecat cu iubitul, şi el fost profesor, într-o excursie.

Apoi nu ar mai fi răspuns la telefon. Iubitul ar fi strangulat-o, apoi ar fi adus-o într-un loc retras, în spatele unei foste benzinării, şi i-ar fi acoperit corpul cu saci negri și cu crengi uscate.

Tânără de 30 de ani, găsită moartă într-o benzinărie din Bihor, împachetată în saci menajeri

Femeia nu ar fi fost găsită daca polițiștii din comuna Borod nu ar fi periat foarte bine zona. Cadavrul era ascuns într-un loc plin de gunoaie, potrivit Antena 3.

Potrivit surselor din anchetă, imaginile de pe camerele de supraveghere arată că, după crimă, bărbatul ar fi mers sa mănânce în zona Aleșd.

Bărbatul ar fi ucis-o sâmbătă, când mergeau la munte, iar apoi i-ar fi abandonat cadavrul în spatele unei foste benzinării, într-o zonă pustie.

Medicii de la medicină legală din Cluj au ridicat corpul tinerei şi au început autopsia. Urmează să stabilească cum a murit exact tânăra.

Detalii terifiante despre crima din Bihor, unde o profesoară de 30 de ani ar fi fost omorâtă de iubitul ei

Ultima dată, femeia de 30 de ani ar fi fost văzută în compania bărbatului, în Cluj. Ar fi plecat de la o întâlnire cu câţiva prieteni cărora le-ar fi spus că merg în satul Răchiţele. De acolo ar fi trimis şi ultimele poze cu ea. Cadavrul ei a fost găsit, aruncat, la 70 de km distanţă, în comuna Borod, judeţul Bihor.

În 2020, o fostă iubită de-a individului l-ar fi reclamat la poliţie că ar fi bătut-o violent pe stradă, după o ceartă conjungală. Bărbatul ar fi fost reţinut pentru 24 de ore şi plasat apoi sub control judiciar. Ar fi fost obligat să ia tratament şi să meargă la şedinţe de reabilitare.

Imediat după scandal ar fi fost dat afară de la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca. Beata era doctorand şi i-ar fi suplinit orele. Ar fi început o relaţie cu el, deşi colegii ar fi avertizat-o că este un om violent. Tânăra le-ar fi spus însă că merită o a doua şansă.

Citește și: Cine este Mioara Velicu. Soțul ei a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Citește și: Scandal la Survivor România. Blaze îl acuză pe Alex Nedelcu de manipulare: ‘Sunt cei mai periculoși’

Cine este Bone Ferenc, bărbatul care și-ar fi ucis iubita și abandonat-o pe câmp, în Bihor

Bone Ferenc ar fi fost tipul loverboy, foarte atent cu femeile până le cucerea. Apoi și-ar fi arătat adevărata față. Și-ar fi pus prietenele să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, de exemplu 22.20.

În cazul în care fetele nu ascultau și nimereau o oră impară, bărbatul devenea violent. Mai mult decât atât, acesta cumpăra doar produse ce aveau preturi pare.  

Bărbatul a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca în urmă cu aproximativ doi ani însă ar fi fost dat afară după ce și-ar fi bătut iubita în stradă. Ulterior, acesta ar fi urmat un program de reabilitare dispus de instanță și ar fi luat tratament.  

El fusese condamnat la un an şi trei luni de închisoare cu suspendare după ce în urmă cu doi ani şi-ar fi agresat fosta prietenă pe stradă, lovind-o cu pumnii şi picioarele.

Poliția îl caută Bone Ferenc, bărbatul care și-ar fi ucis iubita și abandonat-o pe câmp

'Cu privire la sesizarea din data de 23 mai a.c., prin apel 112, la nivelul Poliției municipiului Cluj-Napoca, referitoare la o femeie de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, care ar fi plecat în prezența lui Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad, polițiștii continuă cercetările în vederea identificării acestuia. 

SEMNALMENTE: înălțime aproximativă: 1,80, 75-80 de kg, ochi căprui, păr brunet, fața ovală. 

Persoanele care pot furniza orice informații despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit 112!' .

Polițiștii au dat în consemn autoturismul cu care bărbatul s-a deplasat, fiind desfășurate verificări în continuare în acest caz. Bărbatul s-a deplasat cu o mașină gri metalizat cu numere de Arad.

Reacțiile prietenilor profesoarei găsite moartă în Bihor

Pe pagina de Facebook a fetei au apărut numeroase mesaje de adio, printre care și din partea editurii la care lucra. 

„Am fost șocați și întristați să auzim despre moartea tragică a colegei noastre Beáta Molnár. Bea a condus departamentul de editură de carte al Fundației Școala, și a fost redactor și coordonator profesionist al volumului și proiectului Prezentului Trecut. Nu vom uita niciodată munca ta solicitantă și competentă, personalitatea ta veselă și amabilă, precum și multele ore comune petrecute împreună în interiorul și în afara muncii. 

Dragă Bea, mereu ai crezut în bine, adevăr. Nu putem fi zguduiți de moartea ta tragică, deși suntem înfrânți și durerea pierderii tale pare de netrecut acum. Odihnă veșnică, amintirea ta va fi pomenită!”  

Președinția executivă a UDMR a transmis un mesaj de condoleanțe. Reprezentanții UDMR se declară șocați de vestea tragică a morții lui Beáta Molnár. 

„Am fost șocați ore întregi când am auzit vestea tragică a morții lui Beáta Molnár. Bea a fost colega noastră în departamentul principal responsabil cu organizarea socială a RMDSZ și mai târziu, când publica cărți la Fundația Școlii, am lucrat împreună de multe ori la editarea albumelor și organizarea programelor. Îl cunoșteam ca un om creativ – era definit de sensibilitatea, empatia și abilitățile sale de muncă erau uriașe. 

Continuă să faci minuni acolo sus, Bea! 

Președinția executivă a RMDSZ”. 

Miercuri după amiază au venit la Cluj și părinții ei din Târgu Mureș care s-au prezentat la Poliție, unde li s-a comunicat că Beata a fost găsită moartă.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton