Tania Budi încă suferă după moartea lui Stephan Pelger: „Mă gândesc la el zilnic”. I-a legat o prietenie strânsă de 20 de ani

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu mai bine de o lună, Stephan Pelger a fost găsit fără suflare în curtea atelierului său din București. Mai multe vedete din România și-au exprimat regretul despre moartea creatorului de modă, precum Iuliana Marciuc, Alexandru Ciucu, Oana Roman sau Dana Săvuică. La rândul ei, Tania Budi a fost profund îndurerată la aflarea veștii, mai ales că pe cei doi îi lega o prietenie de ani de zile. Recent, fostul model a făcut noi declarații despre pierderea bunului ei prieten și susține că încă o macină durerea. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 8 iunie, Stephan Pelger s-a stins din viață, la vârsta de 44 de ani. Cunoscutul designer și-a pus capăt zilelor, după o lungă suferință din cauza depresiei. La aflarea veștii, Tania Budi și-a exprimat regretul și suferința pe rețelele de socializare, mai ales că a avut o relație extrem de apropiată cu creatorul de modă. A trecut mai bine de o lună de la tragicul eveniment, iar fostul model susține că se gândește zilnic la bunul ei prieten.

a9a9

Citește și: Ce spune Tania Budi despre bărbatul perfect, la 55 de ani: „Mai sunt câțiva și printre noi, dar…”. Vedeta nu s-a căsătorit niciodată

Citește și: Cătălin Botezatu, declarații surprinzătoare despre relația cu Tania Budi: „A fost mereu în viața mea, o iubesc enorm'. Se cunosc de 30 de ani

Citește și: Cătălin Bordea suferă după divorț, dar este optimist: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă…”

Citește și: Cum arată Oana Lis în costum de baie, la 44 de ani: „Știți care este scretul acestui trup minunat?!”

Tania Budi încă suferă după moartea lui Stephan Pelger

Tania Budi nu-și poate reveni după moartea lui Stephan Pelger, care i-a fost prieten apropiat în ultimii ani. Fosta prezentatoare TV se gândește zilnic la regretatul ei prieten și nu a reușit să proceseze emoțiile intense.

„Mă gândesc la el zilnic, încă. Mi-a fost greu, foarte greu. Era un om tare cald și bun și drag sufletului meu', a spus fostul model, potrivit cancan.ro.

Întrebată dacă a discutat cu Stephan Pelger înainte de tragicul eveniment, Tania Budi a adăugat: „Nu mai vorbesc despre asta, te rog!'.

De ce nu-și expune Tania Budi viața sentimentală

Dintotdeauna, Tania Budi a fost extrem de discretă cu privire la viața privată. Afacerista susține că nu și-ar expune relația pe rețelele de socializare, căci nu-și dorește să fie pusă în tot felul de conuncturi de mass-media și cei care o urmăresc.

„Sunt o groază de băieți pe Instagramul meu, toți prieteni, ce-i drept. Chiar dacă sunt sau nu sunt într-o relație, nu prea sunt genul care să sară în față cu pozele, pentru că există mass-media și există mulțimea care te pune în tot felul de conjuncturi și te judecă în niște feluri care nu au de-a face cu tine. Așa că mai bine stau liniștită!', a mai spus ea, potrivit sursei citate.

De ce Tania Budi nu petrece mult timp pe litoralul românesc

Deși are multe afaceri în Constanța, Tania Budi recunoaște că nu petrece mult timp pe litoralul românesc, căci nu este încântată de atmosfera de acolo.

„Eu nu prea stau pe litoral, am niște afaceri acolo. Mă duc, le pun la punct, mă întorc, stau în București. Când e vreme de plajă, mă duc și stau puțin mai mult pe acolo, dar nu foarte mult. Pentru că nu sunt un fan al litoralului românesc.

Sunt atâtea litorale care sunt de plăcut, încât n-aș putea să îți dau un singur nume acum. Numai că o plajă pustie, oriunde, ar fi litoralul meu favorit', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton