Tania Popa și soțul ei au locuit separat și au ascuns căsătoria până au aflat că vor deveni părinți: „Asta e telenovelă”. Cum a decurs prima întâlnire dintre Veaceaslav Damian și mama actriței

.

Tania Popa și soțul ei, Veaceaslav Damian, au locuit separat la începutul relației, deși erau căsătoriți în secret. Între ei a fost dragoste la prima vedere, pentru că actrița a acceptat să-i fie soție la doar o săptămână după ce s-au cunoscut.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Tania Popa și actualul ei soț, Veaceaslav Damian, s-au cunoscut în urmă cu 15 ani, într-un club de peste Prut. Bărbatul este mai tânăr cu 11 ani decât ea, însă diferența de vârstă nu i-a împedicat să-și trăiască povestea de dragoste. Invitați recent în podcastul lui Jorge, cei doi au făcut dezvăluiri inedite de la începutul relaței, când locuiau separat și își dădeau întâlnire în secret. Despre căsătoria lor le-au spus famiilor abia după ce actrița a rămas însărcinată.


Citește și: Cum și-a cunoscut Tania Popa soțul cu 11 ani mai tânăr: „Ne-am căsătorit după o săptămână'

Citește și: Ce pasiune ascunsă are Tania Popa. Ce fac artista și soțul ei în timpul liber: „Merg cot la cot cu el’

Citește și: Nicole Cherry și-a făcut o nouă intervenție estetică, la nivelul feței. Cum arată acum: „Buzele mele imediat după procedură’


Citește și: De ce ar refuza Meghan Markle s-o viziteze pe Kate Middleton, după diagnosticul de cancer: „Nu vede nicio modalitate de a repara relația otrăvitoare’

Tania Popa și soțul ei au locuit separat și au ascuns căsătoria până au aflat că vor deveni părinți

Tania Popa și Veaceaslav Damian s-au căsătorit în secret și au locuit separat, timp de două luni. Familiile au aflat despre relația lor abia atunci când actrița a rămas însărcinată. Tania Popa își amintește că au încercat-o mari emoții când mama ei i-a cunoscut soțul și a aflat că urmează să devină bună pentru a doua oară. Ea mai fost căsătorită de două ori şi din primul mariaj are o fiică, Daria, în vârstă de 23 de ani.


 „Noi după două luni i-am anunțat. El locuia la el, eu la mine, pentru că nu știa nimeni că noi ne căsătoriserăm. După spectacole îl vizitam, îmi puneam ceasul la 5 să mă trezesc acasă, să fiu fată cuminte.

Am rămas însărcinată și după gata, stop joc. „Hai să-i anunțăm și pe ai mei și pe ai tăi că suntem căsătoriți.’ E o aberație, asta e telenovelă. Și a zis „Bine.’  Prima la mama, că era aici. Ai lui încă erau în Moldova. Stăteam cu Daria și cu mama. Și eram super îndrăgostită. Îmi bubuia inima. A venit în vizită cumnatul meu, soțul surorii mele și am zis mama, vezi că avem musafiri, vine prietenul meu pe la noi.’ Mama: „A, prieten, ce prieten?’. Am scos vodka din congelator, am pus și am zis că „vă dau un motiv pentru ce să beți. El este soțul meu.’ Mama era deja așa… „Iar în al doilea rând, vei fi din nou bunică.’ Am dat shotul peste cap și am ieșit din casă’, a povestit Tania Popa în podcastul lui Jorge.


Tania Popa, despre momentul când și-a cunoscut soacra

Tania Popa a mai povestit și cum a decurs prima întâlnire cu soacra ei. Sarcina era deja vizibilă când actrița a vizitat-o în Republica Moldova.  


„Tare a fost cu soacră-mea, pentru că… asta se știe. Diferența dintre noi este de 11 ani, eu sunt mai mare. Și se vedea deja burta. Nu mă văzuse, nu știa nimic. Am plecat în turneu, a venit cu mine că eram gravidă, să nu pățesc nimic. Înainte de spectacol, în culise, auzeam rumoarea’, a mai spus actrița.

Se pare că întâlnirea a decurs cât se poate de bine: „M-a plăcut, am avut noroc’.

Sursa foto: Facebook