Ce spune tatăl Andreei Bălan despre Victor Cornea, noul iubit al artistei: „Îi zic fiicei mele doar atât...”. Săndel Bălan nu l-a cunoscut încă personal

 Ifrim Georgiana
.

Ce spune tatăl Andreei Bălan despre Victor Cornea, noul iubit al artistei. Victor Cornea și Andreea Bălan formează un cuplu de câteva luni și au planuri serioase de viitor. Artista i-a cunoscut deja pe părinții jucătorului de tenis, pe care i-a descris ca fiind „minunați', deși s-a speculat că aceștia s-ar fi opus, inițial, poveștii de dragoste. Deocamdată, Săndel Bălan, tatăl artistei, nu l-a cunoscut pe iubitul fiicei sale, însă speră că va avea ocazia de ziua lui de naștere. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce spune tatăl Andreei Bălan despre Victor Cornea, noul iubit al artistei. Victor Cornea și Andreea Bălan și-au oficializat relația la mijlocul lunii iunie, când au postat primele imagini împreună, confirmând zvonurile care circulau de ceva vreme. Deși se cunosc de numai câteva luni, povestea lor de dragoste a evoluat rapid, căci artista a făcut deja cunoștință cu părinții iubitului ei, iar jucătorul de tenis petrece tot mai mult timp alături de Ella și Clara, fiicele Andreei Bălan din mariajul cu George Burcea. Deocamdată, tatăl cântăreței nu l-a cunoscut pe Victor Cornea, însă urmează să-și sărbătorească ziua de naștere la București, când s-ar putea ivi contextul potrivit.

san9san9

Citește și: Cum a început relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea și cine a făcut primul pas: „Mi-a lăsat un mesaj. Am răspuns pentru că…'

Citește și: Andreea Bălan, replică neașteptată pentru Dan Capatos, în direct, la Xtra Night Show: „Nici nu ați început bine emisiunea asta și…”. Ce a făcut-o să răbufnească

Citește și: Vlad Neamțu, marele câștigător celei de-a treia ediții Buzz House! Ce premii și-au adjudecat ceilalți concurenți

Citește și: Bianca Drăgușanu, scandal cu mama unei colege de clasă de-ale fiicei sale: „Mă jignea, mi-a zis că data viitoare vine și mă…”. Sofia a trecut clasa întâi

Ce spune tatăl Andreei Bălan despre iubitul fiicei sale

Săndel Bălan susține că nu și-a format o părere despre Victor Cornea, noul iubit al fiicei sale, pentru că nu a apucat să-l cunoască. Bărbatul urmează să-și sărbătorească ziua de naștere la București, alături de Andreea Bălan, soția lui și cele două nepoate, context care l-ar putea pune față-n față cu jucătorul de tenis.

„Pe actualul ei iubit nu l-am văzut niciodată, nu-mi dau cu părerea despre el. Îi spun fiicei mele doar atât: ‘Tata te iubește mult și este mândru de tine în fiecare clipă!. Voi petrece ziua mea de naștere la București, plec acum de la Ploiești, serbez cu soția, cu nepoatele, cu cine mai e pe acasă. Dacă vine și iubitul Andreei? Nu știu, nu vreau să comentez', a declarat Săndel Bălan pentru playtech.ro.

Săndel Bălan, amintiri din perioada de glorie a trupei André

Săndel Bălan a rememorat momentele plăcute din perioada când era manager al trupei André. Tatăl Andreei Bălan obișnuia să-și sărbătorească zilele de naștere în turnee, cu șampanie și artificii, în compania celor două artiste și a tatălui Andreei Antonescu.

„De ziua mea, când eram cu Andree, în turnee, mă serbam cu șampanie și cu artificii, la câte un restaurant, și cu tatăl Andreei Antonescu. Andreea îmi oferă mereu cadouri, dar este secret ce îmi dă', a dezvăluit Săndel Bălan.

Cum a început relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a început după o discuție în mediul online. Jucătorul de tenis a făcut primul pas și a abordat-o pe artistă, după ce a văzut un videoclip în care ea vorbea despre spiritualitate.

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo două minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1,5 milioane (n.r. – de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram, că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj `Felicitări, Andreea, ești genială`.

Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu `Ce frumoasă sunt`, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim', a povestit Andreea Bălan la „Xtra Night Show'.

Sursa foto. Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton