Tatăl Elwirei Petre a murit. Mesajul dureros postat de soția lui Mihai Petre: „Îmi va fi atât de dor de tine…”

 Miniosu Alexandra
.

Tatăl Elwirei Petre a murit. Soția lui Mihai Petre este în doliu. Din păcate, părintele ei s-a stins din viață. Vestea a fost făcută publică de către celebra coregrafă. Aceasta a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini emoționante cu regretatul ei tată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Elwira și Mihai Petre trec prin clipe grele. Din păcate, tatăl dansatoarei a murit. Cu durere în suflet, chiar ea a făcut anunțul trist, pe rețelele de socializare. Îndrăgita coregrafă a postat, în urmă cu scurt timp, o imagine de colecție cu părintele ei, însoțită de un mesaj emoționant, prin care-i spunea tatălui ei că o să-i lipsească…

elwira-petre-1elwira-petre-1

Citește și: Cum arătau Elwira și Mihai Petre la începutul relației și cum au ajuns să formeze un cuplu: „Mă uit pe poze vechi și nu-mi vine să cred”

Citește și: Cum a cerut-o Mihai Petre în căsătorie pe soția lui, Elwira, și ce spune despre al treilea copil: „Numele de băiat încă îl avem pregătit, este ales…'. De ce s-au mutat din București / EXCLUSIV

Citește și: Reacțiile vedetelor după maneaua cântată de Babasha la concertul Coldplay. Florin Ristei: „Nu-ți place, nu aplauzi, dar nu huidui, frate!' / Ana Morodan: „Nu asculți manele, dar te comporți ca un cocalar, oricum'

Citește și: Cântărețul Babasha, prima reacție după ce a fost huiduit la concertul trupei Coldplay: „Nu mă așteptam în viața mea să fie chiar atât de rău. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”

Tatăl Elwirei Petre a murit

Elwira Petre a postat pe contul ei de Instagram o imagine din ziua nunții sale cu Mihai Petre. În fotografie, dansatoarea apare alături de tatăl ei, îmbrățișându-l. Aceasta a scris un mesaj scurt, în limba ei natală, prin care a dat de înțeles că părintele ei s-a stins.

„Îmi va fi atât de dor de tine, tată', a scris Elwira Petre în limba poloneză.

Fanii Elwirei Petre au încurajat-o imediat cu mesaje de condoleanțe. La fel au făcut și prietenii și membrii familiei sale.

„Lumină și iubire veșnică!', „Offf, scumpo… Îmi pare rău… Dumnezeu să-l odihnească…', „Condoleanțe. Dumnezeu să-i dea odihnă', sunt câteva dintre comentariile primite de Elwira Petre în secțiunea de comentarii, pe Instagram.

Elwira Petre, imagini cu familia din Polonia

Originară din Polonia, Elwira Petre s-a mutat în România după ce l-a întâlnit pe soțul ei, Mihai Petre, și au decis să-și construiască o familie. Deși a fost departe de părinți, dansatoarea a mers de câte ori a putut în vizită, mai ales de sărbători, cu soțul și fiicele lor în Polonia. Cele două fetițe ale cuplului sunt foarte atașate de familia vedetei din Polonia, astfel că pierderea bunicului lor e un moment extrem de trist și pentru ele.

Acum doi ani, Elwira Petre a postat mai multe fotografii în care ea, soțul și fiicele lor sunt alături de familia ei din Polonia. Printre imagini se află și una în care Catinca stă alături de bunicul ei.

Povestea de iubire dintre Elwira și Mihai Petre

Elwira și Mihai Petre trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de ani buni. Dansul i-a adus împreună, ambii fiind dansatori profesioniști, și la scurt timp s-au căsătorit și și-au întemeiat o familie.

„Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu și de când am împlinit 18 ani suntem împreună', a declarat Elwira Petre, mai demult, în calitate de invitată la show-ul Chefi la cuțite.

Cum s-au cunoscut

Elwira Petre își amintește și acum exact momentul în care l-a întâlnit pe Mihai Petre. Se întâmpla în Moldova, la o probă de dans.

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă.

Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin', a mai declarat Elwira Petre, la Chefi la cuțite.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton