Tatăl și fratele lui Hamude Dawoud au fost condamnați la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat. Hamude invocă rasismul: ”Trebuia să primească o condamnare de ucidere din culpă, dar pentru că sunt cetățeni arabi...”

.

Tatăl și fratele lui Hamude Dawoud au fost condamnați la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat. Totul a început în anul 2020, când mai multe persoane și-au pierdut viața, la Iași, după ce au consumat spirt contrafăcut, ce conținea alcool metilic în loc de etilic. Tatăl și fratele lui Hamude, de la „Puterea Dragostei', au făcut contrbandă cu acest spirt, astfel că acum și-au primit pedeapsa. De ce este revoltat Hamude Dawoud după sentința primită de tatăl și fratele său!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Hamude Dawoud nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente, mai ales după ce a aflat de sentința primită de tatăl și fratele său. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut că cei doi au făcut contrabandă cu spirt la negru, în Iași, și merită să fie pedepsiți, însă nu pentru omor calificat! Iată ce a declarat despre această situație!

hamude9hamude9

Citește și: Hamude de la Puterea Dragostei s-a căsătorit cu iubita lui, Mădălina. Imagini de la cununia civilă: „Cel mai important și frumos moment din viața mea”

Citește și: Tatăl lui Hamude de la „Puterea Dragostei”, arestat în dosarul spirtului contrafăcut de la Iași! Decizia arestării, contestată!

Citește și: Oana Zăvoranu i-a vândut bolidul lui Alex Ashraf cu tot cu 300.000 de euro ascunși sub scaun: „Mașina era seiful meu, aveam bani și bijuterii. Eu voiam să-i fac o surpriză…'

Citește și: Cum arată CRBL după ce și-a făcut prima operație estetică la față: „Mă simt foarte bine și sunt mândru că am depășit prejudecățile'

Tatăl și fratele lui Hamude Dawoud au fost condamnați la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat

Dawoud Zuhair Abdel Nabi Ali și Ahmed Fuad au fost fost arestați pentru că, pe timpul pandemiei au vândut spirt la negru, însă acum au primit sentința din partea legii. Hamude Dawoud a mărturisit că au fost condamnați la 23 de ani de închisoare, explicând că e de acord ca cei doi să fie pedepsiți pentru ilegalitățile făcute. Totuși, artistul susține și că au fost nedreptățiți prin pedeapsa pe care au primit-o la acuzația de omor calificat.

'Din nefericire, acest spirt pe care l-a făcut și l-a vândut a ajuns în Iași, bineînțeles eu îi consider vinovați pentru ceea ce au făcut, vinovați că au vândut spirt la negru, vinovați că au făcut contrabandă și ar trebui să fie pedepsiți pentru ceea ce au făcut doar că, problema este că, de fapt, ei sunt pedepsiți pentru ceva ce nu au făcut. Tocmai am aflat că au fost condamnați la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat', a spus Hamude Dawoud.

Cum au ajuns să fie condamnați pentru omor calificat, după ce au vândut „spirt la negru'

Încă din anul 2020 s-a aflat de ilegalitatea pe care o comiteau fratele și tatăl artistului, astfel că imediat după ce s-au înregistrat primele decese la Iași, cei doi au fost arestați. S-a demarat o lungă anchetă și era de așteptat că nu vor scăpa nepedepsiți, însă Hamude Dawoud nu se aștepta ca ceea ce au făcut să fie încadrat la omor calificat.

„Ideea este că acest spirt a ajuns în Iași și oamenii din Iași l-au cumpărat și l-au băut, și au murit, Dumnezeu să-i ierte. Condoleanțe familiilor acestor oameni. (…) Pe acele sticle scria produs de uz extern. adică dacă îl bei pe propria ta răspundere, pentru că ai fost înștiințat că nu este de băut.', a completat Hamude Dawoud.

Hamude Dawoud: „Tatăl meu are 70 de ani. A fost condamnat pentru ceva ce el nu a făcut'

Hamude Dawoud nu s-a putut abține și a explicat că este revoltat pentru decizia care s-a luat, mai ales în pivința tatălui său, care are 70 de ani. De asemenea, consideră că la mijloc este vorba și despre rasism și nedreptate, precizând că s-au luat aceste decizii pentru faptul că el și familia sa sunt cetățeni arabi.

'Sunt foarte de acord că ei trebuie să fie închiși pentru faptele pe care le-au săvârșit. În cea mai rea situație trebuiau să primească o condamnare de ucidere din culpă, dar pentru că sunt cetățeni arabi … tatăl meu are 70 de ani și a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru ceva ce el nu a făcut. Atâția criminali pe străzi umblă liberi. Atâția criminali sunt arestați și după câteva luni îi vedeți în libertate. Cum? Nu știe nimeni, justiția. Atâția oameni se droghează în ultimul hal, și se urcă la volan și omoară oameni pe treceri de pietoni sau prin alte părți, și sunt liberi.', a mai spus artistul.

Sursă foto: facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton