Tatiana Găman a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Concurenta lui Chef Orlando Zaharia a izbucnit în lacrimi: „Plâng foarte rar, dar…”

.

Tatiana Găman a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Marți, 23 aprilie, la Antena 1 a fost difuzat episodul 16 din sezonul 13 Chefi la cuțite. În această etapă a competiției, telespectatorii și-au luat „adio' de la o concurentă. E vorba despre Tatiana Găman, din echipa lui Chef Orlando Zaharia. Aceasta a izbucnit în lacrimi la auzul veștii, căci și-ar mai fi dorit să rămână în concurs.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Tatiana Găman a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Așadar, în ediția difuzată aseară la Antena 1, Chef Orlando Zaharia a pierdut primul concurent din echipă. Tatiana Găman a fost eliminată din show-ul culinar, după ce preparatul ei a primit cel mai mic punctaj din partea juraților. Eliminarea ei vine la scurt timp după ce o altă concurentă, Ancuța Pop, a părăsit emisiunea.

Citește și: Richard Abou Zaki, bucătarul de la Chefi la Cuțite, desemnat cel mai bun Chef din Italia: „Nu îmi vine să cred că am trăit acest moment incredibil'


Citește și: Gabriela Lucuțar l-a sărutat pasional pe Mario Dumitru la Chefi la Cuțite: „Pur și simplu m-am întors către regină, ea s-a întors către mine, m-a sărutat! Eu inițial am crezut că vrea să…'

Citește și: Cum arată Noelle Vlasov, numită „cel mai frumos copil din România’, la 19 ani. S-a stabilit în Londra și a devenit vegană

Citește și: Cum a fentat Anca Dinicu o probă de admitere la Facultatea de Teatru: „Chiar nu am voce, o să iau niște lecții de canto’


Tatiana Găman a fost eliminată de la Chefi la cuțite

Tatiana Găman s-a „duelat’, în final, cu Vlad Niculici, cunoscut și ca Mr. Cheesecake, din echipa galbenă, cea a lui Chef Alexandru Sautner. Concurentul a obținut un punctaj mai mare decât al ei, astfel că participanta din echipa lui Chef Orlando Zaharia a plecat acasă.

„Chefii nu prea se uită în ochii voștri acum, pentru că după ziua de ieri, ei se așteptau la mai mult. Chiar au avut impresia că vă luați unii după alții. Au fost numai note de 2 și de 3, nu au existat vârfuri. Nota maximă astăzi… 16. Astăzi se pleacă cu 9 puncte’, le-a spus Irina Fodor concurenților Chefi la cuțite.


Concurenta lui Chef Orlando Zaharia a izbucnit în lacrimi

Vestea că va pleca acasă a întristat-o vizibil pe Tatiana Găman. Concurenta de la Chefi la cuțite a izbucnit în lacrimi când a aflat că e eliminată, fără să-și mai poate stăpâni emoțiile. Aceasta dezvăluit cât de mult a însemnat competiția de la Antena 1 pentru ea, dar și cât de tare s-a atașat de colegii ei.


„Nu m-am așteptat! Cred că de aia am și plâns! Nu mi-am dorit să plâng, pentru că nu sunt o bocitoare. Plâng foarte rar, dar m-am atașat foarte mult de colegi și cuvintele lui chef Orlando, îți dai seama. Sunt o fire pe cât de puternică, pe atât de sensibilă și nu-mi place lucrul ăsta, pentru că trebuie să ne păstrăm acea parte umană. Tot ce se întâmplă în viața asta e cu un scop’, a declarat Tatiana Găman, la Chefi la cuțite.

Sursă foto: Captură video