Tavi Clonda a ajuns de urgență la spital din cauza unei infecții la o unghie: „M-am panicat. M-a durut că a fost pe viu”

.

Tavi Clonda a ajuns de urgență la spital din cauza unei infecții la o unghie. Au fost momente de panică în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, asta după ce artistul s-a văzut nevoit să ajungă de urgență la spital. O infecție la o unghie de la mână i-a dat mari bătăi de cap artistului, mai ales că degetul său se umflase foarte tare și îl durea. Iată cum a ajuns în acestă situație, dar și cum se simte acum, după ce medicii i-au acordat îngrijirile de specialitate necesare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tavi Clonda a povestit faptul că un tic pe care-l făcea deseori, l-a dus de urgență pe mâinile medicilor. Mai concret, soțul Gabrielei Cristea și-a smuls o pieliță de la unghie, iar după câteva zile a observat că degetul i s-a inflamat, acuzând dureri destul de serioase. Prin urmare, panicat de ceea ce se întâmplă, a mers de urgență la spital, iar în prezent are unghia bandajată.

cristea8-1cristea8-1

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda le-au cumpărat apartament fiicelor lor, pentru când vor fi mari: „Este în centrul Capitalei'. De ce vor să vândă casa în care locuiesc acum

Citește și: Ce boală are Tavi Clonda, după ce a ajuns la spital cu dureri mari de spate: „Nu-i de operat, dar…”

Citește și: Schimb de replici între Ramona Olaru și Cuza, în direct, la TV. Dani Oțil a intervenit: „Ajunge…”

Citește și: Octavia Geamănu și-a pierdut auzul, după vacanța din Grecia. Ce a pățit fosta prezentatoare TV: „Timpan fisurat, dureri crunte, sângerari în ureche'

Tavi Clonda a ajuns de urgență la spital din cauza unei infecții la o unghie

Tavi Clonda a povestit recent faptul că nu se aștepta să treacă prin astfel de momente, asta deoarece are un tic cu ruptul pielițelor de la unghii și o face destul de des. Totuși, de data aceasta a învățat lecția că nu trebuie să mai facă așa ceva și nici să își mai roadă unghiile, mai ales după durerea pe care a suportat-o. De asemenea, medicii i-au spus clar că se putea ajunge la o situație mult mai gravă, inclusiv la complicații.

‘Am făcut o infecție la unghie. A început așa ușor, mi-am smuls o pielița, ceea ce le sugerez celor de acasă să nu facă, să nu smulgă pielite, să nu roadă unghii, să nu facă prostii din astea. Nu știu cum s-a întâmplat.

Astea sunt chestii pe care nu le bagi în seamă, sunt niște ticuri. Și am lăsat acolo probabil, o parte deschisă și mi s-a infectat. Am zis, lasă că… mici chestii așa, dureri mititele mai sunt zilnic. Te mai înțepi în ceva și am zis lasă că trece. Și o zi, două, trei, patru, când duminică dimineață era dublu degetul.

Și m-am panicat îți dai seama! Eram și la Brașov, am venit la București. M-am dus până la urmă la spital. Am fost la urgențe, am făcut drenaj acolo. M-a pansat, ce-a făcut și am un pansament acum. Trebuie să mă duc să îl schimb. Voi vedea cum evoluează. Ideea este că mă simt bine, nu am făcut temperatură, nu am făcut alte complicații, deocamdată, și sper să rămână așa și să se vindece.”, a declarat Tavi Clonda, în exclusivitate, la Antena Stars

Tavi Clonda: 'M-a durut că a fost viu'

Din fericire, Tavi Clonda se simte bine acum, nu mai are dureri, însă trebuie să poarte în continuare bandajul fiindcă are o rană deschisă la acel deget, unde nu trebuie să intre praf sau mizerie. Totuși, durerea a fost destul de mare când a ajuns la medici, asta deoarece totul s-a întâmplat pe viu, inclusiv drenajul și curățarea locului de infecție.

A durat un pic, 20 de minute, jumătate de oră. M-a durut că a fost pe viu, dar am rezistat și sper să fie în continuare ok treaba. Dar importantă este că mă simt bine, nu mă doare, dar oricum durează un pic recuperarea, că na, fiind rană deschisă acolo, trebuie mereu purtat bandaj, să nu intre praf, mizerie. Am tot citit și pe net, mi-au zis și doctorii, pot degenera dacă nu mergi la timp.”, a mai declarat Tavi Clonda pentru sursa menționată mai sus.

Tavi Clonda a ajuns la spital și în iarnă din cauza unor dureri severe de spate

Ei bine, nu este pentru prima dată când Tavi Clonda ajunge de urgență pe mâinile medicilor. În urmă cu mai bine de jumătate de an, mai concret, în decembrie, a fost nevoit să meargă la spital, asta după ce durerile de spate i-au pus capac. Soțul Gabrielei Cristea a făcut mai multe investigații și a aflat, astfel, că se confruntă cu anumite probleme la coloană.

După mai multe ședințe de kinetoterapie, Tavi Clonda a mai scăpat de durerile chinuitoare, dar va trebui să facă multă mișcare pe viitor pentru a preîntâmpina situații similare. Artistul a dezvăluit că nu a fost diagnosticat cu hernie de disc în stadiu avansat, dar starea lui se poate agrava în orice moment.

„M-a ajutat mult clinica la care am fost. Făcusem opt ședințe de fizio și de kinetoterapie și tot aveam dureri. Mi s-a spus să am răbdare, acum m-a lăsat. Trebuie să fac mișcare, altfel iar voi avea probleme. Mușchii trebuie să fie încălziți.

Nu a fost hernie de disc în stadiu avansat, nu-mi coboară durerea și pe picior, dar se poate agrava. Nici RMN nu mi-a dat să fac, nu-i de operat. Dar, trebuie să am grijă.', a declarat Tavi Clonda, pentru impact.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton