Ce reacție a avut Tavi Clonda când Gabriela Cristea a sugerat că și-ar dori opt copii: „Aș mânia pe Dumnezeu să spun că e greu”

 Ifrim Georgiana
.

Ce reacție a avut Tavi Clonda când Gabriela Cristea a sugerat că și-ar dori opt copii. Cei doi soți s-au cunoscut în urmă cu 8 ani, în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine'. Celebra prezentatoare și muzicianul trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii. Acum, Gabriela Cristea a dat de înțeles că și-ar dori o familie mai mare, iar reacția soțului ei a fost una neașteptată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Tavi Clonda și Gabriela Cristea reprezintă unul dintre cele mai longevive și consolidate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au unit destinele în anul 2015, iar trei ani mai târziu au devenit părinți pentru prima dată. La scurt timp, Gabriela Cristea a adus pe lume cea de-a doua fetiță a lor. Prezentatoarea de la Antena Stars a susținut că are o căsnicie fericită și că, în ciuda certurilor și a discuțiilor contradictorii, a reușit întotdeauna să rezolve probleme din cuplu. Acum, Gabriela Cristea a dat de înțeles că și-ar dori extinderea familiei, chiar dacă este dificil să împace viața de mamă cu cariera.

cristea-1cristea-1

Ce reacție a avut Tavi Clonda când Gabriela Cristea a sugerat că și-ar dori opt copii. Când a auzit planurile soției sale, artistul a avut o reacție surprinzătoare. Iată ce declarații a făcut acesta!

Citește și: Ce intervenție estetică și-a făcut Gabriela Cristea, la 47 de ani:„Am apelat la…'

Citește și: Ce părere are Gabriela Cristea despre Giovana și Sese, câștigătorii Mireasa:„Mi se par foarte…'

Citește și: Mama lui Cabral a chemat Ambulanța, după ce și-a pus singură un diagnostic greșit:”Sună repede la 112, mi-e rău, mă sufoc…”

Citește și: Cântăreața Daniela Ploia, foc și pară că George Simion a invitat-o la nuntă:”Mi se pare un tupeu fantastic”

Ce reacție a avut Tavi Clonda când Gabriela Cristea a sugerat că și-ar dori opt copii

Într-un interviu recent, Gabriela Cristea a vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia. Aceasta a sugerat că și-ar dori 8 copii, iar reacția soțului ei nu a întârziat să apară. Tavi Clonda a fost complet surprins când a auzit intențiile acesteia și a explicat ce presupune viața de părinte.

Până la opt (n.r. „fete în casă') mai e loc!', a spus Gabriela Cristea, potrivit cancan.ro.

„Câââât?! Acum aflu! E greu, dar e frumos, mi-am dorit și aș mânia pe Dumnezeu să spun acum că e greu. Da, este, e normal. Dar cumva, când vreau să fiu și autoritar, reușesc cumva! Uneori sunt, dar nu în public! Acasă suntem mai cumpătați și mai vigilenți!', a fost reacția lui Tavi Clonda.

„Eu zic că e suficient doi'

Tavi Clonda a explicat că, din punctul său de vedere, familia sa este deja în formulă completă. Acesta a vorbit și despre rolul de tată, susținând că cele două fetițe au personalități puternice și diferite, motiv pentru care ar putea să le dea bătăi de cap celor doi părinți.

„E frumos să ai copii, e cea mai mare realizare a mea și am mai fi vrut copii, dar eu zic că e suficient doi, hai că suntem în România. Dar au deocamdată personalități destul de diferite, sunt artiste așa.

Cea mare e foarte hotărâtă, dar mai elegantă. Astalaltă, nici nu stă de vorbă cu tine, asta mică. Asta mare ne mai explică lucruri și ne trântește ușa. Astalaltă, pleacă de nici n-ai văzut-o! Cu asta mică o să fie «problem»!', a adăugat Tavi Clonda, potrit sursei citate.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton