Ce a răspuns Tavi Clonda când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Gabriela Cristea: ”Au mai fost vreo 10, 20. Mare prost am fost, mare...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce a răspuns Tavi Clonda când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Gabriela Cristea. Tavi Clond și Gabriela Cristea se iubesc cu foc de mulți ani, iar împreună și-au creat familia de vis. Din povestea lor de dragoste au rezultatul două fetițe absolut adorabile, care le înseninează orice zi. Ei bine însă, de-a lungul anilor au trecut prin suișuri și coborâșuri, iar dragostea dintre ei a demonstrat că este mai puternică decât orice impediment. Iată ce declarații a făcut Tavi Clonda cu privire la infidelitatea în cuplu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au serbat recent opt ani de la cea mai frumoasă zi din viața lor de cuplu, și anume căsătoria. Cei doi nu au putut să trreacă oricum pentru una dintre cele mai speciale etape din relația lor, așa că și au scris mesaje pline de dragoste și le-au împărtășit cu fanii din mediul online. Mai mult decât atât, au postat și un videoclip în care sunt cele mai superbe clipe din ziua cea mare, dar și o serie de poze de-a lungul acestor ani pe care le-au făcut împreună, imortalizând diferite momente unice.

cristea-3cristea-3

Ei bine, sunt mereu cu zâmbetul pe buze, fiind o familie demnă de invidiat în showbiz-ul românesc, însă cu toate astea au avut parte și de momente mai puțin plăcute, peste care au reușit să treacă cu brio. Recent, Tavi Clonda nu s-a sfiit și a vorbit inclusiv despre infidelitatea în cuplu. Nu doar că și-a spus părerea, ci a răspuns și la întrebare dacă a înșelat-o vreodată pe frumoasa prezentatoare TV!

Citește și: Prin ce a trecut Gabriela Cristea când a fost însărcinată prima oară: „Mă gândeam dacă voi mai fi om”

Citește și: De ce refuză Gabriela Cristea să mai vorbească cu tatăl ei: „M-am recunoscut în povestea lui Meghan Markle”

Citește și: Drama lui Tily Niculae. Actrița a pierdut mai multe sarcini, înainte să devină mamă doua oară: „Noi mai pierdusem trei copilași. O durere imensă'

Citește și: Andra Volos este însărcinată: „Trăiască ce vine pe lume!”. Iubitul ei, Robert Lele, a dat vestea chiar de ziua ei

Ce a răspuns Tavi Clonda când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe Gabriela Cristea

Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, Tavi Clonda a vorbit despre infidelitate și despre ceea ce crede el despre acest subiect. Bineînțeles, prezentatorul de la Prima TV a fost curios să afle dacă artistul a înșelat în dragoste, iar răspunsul artistului nu a întârziat să apară. Nu, de data aceasta nu a fost întrebat strict despre căsnicia cu Gabriela Cristea, ci în general, de când a avut prima relație și până în prezent. Totuși, după ce a oferit acest răspuns afirmativ, prezentatorul a trecut la nivelul următor și a întrebat și despre căsnicia cu frumoasa lui soție.

O întrebare foarte bine pusă. Ai înșelat în dragoste, nu într-o relație. Băi, în dragoste nu am înșelat. Când eram mai tânăr așa în relații… Dar nu o iubeam.', a spus Tavi Clonda în emisiunea lui Cristi Brancu.

Tavi Clonda, despre Gabriela Cristea: 'Este iubirea vieții mele'

Tavi Clonda a continuat șirul declarațiilor despre acest subiect și a explicat că atunci când a fost într-o relație în care au existat sentimente de ambele părți, mai ales din partea lui, nu a putut să înșele sau să fie infidel în vreun fel. Cu umorul la el, a zis că regretă acest lucru, explicând apoi că este doar o glumă. Totuși, când a venit vorba despre înșelat în mariajul cu Gabriela Cristea, a spus clar că nu s-a pus problema de așa ceva.

'Deci ai putea spune că Gabi este singura iubire a vieții tale?', a continuat Cristi Brancu cu întrebările.

„Nu, nu, nu. Au mai fost vreo 10, 20. Ea este iubirea vieții mele, dar când iubești, eu cel puțin când am iubit nu am înșelat. Mare prost am fost, mare prost. Glumesc. Când iubești cu adevărat și primești cumva, că poți să iubești, dar dacă ea nu îți dă nimic acolo, la un moment dat te duci că ești bărbat. Asta ziceam și pe story-urile mele. Un bărbat vrea doar trei lucruri, vrea sex, vrea afecțiune, nu iubire, că iubire ar trebui să existe, afecțiunea e altceva, e manifestarea iubirii, și bineînțeles mâncare, dar asta cu mâncarea, uite, îți mai faci și singur', a spus Tavi Clonda, potrivit wowbiz.ro.

Tavi Clonda: 'Trebuie să avem timp pentru noi'

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se iubesc cu foc de mai mulți ani și nu mai este un secret pentru nimeni faptul că au două fetiție adorabile împreună. Zilele lor sunt extrem de încărcate, reușind să se împartă între job-uri, dar și creșterea fiicelor sale. Ei bine, momentele pentru ei sunt destul de rare în aceste condiții, însă amândoi știu cât de important este să petreacă timp în doi, departe de probleme. Prin urmre, pentru a meține focul dragostei au decis să plece câte 2 zile doar ei doi.

'Noi acum ceva timp ne-am propus o dată pe lună să plecăm două zile, ne-a ieșit o perioadă, după aia mai greu. Trebuie să avem timp pentru noi, pentru că altfel lucrurile se strică și copiii sunt afectați, așa că încercăm să ne găsim.

Este nevoie obligatoriu, pentru că familia a fost făcută din mine și din Gabriela, cei doi nu? De acolo s-a extins, așa gândesc eu, acum sperăm să avem timpul și energia aia necesară, răbdarea necesară să mergem mai departe', a declarat Tavi Clonda despre căsnicia cu Gabriela Cristea, la o emisiune TV.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton