Taylor Swift și-a făcut dușmani la nivel înalt. Donald Trump este unul dintre ei

 Alina Dan
.

Părerile politice ale lui Taylor Swift și faptul că aceasta a făcut campanie pentru doi dintre candidații democrați la alegerile parțiale, i-au adus acesteia o scădere de popularitate în rândul clasei politice, inclusiv în cazul lui Donald Trump. Președintele american a declarat că agreează muzica lui Taylor 'cu 25% mai puțin'.

Până de curând, cântăreața s-a ținut departe de orice avea legătură cu politica, însă, acum spune că 'evenimentele din ultimii doi ani' (perioada care coincide cu timpul scurs de când  Donald Trump a preluat conducerea de la Casa Albă și până în prezent)  au făcut-o să își răzgândească.

Duminică, Swift a susținut public candidații democrați la alegerile din statul Tennessee, locul unde aceasta s-a născut. Printr-o postare pe Instagram, Taylor, care are nu mai puțin de 112 milioane de followeri pe acest site de socializare, și-a exprimat opinia politică. Comentariile ei politice din ultima perioadă au fost lăudate de mulți, însă au reușit să stârnească și destule nemulțumiri în rândul taberei republicane.

'În trecut, am fost destul de reticentă la a-mi exprima public opiniile politice, dar, din cauza câtorva evenimente care s-au întâmplat în viața mea și în lume în ultimii doi ani, acum am o cu totul altă opinie din acest punct de vedere', a scris Taylor Swift.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton