Teo Trandafir, despre despărțirea de Mircea Badea, care i-a fost coleg de emisiune: „E ca un divorț. A fost tragedia vieții mele”. Imagini de colecție cu ei, din urmă cu 30 de ani

 Ifrim Georgiana
.

Teo Trandafir spune că despărțirea profesională de Mircea Badea a fost „tragedia' vieții ei. Mult timp a suferit după ce și-au separat drumurile și compară momentul cu un divorț. Cei doi au debutat în 1994, la Tele 7abc, iar prietenia lor a rezistat până în ziua de azi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu peste 30 de ani în urmă, Teo Trandafir și Mircea Badea au fost colegi de emisiune. „Bună dimineața, România' a fost primul show pe care l-au prezentat împreună, la Tele 7abc. Trei ani mai târziu, în 1997, au continuat colaborarea, dar la Antena 1, la emisiunea „Dimineaţa devreme'. În aceeaşi perioadă au realizat o emisiune de weekend numită „Teo & Mircea Show'. Drumurile lor s-au separat când Teo Trandafir a primit oferta de a se alătura postului Pro TV.

klhvbedlbkdklhvbedlbkd

Citește și: Cum se menține Teo Trandafir la aceeași greutate, după ce a slăbit 60 de kilograme: „Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este…”

Citește și: Cum a reacționat Teo Trandafir când a aflat că face echipă cu Ilinca Vandici în emisiunea Follow us!, de la Kanal D 2, și ce a pățit în prima ediție: „Am început cu stângul, paralizată de frică'

Citește și: Designerul Jacquemus și soțul său, Marco Maestri, au devenit părinți de gemeni: „Bine ați venit pe pământ, iubirile noastre”. Prima fotografie cu Mia și Sun

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu se acuză reciproc de faptul că au probleme cu banii: „Sper să nu-l ducă și pe ăsta la amanet, cum a făcut cu mașina ei. A pierdut toți banii la cazino”

Teo Trandafir, despre despărțirea de Mircea Badea, care i-a fost coleg de emisiune

Teo Trandafir spune că despărțirea de Mircea Badea, lângă care a făcut istorie în televiziune, a traumatizat-o. Mult timp a suferit din această cauză și n-a crezut că va întâlni un alt coleg care s-o completeze atât de bine. Colaborarea îndelungată cu Bursucu i-a schimbat însă percepția.

„În momentul în care m-am despărțit de Mircea, pentru mine a fost tragedia vieții, a fost una dintre marile traume ale vieții mele, nu mi-am revenit foarte mult timp. Și acum mi se pare oribil. Am depășit-o. M-am trezit făcând emisiune singură, am făcut-o și pe asta, nicio problemă. Ani de-a rândul, n-am avut nevoie de nimic. După care m-am trezit cu Bursucu, care a fost pentru mine o prezență atât de proaspătă și de reconfortantă, încât și în momentele în care mă scotea din minți, tot îl iubeam. Și pe Mircea la fel, și ei pe mine, că și eu îi scoteam din pepeni pe ei, de-a lungul atâtor ani. N-ai cum să nu enervezi pe cineva până la moarte. Dacă tot ne iubim, nu mai bine ne spunem?! „Bă, te iubesc, dar ai fost de porc', a spus prezentatoarea TV pentru cancan.ro.

„E ca un divorț'

Teo Trandafir a comparat despărțirea profesională de Mircea Badea cu un divorț.

„Mircea pentru mine a fost primul partener și singurul, de altminteri, pe care l-am văzut în fiecare zi de la ora 5 dimineața. Îți vine să plângi de oboseală, nu îți arde de nimic. Și vine ăla de lângă tine, prostul tău, stai unul într-altul, ca puii, și aștepți să înceapă emisiunea. La un moment dat, ne-a prins o emisiune, am auzit genericul și noi eram afară. El a zis „dacă tu ești aici și eu sunt aici, atunci cine e acolo?'. Atât de multe aveam să ne spunem. Când n-am mai avut cu cine și mi-am dat seama că nu voi mai găsi pe cineva cu care să îmi vorbesc sufletul, am realizat că îmi va fi foarte greu. E ca un divorț', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton