Ce spune Teo Trandafir despre revenirea în televiziune, după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D: ”Mă aflu într-o etapă nouă. Am luat-o cumva de la zero și...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce spune Teo Trandafir despre revenirea în televiziune, după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în urmă cu câteva săptămâni, vestea că Teo Trandafir nu o să mai prezinte emisiunea de la Kanal D a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta o schimbare atât de bruscă și, ce-i drept, nu se cunosc foarte multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat. Totuși, Teo Trandafir nu a rămas fără loc de muncă, ci din contră, o duce foarte bine pe plan profesional.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D, Teo Trandafir s-a întors la 'prima ei iubire' din punct de vedere profesional, și anume radioul. Îndrăgita prezentatoare TV a lucrat la începutul carierei sale la Pro FM, iar debutul în televiziune a avut loc mai târziu, cu emisiunea matinală „Bună Dimineața, România', alături de Mircea Badea.

teo-trandafir8teo-trandafir8

Citește și: Răspunsul lui Teo Trandafir, când un fan a întrebat-o dacă se mai întoarce la Kanal D: „Hai să lăsăm…”

Citește și: Teo Trandafir, despre plecarea de la Kanal D și revenirea la radio: „Am avut așa un moment de panică”

Citește și: Soțul lui Carmen de la Sălciua e implicat într-un nou dosar penal, după ce a fost acuzat de furt de energie electrică. Care e motivul: „Nu știu cum am ajuns inculpat'

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite: „Am avut plăcerea să-l cunosc, am avut o discuție…”. S-a spus că ar forma un cuplu

Ce spune Teo Trandafir despre revenirea în televiziune, după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D

Teo Trandafir se descurcă de minune la Radio și și-a intrat foarte repede înapoi în ritm, chiar dacă nu a mai făcut asta de ani de zile. Îndrăgita prezentatoare TV a declarat că se simte foarte bine și este împlinită cu ceea ce face, însă totuși, este destul de incertă privind viitorul. Mai concret, nu spune nu nici unui proiect în televiziune, dar nici unui proiect în radio, explicând că nu vrea să grăbească nimic, ci să lase lucrurile așa cum sunt momentan.

Pentru mine radioul este acasă, locul unde mă simt foarte bine și îmi place atmosfera de la Radio Impuls. Am învățat că niciodată să nu spui niciodată, pentru căîn televiziune și în radio totul este foarte dinamic și oricând poate apărea un proiect interesant. Mă aflu într-o etapă nouă, una în care mă simt bine. Mi se pare că am luat-o cumva de la zero, dar în alte condiții. Am senzația că viața este o spirală, istoria nu se repetă identic, pentru că tehnica este alta, gusturile diferă, dinamica radioului este alta. Eu sunt într-o perioadăîn care reînvăț, alături de colegul meu Mihai Hinda, lucruri pe care, culmea, le știam.„, a declarat Teo Trandafir pentru Click.

Cum a fost revenirea la Radio după ani și ani de televiziune

„Fiind vorba despre același trust, trecerea a fost una firească, iar eu mă simt în elementul meu făcând radio, pentru că meseria mea de bază asta era. Nu a fost ca și când ar fi trebuit să învăț un lucru nou acum, deși nu m-aș da înapoi nici de la asta. Știam cu cine fac emisiune, am mai colaborat cu Mihai Hinda pentru rubrica  și totul a fost perfect. Acomodarea nu a fost deloc grea, cu atât mai mult cu cât radioul este prima mea iubire.

Teo Trandafir vorbește cu multă iubire despre revenirea la Radio, așa cum a spus și ea, fiind 'Prima iubire' din punct de vedere profesional. De asemenea, nu doar că s-a regăsit ușor în acest rol după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D, ci a povestit și mai multe întâmplări amuzante de la începuturile ei în lumea radioului.

Îmi aduc aminte că, la un moment dat, am uitat cum mă cheamă, pentru că la final de jurnal trebuia să mă prezint. Sunt multe amintiri frumoase. Eu am debutat la radio când erau zorii radioului privat în România. Atmosfera, oamenii, totul era frumos atunci pentru că eram puțini.„, a mai spus Teo Trandafir amuzată.

Teo Trandafir despre relația cu fiica ei

Teo Trandafir are o relație specială cu fiica ei, pe care are grijă să o învețe tot ceea ce este mai bun. Totuși, are grijă să nu-i influențeze deciziile asupra viitorului, astfel că nici nu o sfătuiește să-i urmeze exemplul, însă nici să nu o facă, lăsând totul la latitudine ei.

Maia este bine. Îmi place să cred căîși găsește drumul, cum am făcut cu toții la vârsta ei. Este o vârstă interesantă și foarte ofertatantă din punctul ăsta de vedere, pentru că poți să faci orice îți propui. Suntem amândouă doi oameni corecți, cu respect pentru semenii noștriși foarte empatice. Pentru început nu i-aș da niciun sfat, pentru că mi s-ar parea imprudent (n.r referitor la cariera ei în radio/ televiziune). Dar, dacă mi-ar cere un sfat, i l-aș da pe cel solicitat de ea. Am învățat că este bine să nu dai sfaturi dacă ele nu ți se cer.„, a mai spus Teo Trandafir pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton