Ce relație avea Teo Trandafir cu părinții ei în copilărie și cum se înțelege acum cu tatăl ei: „Nu ne vedem foarte des. Am avut momentele noastre de tensiune…” / EXCLUSIV

.

Teo Trandafir ne-a dezvăluit recent ce relație avea cu părinții ei în copilărie. Își amintește cu drag de acea perioadă, mai ales de cea petrecută la bunica ei, în care și-a făcut o mulțime de amintiri plăcute. Vedeta le e recunoscătoare celor care i-au dat viață pentru toate sfaturile primite și susține că mama ei „a avut un fel de disperare în a o educa', motiv pentru care femeia s-a bucurat enorm când aceasta a reușit în carieră. Despre relația cu tatăl ei, Teo Trandafir spune că, în ciuda momentelor tensionate pe care le-au avut în trecut, acum se înțeleg foarte bine și vorbesc des la telefon.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Teo, ai primit o educație aleasă de la părinții tăi. Bănuiesc că și ei au avut un cuvânt de spus în ceea ce
privește meseria ta… Cum au reacționat când ți-ai manifestat atracția față de jurnalism, te-au încurajat?

Părinții mei nu s-au băgat niciodată în alegerile mele, trebuie să recunosc. Chiar și atunci când vindeam sticlărie, părinții mei erau mândri de mine. Au avut încredere că mintea mea mă va duce pe drumul potrivit.

teo-trandafir-1-1teo-trandafir-1-1

Citește și: De ce Dorian Popa a izbucnit în lacrimi în fața lui Teo Trandafir: „Au fost momente când te mai zbuciumă puțin și te clatină”. Vloggerul a apelat la terapie

Citește și: Ce relație are Teo Trandafir cu fiica ei, Maia, care are 20 de ani acum: „Lucrurile s-au mai schimbat, nu mai avem aceleași…”. Cu ce se ocupă tânăra

Citește și: Daniel Iordăchioaie a dezvăluit că, după divorțul de Nouria Nouri, copiii au rămas la el: „Foarte greu mi-a fost, îngrozitor, uluitor de greu”

Citește și: Bianca Drăgușanu, cu sânii la vedere într-o bluză transparentă și mulată. Vedeta a dezvăluit ultimele operații estetice pe care și le-a făcut

Ce relație avea Teo Trandafir cu părinții ei în copilărie și cum se înțelege acum cu tatăl ei

Pare că ai moștenit seriozitatea și devotamentul pentru muncă de la mama și tatăl tău, care au lucrat ca profesor și medic cardiolog… Ce sfaturi prețioase ți-au dat? Ce relație aveai cu ei, în copilărie?

Părinții mei mi-au dat o groază de sfaturi minunate, dar cel care îmi vine acum în minte este de la tata, care mi-a spus: „Niciodată să nu uiți de unde ai plecat, să mergi precum câinele cu burta aproape de pământ!. Astfel, nu ai de unde să cazi. Părinții mei au fost extraordinar de ocupați, ca orice tineri părinți cu profesii solicitante. Așa cum fac toți tinerii părinți, m-au dus la bunica. Veneau să mă viziteze și ne distram, era fantastic. Apoi plecau și rămâneam cu bunica. A fost o relație minunată, pentru că nu a fost una sufocantă.

Povesteai că părinții tăi au făcut mari sacrificii pentru tine, în tinerețe. Cât timp ai fost elevă în București, mama ta a renunțat o vreme la catedra de profesor de limba română și franceză și a ales să fie învățătoare. Pentru a-ți putea fi alături, a luat o grupă în paralel cu clasa ta… Cât de mult înseamnă mama pentru tine?

Pentru faptul că a avut un fel de disperare în a mă educa, astfel încât m-a ținut destul de strâns. Este adevărat că, în momentul în care am împlinit 18 ani și am intrat la facultate, am plecat ca din pușcă, pentru că așa era viața și nu puteam rămâne într-un oraș de provincie câtă vreme intrasem la facultate, în București. Îi sunt recunoscătoare că s-a ținut de mine, nu m-a lăsat nicio clipă liberă. Acum, vorbind cu ea ore și ore, chiar asta îmi și spunea: „Am fost disperată ca ție să îți iasă.

Teo Trandafir, despre relația cu tatăl ei: „Am avut momentele noastre de tensiune'

Dar tatăl tău? Cum vă înțelegeți?

În momentul ăsta, foarte, foarte bine. Am avut momentele noastre de tensiune, cum se întâmplă în viață, dar în momentul ăsta avem o relație foarte caldă și curată. Este adevărat că nu ne vedem foarte des, pentru că am emisiune zilnică și îmi este greu să ajung, dar vorbim la telefon și ne facem mărturisiri și ne povestim fiecare ce facem.

Ești într-o perpetuă mișcare și faci tu cumva și ne surprinzi de fiecare dată. Anul trecut, în vară, anunțai că ți-ai făcut cont pe TikTok, la 55 ani de ani. Cum te împaci cu platforma, este esențial să fim în ton cu moda, mai ales în privința aplicațiilor, în zilele noastre?

Este important, dar nu mi se pare esențial. Esențial este fii un om bun, cinstit și să îi ajuți pe cei din jur. Nu este esențial să fii vedetă pe TikTok. Mi se pare o chestie relativ superficială. Este importantă, dar nu esențială. Cei care trăiesc prin TikTok pierd contactul cu prietenii lor, cu viața lor, părinții lor, pentru că trăiesc realitatea celorlalți. Intră în depresie pentru că nu sunt la înălțimea celorlalți.

Eu mă uit, văd ce mai face unul, altul, dar nu pierd timpul, pentru că nu ți-l dă nimeni înapoi. Timpul este cea mai mare avuție și, dacă ți-l vinzi pe TikTok, degeaba, înseamnă că nu ai înțeles nimic din viață.

Cum stai cu timpul liber? Ce-ți place să faci când ai puțin răgaz? Spuneai că te trezești în fiecare dimineață la ora 6, chiar și în zilele în care nu muncești…

Îmi place să ies cu prietenii mei, să mă uit la filme, să citesc, pentru că am redescoperit această pasiune având mai mult timp, este un exercițiu pe care aproape îl dădusem uitării, îmi place să ascult radioul, îmi place mult Radu Paraschivescu, de exemplu. Nu mă mai trezesc la ora 6, mă trezesc la ora 7.30, pentru că îmi permit, având în vedere că mă culc mai târziu. Probabil la vară îmi voi relua obiceiul.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Kanal D, Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton