Teo Trandafir revine în fața camerelor, după plecarea de la Kanal D: „Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor”. Mircea Badea este primul invitat din noul ei proiect

 Ifrim Georgiana
.

Teo Trandafir revine în fața camerelor, după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Prezentatoarea TV lansează un proiect online și îl va avea invitat pe Mircea Badea, cel care i-a fost partener de emisiune, la începutul carierei. Iată anunțul făcut de Teo Trandafir pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna august, emisiunea „Teo Show' a fost scoasă din grila Kanal D, după o serie de schimbări majore aplicate formatului. Prezentatoarea TV a revenit, mai apoi, la prima ei pasiune și s-a angajat la Radio Impuls, unde a moderat emisiunea „Bară la Bară', alături de Mihai Hînda. După o lungă pauză de pe micul ecran, Teo Trandafir a anunțat, în mediul online, că revine în fața camerelor, într-un proiect inedit și „personal'.

tra9tra9

Citește și: Ce planuri are Teo Trandafir, dacă nu va mai apărea la radio, după ce a rămas fără emisiune la Kanal D. Are o variantă de rezervă: „Cât de curând. O să am…'

Citește și: Teo Trandafir și Cristi Brancu nu și-au vorbit 20 de ani: „Era imposibil să mergem înainte”

Citește și: America Express 12 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea din cel de-al optulea stage: „Efectiv nu-mi venea să cred!'

Citește și: Viviana Sposub a trecut prin clipe îngrozitoare când a fost în America: „Am avut accident de mașină. Ni s-au furat…'. Vrea să plece din România, după despărțirea de George Burcea

Teo Trandafir revine în fața camerelor, după plecarea de la Kanal D

Teo Trandafir a făcut mult așteptatul anunț pe rețelele de socializare. După plecarea de la Kanal D, prezentatoarea TV își lansează propriul podcast, intitulat „Gând la gând', iar primul ei invitat va fi Mircea Badea.

„Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum știm noi', a scris prezentatoarea TV, în mediul online.

Fanii s-au arătat mai mult decât încântați de revenirea lui Teo Trandafir: „Abia te aștept pe ecran, Teo', „Mult succes, dragă Teo', „Doamne ajută! Sper că la TV, fiindcă mi-e dor de dumneavoastră!', „Felicitări tot respectul pentru tine, ești un om frumos'.

„O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor'

Teo Trandafir a făcut și primele declarații despre podcastul pe care îl lansează. Prezentatoarea TV spune că proiectul este unul personal, însă mulți oameni i-au sărit în ajutor pentru a-și transforma ideea în realitate.

„O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva.

Proiectul podcastului este unul personal, care însă nu putea porni fără o experienţă profesională. Am prieteni care au sărit să mă ajute. Iar oamenii care mi-au fost alături de la început, vor avea un loc special. Nici primul sponsor nu îl voi uita. Nu voi uita că aceşti oameni, atunci când am pornit proiectul, au venit să mă ajute, fără să ceară nimic în schimb. Alături de acești oameni voi fi şi eu când le va fi lor greu', a spus aceasta, potrivit paginademedia.ro.

Teo Trandafir, din nou alături de Mircea Badea

Teo Trandafir îl va avea pe Mircea Badea invitat în podcastul ei. Cei doi au fost colegi la radio timp de 10 ani, apoi i-a legat o frumoasă relație de prietenie.

„A fost chimie din prima. Ne-am dat seama că marele secret al lucrului în tandem în televiziune este să îți iubești partenerul cu adevărat, cu bune și cu rele. Noi stăteam mult mai mult împreună decât separat.

Unii oameni cu vieți mai nefericite și minți mai înguste au avut senzația că este mai mult decât o relație de prietenie. Nici pomeneală, a fost o frăție, eu îl simt și acum ca pe fratele meu, omul care mă cunoștea foarte bine și mă proteja, îmi oferea ce aveam nevoie ca să pot performa la orele acelea. Ne-au unit respectul și încrederea de la început. Mircea Badea se arunca exact ca zburătorul la trapez, fără a ști în ce parte se îndreaptă, pentru că știa sigur că, în momentul în care se va desprinde, vor fi două mâini acolo care să îl prindă', a declarat prezentatoarea pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton