Teodora Stoica recunoaște că, la 29 de ani, încă mai e certată de părinți: „Nu mă ascund. Întotdeauna îmi spun...” / Ce părere are Meme Stoica despre postările ei pe social media

 Ifrim Georgiana
.

Teodora Stoica recunoaște că, la 29 de ani, încă mai e certată de părinți. De cele mai multe ori, discuțiile pornesc de la activitatea ei din mediul online. O perioadă a încercat să le ascundă postările de pe Instagram, însă acum îi cere ajutorul tatălui ei, Meme Stoica, în privința descrierilor pentru fotografii și videoclipuri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Teodora Stoica are 29 de ani și este fiica fiica lui Meme Stoica. Tânăra lucrează pentru Gigi Becali din 2018 și se ocupă de partea de social media. La 25 de ani, ea a fost diagnosticată cu o boală cruntă și a suferit o operație de tiroidectomie totală. Din fericire, Teodora s-a vindecat și a renunțat complet la alimentele care îi provocau inflamații.

Citește și: Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, mesaj în lacrimi, la 4 ani de când s-a vindecat de cancer: „Ceea ce vreau să spun este să nu uitați să…”

Citește și: Ce spune BRomania despre aventurile de o noapte, după despărțirea de Teodora Stoica: „Eu sunt timid. Am încercat, dar…'

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au împlinit 13 ani de căsnicie! Imagine rară din ziua nunții lor: „Mirii lui 2011”

Citește și: A murit actorul George Custură, care a jucat în „Cel mai iubit dintre pământeni”. Avea 68 de ani / Când va fi înmormântat

Teodora Stoica recunoaște că, la 29 de ani, încă mai e certată de părinți

Chiar dacă are 29 de ani și e pe picioarele ei, Teodora Stoica recunoaște că încă mai e certată de părinți. Multe dintre discuții au legătură cu activitatea ei pe rețelele de socializare. Tânăra a postat recent un videoclip cu turul casei ei și i s-a reproșat că era dezordine.

„Da, mă ceartă încă părinții. Mă ceartă uneori când pe rețelele de socializare postez anumite filmulețe: Nu trebuia să pui asta. Ultima dată am postat un vlog, pe care am vrut să îl fac mai natural, așa cum arată casa mea…Știți, te mai trezești și nu ai avut timp să faci curat și era dezordine. Și mi-au spus: Era haos în casă, nu pot să cred că ai postat așa ceva. Și, întodeauna îmi spun să nu mai postez câinele, atunci când mă linge pe față, pentru că este scârbos. Mie nu mi se pare, așa că nu mă ascund', a spus fiica lui Meme Stoica pentru spynews.ro.

„Nu le-am dat block'

Teodora Stoica mai spune că nu și-a blocat părinții pe rețelele de socializare. O perioadă le-a ascuns postările de pe Instagram, însă a renunțat la acest lucru, iar acum tatăl ei, Meme Stoica, este cel care o ajută să scrie descrieri sugestive pentru fotografii și videoclipuri. Ea a constat că are mai mult succes când apelează la ajutorul lui.

„Nu le-am dat block pe rețelele de socializare, în schimb le mai dădeam hide la story-uri, până s-au prins… Și nu le mai dau acum, pentru că văd oricum. Dacă postez ceva se viralizează. Tata se pricepe la vorbe și îi mai cer sfatul în legătură cu descrierea. Prind bine postările, atunci când mă sfătuiește tata', a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook & Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton