Testamentul lui Alain Delon a fost trimis celor trei copii ai săi. Anouchka, fiica actorului, primește cea mai mare parte din averea estimată la 250 de milioane de euro

 Ifrim Georgiana
.

Testamentul lui Alain Delon a fost trimis celor trei copii ai săi – Anthony, Alain Fabien și Anouchka. Actorul a lăsat în urmă o avere impresionantă, de 250 de milioane de euro, pe care moștenitorii săi se ceartă de câțiva ani. Documentul poate fi contestat în termen de 30 de zile, conform legislației elvețiene.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Pe 18 august 2024, Alain Delon a încetat din viață la vârsta de 88 de ani. Legenda cinematografiei franceze se confrunta cu grave probleme de sănătate, după accidentul vascular celebral din anul 2019. Moartea sa a lăsat un gol imens în cinematografia mondială și o tristețe copleșitoare în inimile celor care i-au admirat munca.

deloindeloin

Citește și: Iubita lui Alain Delon nu a fost lăsată de copiii actorului să participe la înmormântarea acestuia. Hiromi Rollin: „Este inuman. Ne-am iubit timp de peste 30 de ani”

Citește și: Anthony Delon, primul mesaj după moartea tatălui său, marele Alain Delon: „Copilul nu uită niciodată, pentru că el continuă să trăiască în noi până la ultima noastră suflare” / Mezinul Alain Fabien a postat fotografii din fața casei regretatului actor

Citește și: Florin Prunea a dezvăluit cum a aflat soția lui, de la televizor, că el a înșelat-o: „A început să plângă, săraca!”. Ce s-a întâmplat apoi

Citește și: Cum arăta Iustina Loghin de la Insula iubirii înainte să-l cunoască pe Cornel Luchian. Era blondă și avea o siluetă de invidiat

Testamentul lui Alain Delon a fost trimis celor trei copii ai săi

La aproape o lună de la moartea lui Alain Delon, testamentul acestuia a fost trimis celor trei copii ai săi, printr-o scrisoare recomandată expediată din Elveția. Actorul avea și cetățenie elvețiană, dobândită în 1999.

Documentul de patru pagini, care stabilește repartizarea averii între moștenitori, a fost trimis, în afară de notar, avocatului actorului, Christophe Ayela, şi administratorului său de patrimoniu, potrivit Le Figaro.

Dacă doresc, executorii testamentari au acum la dispoziţie 14 zile pentru a se retrage din rolul care le-a fost atribuit. La rândul lor, cei trei copii au la dispoziţie 30 de zile, conform legislaţiei elveţiene, pentru a contesta documentul.

Averea lui Alain Delon a stârnit dispute între copiii săi

În ianuarie, când frații erau dezbinați din cauza stării în care se afla tatăl lor bolnav, Anthony Delon a abordat public subiectul moștenirii actorului. Acesta anunța că a intentat o acțiune în justiție împotriva surorii sale.

„Aş vrea să încep prin a stinge un incendiu, pentru că toată această discuţie despre bani şi moştenire îmi face rău', a declarat fiul cel mare al lui Alain Delon într-un interviu pentru Cnews.

„Nu vreau să fim asociaţi cu afacerile Johnny şi Bettencourt. Vreau să spun adevărul. Vreau să spun de ce ne sfâşiem între noi astăzi (…) Succesiunea a fost rezolvată, problemele cu banii nu există', a continuat el. „Sora mea are 50% din moştenirea tatălui nostru, în timp ce Alain-Fabien şi cu mine avem fiecare 25%', a mai explicat el. „Nu există niciun conflict, niciun război al moştenirii', susţinea el.

Alain Delon a lăsat în urmă o avere estimată la 250 de milioane de euro

Presa internațională estimează averea lui Alain Delon la aproximativ 250 de milioane de euro. Între 1960 și 1968 actorul era plătit cu un milion de franci (echivalent cu 1 mil. euro) pe film. El a investit în artă, deținând tablouri ale unor artiști ca Dufy, Millet, Delacroix, Corot, Degas, Dürer, Géricault, Utrillo, Bourdelle, Sérusier, Daumier, Brasilier, Miro, Bugatti.

Alain Delon a renunțat la colecția de ceasuri în 2012 pentru 443.875 de euro, la o parte din armele sale de colecție pentru 200.000 de euro în 2014, iar în 2016, la vinurile sale, pentru 250.000 de euro. Anul trecut, în iunie, ultima sa vânzare de tablouri i-a adus peste 8 milioane de euro, dublu față de estimarea casei de licitații Bonhams Cornette din Saint-Cyr.

Sursa foto: Hepta & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton