Theo Rose a fost victima bullying-ului, în copilărie: „Au fost niște situații, niște faze când mă excludeau din grupuri”

 Miniosu Alexandra
.

Theo Rose a fost victima bullying-ului, în copilărie. Cântăreața a fost atât de afectată de acest fenomen în perioada respectivă, încât o vreme nici măcar nu a vrut să-și mai aducă aminte de ce simțea atunci. Partenera lui Anghel Damian a povestit că era exclusă din grupuri de ceilalți copii, atunci când era mică, însă, după ce au mai crescut cu toții, au reșit să se împrietenească…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La doar 26 de ani, Theo Rose poate să spună că are tot ce și-ar putea dori, pentru că e împlinită pe toate planurile. Pe lângă cariera ei de succes în lumea muzicii, are o relație bine închegată cu actorul Anghel Damian, iar împreună sunt părinții unui băiețel superb, pe nume Sasha Ioan. Deși acum totul e perfect în viața ei, lucrurile nu au stat dintotdeauna așa, artista trecând prin unele suferințe, în perioada copilăriei, din cauza bullying-ului.

theo-rose-12theo-rose-12

Theo Rose este apreciată de public atât pentru vocea ei inconfundabilă, cât și pentru transparența de care dă dovadă atunci când vorbește cu fanii ei. Vedeta nu ezită să le împărtășească din trăirile, bucuriile, chiar și vulnerabilitățile sale, pentru a-i ține aproape. De curând, ea le-a povestit un episod mai puțin plăcut din copilărie, care la acea vreme și-a pus amprenta asupra ei.

Citește și: Theo Rose, declarații despre al doilea copil: „Îmi place foarte tare viața de mamă, Sasha e de vină pentru asta. Anghel e un pic mai nerăbdător decât mine'

Citește și: „Ne mai înfuriem. Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră. Dacă îi dau să-l doară, o simt la fel când o întoarce…” Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile

Citește și: Paula Chirilă a recunoscut că a fost atrasă de Connect-R: „A fost crush-ul meu, eram fiartă pe el'. Dezvăluirile făcute de actriță la Te cunosc de undeva, unde sunt colegi

Citește și: Gestul deosebit făcut de regretatul Benone Sinulescu la nunta lui Gelu Voicu: 'Noi am pregătit un plic cu onorariul pentru el, pentru că asta era meseria lui și…' Ce cadou le-a făcut / EXCLUSIV

Theo Rose a fost victima bullying-ului, în copilărie

Îndrăgita artistă a povestit, recent, că în perioada copilăriei a fost ținta bullying-ului, fapt ce a afectat-o la vremea respectivă. Atunci când era mică, Theo Rose era exlusă din grupuri de ceilalți copii, fără să înțeleagă de ce. Conform spuselor cântăreței, au reușit să se împrietenească abia după ce au mai crescut…

„Zilele trecute mi-am amintit niște întâmplări în copilărie, mă întreba de ce niciodată nu am știut să răspund când am fost întrebată la interviuri sau podcast-uri, nu am avut niciun exemplu, nu mi le-am amintit atunci pe loc. Singura explicație era că termenul de bullying nu exista atunci când eram noi mici.

Probabil, ulterior eu nu am asociat întâmplările alea cu termenul și nici nu mi-am dorit să mi le amintesc, dar îmi aduceam aminte, au fost niște faze când mă excludeau din grupuri, pe la noi pe acolo la țară. După am mai crescut și ne-am împrietenit, cum fac copiii. Au fost niște situații din astea și a fost tare să-mi amintesc ce simțeam eu sau ce gândeam eu în legătură cu situațiile alea, dacă mi-era frică sau nu. Cred că toți trecem', a povestit Theo Rose la InstaStory.

Theo Rose, despre nunta cu Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian sunt un exemplu în rândul cuplurilor, pentru iubirea și respectul pe care și-l oferă reciproc. Aceștia au o relație de doi ani și pare că sunt pregătiți pentru pasul cel mare, după ce el a cerut-o în căsătorie, în secret. Cei doi artiști și-au botezat fiul la scurt timp după naștere, astfel că au pus căsătoria pe locul doi, considerând că evenimentul poate să mai aștepte.

În podcastul lui Bursucu, Theo Rose a dezvăluit că ea și Anghel Damian se vor căsători civil în curând, dar nu au stabilit încă o dată. Ulterior, vor face și cununia religioasă, iar, separat, petrecerea de nuntă.

„Nici nu am vorbit despre nuntă! Ne logodim civil curând, dar nu știm când. Plănuim să ne logodim civil, după care să mergem la biserică, dar petrecerea nu știu când o dăm, adică petrecerea va fi ceva separat de ritual', a spus cântăreața în podcastul „misto by Bursucu'.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton