Theo Rose și Anghel Damian au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere: „În 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn...” / Ce relație au cu nașii

.

Theo Rose și Anghel Damian au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere. Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret în urmă cu trei săptămâni și au avut o nuntă total atipică. Nu doar că s-au ferit de luminile reflectoarelor și de paparazzi, ci au avut grijă ca nimeni să nu publice nimic, astfel că abia acum, când ei au declarat, au apărut pozele de la cununia religioasă. Mai mult, artista a făcut acum și primele declarații despre cel mai frumos moment din viața lor, precizând că au înlocuit clasica petrecere fastuoasă cu un grătar alături de cei dragi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Theo Rose și Anghel Damian și-au dorit o nuntă total diferită față de restul celor din showbiz-ul românesc. Amândoi sunt discreți cu viața lor intimă și personală, astfel că au decis ca totul să se desfășoare în familie, alături de prieteni și cei dragi sufletului lor, fără prea mulți invitați, și cu siguranță departe de ochii curioșilor.

Citește și: Theo Rose spune că Anghel Damian o susține necondiționat. Ce sfaturi îi dă mereu: „Asta îl face un bărbat adevărat și pregătit pentru viață'. Recunoaște că impulsivitatea lor duce uneori la tensiuni în relație / EXCLUSIV


Citește și: Mama lui Theo Rose a plâns de fericire la nunta fiicei sale cu Anghel Damian: „Suntem părinți fericiți când îi vedem că sunt și ei împliniți'. Ce promisiune le-a făcut mirilor

Citește și: Cum și-a serbat Dragoș Dolănescu fiul, în Costa Rica. Primul nepot al lui Ion Dolănescu poartă numele regretatului artist și a împlinit 20 de ani: ‘Eu am fost responsabil cu grătarul…’/ EXCLUSIV

Citește și: Liam Payne, fostul membru One Direction, a murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel


Theo Rose și Anghel Damian au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere

S-au cununat civil, cât și religios, iar imaginile cu Theo Rose în rochie de mireasă și Anghel Damian în costum de mire au intrat în atenția tuturor, însă mulți s-au întrebat ce a urmat după ce au devenit oficial soț și soție. Ei bine, nu, nu au avut o petrecere fastuoasă de nuntă, așa cum aleg majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc, ci un grătar alături de familie și toți cei care au fost alături de ei în această zi unică din viața lor.


‘Da, repede, în 3 ore eram gata (n.r dacă au făcut cununia civilă și religioasă în aceeași zi). Am mai făcut un grătar încă 2 ore. Și în 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn.’, a spus Theo Rose pentru Cancan.

Ce relații au Theo Rose și Anghel Damian cu nașii lor

Mulți fani au vrut să afle cine sunt nașii lor, însă Theo Rose și Anghel Damian au păstrat discreția privind acest subiect, cel puțin în prezent. Întrebată despre nași, artista a spus că sunt prieteni de familie și a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. A spus clar că pentru ei sunt un exemplu, însă și că relația lor este foarte bună și frumoasă!


„Sunt niște oameni pe care noi îi vedem exemplari pentru noi, niște prieteni de familie. Sunt minunați.’, a mai spus Theo Rose pentru sursa menționată mai sus.

Cum și-au ales Theo Rose și Anghel Damian verighetele


Theo Rose nu a oferit foarte multe detalii despre nașii lor și nici despre cum a decurs petrecerea în familie de după cununia religioasă, locul și restul detaliilor fiind în continuare un mister pentru fani, însă a mărturisit că deși s-a aflat după trei săptămâni, ei au purtat verighetele imediat după ce s-au căsătorit. A precizat că nu s-au ascuns, iar mai apoi, că tot a venit vorba despre verightele lor, a zis și după ce criterii le-au ales.

„Eu împreună cu prietena mea marketing managerul de la această companie. Am discutat de unde putem să ne luăm niște verighete. Noi ni le-am ales. Am ales ceva care să se potrivească cu noi. De exemplu, eu nu prea sunt așa, de zi cu zi, dacă plec de acasă, n-am timp să-mi pun bijuterii. Și atunci m-am gândit la ceva care să meargă la absolut orice tip de outfit și pentru mine și pentru el. Adică să fie ceva discret și cu toate astea să aibă personalitate. N-am mai gravat. Cred că n-a mai fost timp. Și eu și Anghel purtăm verighetele, nu ne-am ascuns.’, a continuat Theo Rose pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Instagram