Theo Rose are coșmaruri legate de momentul nașterii. Cum se simte în a șaptea lună de sarcină: „Ultima perioadă e încărcată de emoții”

 Ifrim Georgiana
.

Theo Rose este înscărcinată în șapte luni și va aduce pe lume un băiețel. Pe rețelele de socializare, artista a descris toate experiențele și simptomele prin care a trecut în perioada de graviditate. Pentru că mai este puțin până va deveni mamă, căntăreața spune că are coșmaruri legate de momentul nașterii și a descris, pe contul de Instagram, gândurile și emoțiile care o încearcă de ceva vreme. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinții unui băiețel în aproximativ două luni. Artista este nerăbdătoare să-și țină copilul în brațe, însă a recunoscut că sarcina este dificilă și că are temeri legate de rolul de mamă. De când a anunțat că urmează să devină mamă, artista a descris pe rețelele de socializare toate momentele prin care a trecut, dar și simptomele specifice femeilor gravide.

332587216_519720120095664_1812304423774842483_n332587216_519720120095664_1812304423774842483_n

În această vară, Theo Rose va deveni mamă pentru prima dată. Artista recunoaște că are emoții și gânduri legate de momentul nașterii și a început să viseze acest moment. Nu demult, aceasta spunea că își dorește să nască natural, în speranța că se va reface repede și își va putea continua activitatea.

Citește și: Theo Rose s-a pozat fără sutien și cu burtica de gravidă la vedere, în 7 luni de sarcină: „Trebuia să-mi fac OnlyFans'. Ipostaze sexy cu artista

Citește și: De ce se teme Theo Rose după ce va naște: 'Sunt cam apatică. E greu să fiu femeie gravidă 9 luni, dar…'

Citește și: Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița cea mică: „Să ne trăiască 1000 de ani”. Imagini de la petrecere

Citește și: Deea Maxer are un nou iubit, după divorțul de Dinu Maxer. Cine este bărbatul și cum s-au fotografiat împreună: „Tu ești perfecțiunea mea'

Theo Rose are coșmaruri legate de momentul nașterii

Pe contul de Instagram, Theo Rose le-a povestit urmăritorilor că a început să viseze momentul nașterii, mai ales că mai sunt aproximativ două luni până când își va ține băiețelul în brațe.

„Visez de câteva nopți numai posibile variante de naștere. Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și eu și încă două orașe să ne uitam la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig. Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă', a scris cântăreața pe Instagram.

Prin ce stări trece Theo Rose în cea de-a șaptea lună de sarcină

Theo Rose recunoaște că ultima perioadă este încărcată de emoții, mai ales că ziua în care va deveni mamă se apropie cu pași repezi. Artista vrea să nască natural, deși o încearcă teama, mai ales că nu a trecut prin nicio intervenție chirurgicală până acum.

„Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri de tot felul. Am găsit o rugăciune care zice așa: „O, întru tot Milostive Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, caută și mă păzește pe mine, roaba Ta, de frică și de duhurile cele rele care caută să strice lucrul mâinilor Tale, iar când va veni ceasul și timpul meu, izbăvește-mă de dureri. Luminează-mi neputințele cele din timpul ieșirii și dă-mi întărire și putere la naștere. Fă-o grabnică prin atotputernicul Tău ajutor, că slava lucrului Tău este aceasta și tăria atotputerniciei Tale, lucrul harului Tău și al inimii Tale milostive. Amin!'. E clar că s-au mai gandit și altele înaintea mea la tot felul. Curaj, găina, ca te tai!', a mai adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton