Theo Rose, după ce a fost fotografiată în timp ce-l îmbrâncea pe Anghel Damian: ”Am avut un moment de paranoia și atunci...”

 Calin Maria Bianca
.

Theo Rose, prima reacție după ce a fost surprinsă în timp ce-l îmbrâncea pe Anghel Damian. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că zilele trecute Theo Rose a fost fotografiată de către paparazzi în timp ce îl îmbrâncea pe tatăl copilului ei, Anghel Damian. Mulți și-au pus semne de întrebare legat de ceea ce se întâmplă între ei cu doar câteva zile înainte ca minunea lor să se nască. Ei bine, după numeroase speculații, Theo Rose a decis să facă lumină în acest caz, așa că a oferit primele reacții, chiar în fața tuturor, pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună, iar din rodul iubirii lor urmează să devină părinți pentru prima dată în scurt timp. Amândoi au ieșit din relații de ani de zile, însă dragostea dintre ei a fost mai puternică ca oricând, astfel că au mers la nivelul următor mai repede decât oricine s-ar fi așteptat, fiind mai fericiți ca niciodată.

theo-rose8-2theo-rose8-2

Ei bine, recent au fost zăriți în parcarea unui restaurant, unde Theo Rose mergea înainte, iar Anghel Damian în spate. Atunci când el s-a apropiat, au început să vorbească, însă artista era tot cu spatele la el, ba mai mult, se îndrepta către volanul mașinii. La un moment dat, l-a îmbrâncit pe tatăl copilului ei și, de la depărtarea, părea a fi o ceartă de proporții între ei.

Citește și: Theo Rose, veste neașteptată din partea medicilor, înainte de a naște. Ce complicații au apărut: „Copilul are cordonul în jurul gâtului. Trebuie să iau în calcul și…'

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în cele 8 luni de sarcină: 'Am pornit subnutrită la drumul ăsta și…'. A trecut cu greu peste stările de rău

Citește și: Tina Turner a vrut să se sinucidă din cauza bolilor: „Nu mă puteam ţine pe picioare”. Regina Rockn Roll a murit la 83 de ani

Citește și: Drama neștiută a artistei Tina Turner. Și-a pierdut ambii copii: unul s-a sinucis, altul a făcut infarct

Theo Rose, prima reacție după ce a fost surprinsă în timp ce-l îmbrâncea pe Anghel Damian

Ei bine, după imaginile surprins de către paparazzii Cancan, îndrăgita artistă a ținut să clarifice lucrurile și să le spună fanilor că nu este vorba despre vreo ceartă pe bune sau 'răzbunare', așa cum s-a speculat în presă și pe rețelele de socializare. Amuzată de ceea ce vede, Theo Rose a povestit pe larg cum s-a întâmplat totul, argumentând că la mijloc nu era vorba despre nimic rău, ci doar un episod de 'alintare și prosteală', așa cum i-a zis ea.

'Zice de noi la TV că ne-am bătut pe stradă. Mamă! Mor! A plecat Anghel să plătească nota. Ea era plătită, dar s-a dus el să o și ducă băieților. Eu am crezut că el vine după mine și când m-am uitat în spate, el dispăruse. Si cum mă prostesc așa și mă alint, m-am supărat așa și i-am zis că o să conduc eu. El nu și nu și l-am îmbrâncit să se dea că o să conduc eu. El na, să mă protejeze, să nu mă lovesc, etc.', a povestit Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose: 'Am avut un moment de paranoia'

Theo Rose a mărturisit că nu a fost nimic serios, ci doar s-a încăpățânat să conducă ea, astfel că l-a împins pe Anghel Damian atunci când s-a oferit să facă el acest lucru pentru a o proteja. De asemenea, susține că i-a fost frică ca să nu-i vadă cineva în acele momente în care, 'se prostea', așa cum susține în declarațiile ei, având și un moment de gândire pe seama acestui lucru, când s-a urcat în mașină.

'Problema e că am avut un moment de paranoia și atunci când m-am urcat în mașină, am și zis: 'Ce ar fi când m-am îmbrâncit fix acum așa să mă pozeze și să dea, cine știe ce, că ne-am bătut în stradă.' De ce mi-a fost frică de aia n-am scăpat. De acum încolo trebuie să am grijă, merg și urât, stau și cocoșată, multe greșeli într-un video.', a continuat Theo Rose pe rețelele de socializare.

Câte kilograme s-a îngrășat Theo Rose în cele 8 luni de sarcină

Theo Rose a vorbit recent despre cele 8 luni de sarcină, astfel că printre primele lucruri a menționat că a luat 15 kilograme în greutate. Deși mulți spun că nu s-a îngrășat deloc și nu se vede o schimbare în acest sens, artista a ținut să explice că sunt destul de multe kilograme, însă nu sunt foarte vizibile, asta deoarece ea era subnutrită atunci când a rămas însărcinată, cum chiar ea a ținut să precizeze în declarațiile pe care le-a făcut recent pe pagina ei de Instagram despre acest subiect.

‘Pentru cine s-a intrebat cat m-am ingrasat in sarcina…..Destul. Sunt cel putin 15 kg adaugate. Avantajul este ca am pornit subnutrita la drumul asta dupa cum se poate observa din fotografii.‘ , a scris Theo Rose pe Instagram.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton