Theo Rose și fiul ei, Sasha, au fost externați. Ce mesaj i-a transmis artista medicului care a asistat-o la naștere: „Aveam emoții amândouă. După anestezie…”

 Ifrim Georgiana
.

Theo Rose și fiul ei, Sasha, au fost externați. Pe 14 iunie, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată, după ce artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe nume Sasha Ioan. Pe rețelele de socializare, jurata de la „Vocea României' a postat primele imagini cu copilul nou-născut și a oferit primele declarații despre postura de mamă. În urmă cu o zi, Theo Rose și Sasha Ioan au fost externați de la maternitate, iar cântăreața a transmis un mesaj pe contul personal de Instagram. Iată cum se simte proaspăta mămică și ce imagine a făcut publică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Theo Rose și fiul ei, Sasha, au fost externați. Săptămâna trecută, Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei. Artista a fost supusă unei operații de cezariană, deși plănuia, până în ultima clipă, să nască pe cale naturală. Imediat după naștere, artista a oferit câteva declarații în emisiunea lui Cătălin Măruță, susținând că se simte bine și că Sasha Ioan este sănătos. Duminică, 18 iunie, artista și băiețelul ei au fost externați de la spital, anunț făcut de proaspăta mămică pe contul personal de Instagram.

e11e11

Citește și: Theo Rose, vizită surpriză la spital, la două zile după ce a născut. De ce a pregătit sare, zahăr și piper: „Leșinați dacă vă zic!”

Citește și: Carmen Harra a făcut astrograma băiețelului lui Theo Rose: „Va aduce mult bine în această lume”

Citește și: Cum arată acum Mariana Susarenco de la Puterea Dragostei. Transformarea este uimitoare: pare alt om

Citește și: Adevărul despre relația dintre Raluka și Connect-R. Artista a rupt tăcerea: „Ne-am respectat prea tare”

Theo Rose și fiul ei, Sasha Ioan, au fost externați de la maternitate

După câteva zile petrecute în spital, Theo Rose și fiul ei au fost externați de la maternitate, iar artista a publicat o fotografie împreună cu medicul care i-a monitorizat sarcina și care a asistat-o la naștere. Cântăăreața a susținut că este cuprinsă de emoții și recunoștință, mai ales că Sasha Ioan este sănătos, iar operația de cezariană a decurs fără complicații.

„Gata! Am plecat acasă fericită și cu cea mai frumoasă amintire de până acum. Am cerut să fac o poză cu doamna @dr.simonacoravu ca să mă mândresc cu o experiență frumoasă și relaxată, atât în ceea ce privește sarcina, așa cum a fost ea, cu bune și rele, dar și în ceea ce privește nașterea. Aveam emoții amândouă. După anestezie m-am așezat pe spate și i-am spus: Succes, doamna doctor! Știu ca sunteți nr. 1! Și pentru noi este. Ni l-a pus în brațe sănătos pe Sasha Ioan', a scris Theo Rose pe Instagram.

De ce a născut Theo Rose prin cezariană

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Theo Rose a făcut primele declarații despre nașterea lui Sasha Ioan. Artista a fost supusă unei operații de cezariană, din cauza riscurilor sesizate de medicul care i-a monitorizat sarcina.

„A fost foarte bine (n.r. – despre naștere), nici nu mă așteptam să fie așa bine. E fericit tare (n.r. – bebelușul), ia uite, a început să gângurească pe aici. Cred că tata o să zică prima dată, că din ce văd așa, are ochii lui. 9:17 a fost ora exactă a nașterii. Am născut prin cezariană, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor. A fost o naștere relaxată!

Eu nouă luni m-am pregătit să nasc natural, dar cu puțin timp înainte s-au sesizat niște riscuri. Copilul e mare, e zdravăn, are 3,8 kg și 54 cm. E și înalt, ca taică-său. E foarte cuminte. A dormit până acum. Acum, probabil că i s-a făcut foame. L-am hrănit deja de două ori', a spus vedeta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton