Theo Rose s-a întors la filmările pentru Vocea României, la o lună după ce a născut: „Sunt cu pompele după mine”. Ce decizie a luat în privința lui Sasha

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu mai bine de o lună, Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată, după ce l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Sasha Ioan. Pentru o scurtă perioadă de timp, artista și-a încheiat proiectele profesionale și a stat departe de scenă, însă acum s-a întors la filmările pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Vocea României'. Proaspăta mămică a făcut primele declarații despre revenirea în rolul de jurat, dar și despre modul în care echilibrează viața de mamă cu cariera. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 11 iunie, Theo Rose și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată, după ce artista a născut un băiețel perfect sănătos. Chiar înainte să îmbrățișeze rolul de mamă, cântăreața susținea că nu va sta prea mult timp departe de scenă, căci are multe proiecte de onorat. La o lună de când a născut, Theo Rose s-a întors la filmările pentru noul sezon al emisiunii „Vocea României', Horia Brenciu fiind cel cu care va împărți scaunul dublu.

99

Citește și: Cine stă cu Sasha, fiul lui Theo Rose, cât timp ea este la filmările pentru Vocea României: „Noroc că stăm aproape. Vine în vizită pe la mine cu…'

Citește și: Cum arată Theo Rose în costum de baie la o lună după ce a născut: 'Corp nou'. Artista este la mare cu bebelușul și părinții ei

Citește și: Serghei Mizil, operat pe inimă: „Toată lumea a zis că am mierlit-o. Mi-am făcut un stent și…”. Incredibil unde a mers după externarea din spital!

Citește și: Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a vrut să-i ia toată averea: 'El a premeditat tot. A vrut un final teribil…'. A spus cu lacrimi în ochi că se roagă pentru el mereu

Theo Rose s-a întors la filmările de la Vocea României, la o lună după ce a născut

Theo Rose s-a alăturat filmărilor pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Vocea României'. Pentru că petrece multe ore departe de nou-născutul ei, artista a decis ca Sasha Ioan să fie adus de tatăl lui în platoul de filmare. În viitor, micuțul o va însoți în majoritatea locurilor unde se desfășoară proiectele artistei.

„Suntem buni prieteni și ne potrivim din multe puncte de vedere, mai ales ca voci, dar și ca preferințe muzicale. Asta îmi place foarte tare. Sezonul trecut am avut o altfel de experiență. De la Smiley am avut de preluat alte chestii. Era foarte diferit spre deosebire de mine și am funcționat cumva în complementaritate.

Practic, astăzi îmi închei perioada de lăuzie. Este prima oară când plec de acasă atâtea ore. Ca să nu am așa mari emoții, o să vină după-amiază și el (n.red.: fiul ei, Sasha Ioan) cu tatăl lui. O să-l aducă să vadă și el, să fie și el integrat, să ne obișnuim cu ideea că va fi copilul prezent în majoritatea locurilor în care voi fi la muncă', a declarat cântăreața, potrivit unica.ro.

„Sunt cu pompele după mine'

Pentru a-și recăpăta silueta după naștere, Theo Rose a apelat la piese modelatoare, însă le poartă doar în timpul filmărilor.

„9 luni a durat să crească (n.red.: burtica), 9 luni durează și să se retragă. Mi-am luat piese modelatoare să ajut un pic, dar mai uit să le pun, acasă nu stau cu ele. Sunt cu pompele după mine. Parcă vezi că cer să luăm pauză zicând: ‘Țâșnește!. O să mă cheme să le pun și în cafea. Eu am luat o gură, să văd ce gust are, ce bea copilul, și e bun', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Horia Brenciu: „Voi câștiga Vocea României alături de Theo'

La rândul lui, Horia Brenciu s-a arătat încântat de colaborarea cu Theo Rose în noul sezon „Vocea României', unde vor împărți scaunul dublu.

„În primul rând, o să spun după ziua de astăzi (n.red.: prima zi de filmări), după ce îi întâlnesc pe Smiley, pe Tudor și Irina, după ce l-am îmbrățișat și pe Bartoș, mă voi întoarce și voi spune că toată lumea este în regulă și că voi câștiga Vocea României alături de Theo', a declarat și Horia Brenciu, cu umor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton