Theo Rose și Anghel Damian și-au angajat bonă pentru fiul lor: „Formează un cuplu aparte. Mă tem...”. Cum s-a schimbat relația lor de când sunt părinți

 Calin Maria Bianca
.

Theo Rose și Anghel Damian și-au angajat bonă pentru fiul lor. Cum s-a schimbat relația lor de când sunt părinți. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose și Anghel Damian au un băiețel de aproximativ două luni. De când a venit pe lume micuțul Sasha, viața lor s-a schimbat radical, astfel că pe lângă activitățile pe plan profesional, acum au mult mai multe griji și responsabilități. Totuși, pentru că amândoi au continuat să meargă la muncă, tatăl artistei a dezvăluit că au apelat la o bonă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose a revenit pe platourile de filmare, atât când vine vorba despre Vocea României, cât și de serialul Clanul, la doar o lună după ce a născut. Artista mărturisea atunci că reușește să se sincronizeze cu programul lui Anghel Damian, astfel că are el grijă de fiul lor cât timp ea este ocupată. Acum însă, se pare că lucrurile au luat o altă întorsătură și s-au văzut nevoiți să apeleze la o bonă.

cum-se-simte-theo-rose-la-3-saptamani-dupa-ce-a-nascut-totul-in-viata-ei-s-a-schimbat0cum-se-simte-theo-rose-la-3-saptamani-dupa-ce-a-nascut-totul-in-viata-ei-s-a-schimbat0

Citește și: Cum se descurcă Theo Rose ca mamă la o lună după ce a născut: „Am cearcănele până-n gură și…'

Citește și: Cum se descurcă Theo Rose și Anghel Damian cu fiul lor, după ce au devenit părinți: „Am avut palpitații prima dată când s-a înecat cu lapte, din cauză că…”

Citește și: Cum a ales Amalia Enache numele fiicei sale, Alma: „Eram atrasă, într-un mod inexplicabil…”

Citește și: Cine este ispita Bogdan Dan Stăruială de la Insula Iubirii. A format un cuplu cu Alexandra Stan timp de 4 ani

Theo Rose și Anghel Damian și-au angajat bonă pentru fiul lor

Theo Rose este destul de discretă cu detaliile din viața ei intimă și personală, astfel că deși împărtășește numeroase momente cu fanii ei, nu le-a dezvăluit faptul că au angajat o bonă pentru adorabilul lor fiu. Totuși, tatăl artistei i-a dat de gol! Ioan Diaconu are numai cuvinte de laudă la adresa lor, explicând că formează un cuplu foarte frumos și solid, însă treburile de pe plan profesional, i-a adus în postura să angajeze o bonă.

„Fiica mea și Anghel își cresc pruncul ca puțin alți părinți. Eu și soția mea suntem foarte mândri de ei! Nu doar fiindcă la mijloc e fiica mea, ci în primul rând pentru că într-adevăr formează un cuplul aparte.

Mai mult decât atât, a explicat și faptul că în weekend, el și soția sa merg mai tot timpul la București pentru a petrece timp de calitate alături de nepotul lor, dar și pentru a-i lăsa pe Theo Rose și Anghel Damian să petreacă timp de calitate în doi.

Mama lui Theo ajunge în fiecare weekend la București și stă cu nepoțelul ei. De multe ori o aduc personal, cu mașina. Suntem amândoi cu serviciu încă și nu o putem ajuta mai mult, dar sfârșitul de săptămână e al nostru. În rest, Theo și Anghel au angajat o bonă pentru cel mic!'', a declarat pentru CANCAN.RO, Ioan Diaconu, tatăl îndrăgitei vedete.

Cum se descurcă Anghel Damian și Theo Rose în rolul de părinți

Deși a angajat o bonă, Theo Rose și Anghel Damian se dedică foarte mult rolului de părinți, iar asta nu o spunem noi, ci chiar tatăl artistei. Ioan Diaconu a mărturisit că fiica lui o sună constant pe mama ei pentru a-i cere sfaturi de parenting. De asemenea, a continuat să spună că fiica lui s-a integrat foarte bine de când este mamă, lucru la care se aștepta, însă Anghel Damian l-a surprins profund cu grija și atenția pe care i-o oferă micuțului Sasha.

 „Soția mea a adus pe lume trei copii, așa că are suficientă experiență. Mi-a spus că e ferm convinsă că Theo va fi la rândul ei o mamă foarte bună. În plus, fata o întreabă tot felul de lucruri, pe care doar mamele le experimentează și pe care tare mă tem că bărbații, fie ei părinți la rândul lor, nu le înțeleg pe deplin vreodată.

De Theo a mea știam ce poate, fiindcă a crescut doar la noi în casă. Dar Anghel e o surpriză pentru mine. E atât de atent cu cel mic și e un tată așa de mândru, cum rar am văzut! Suntem plini de recunoștință că avem parte de asemenea copii frumoși', a mai continuat Ioan Diaconu.

Ce se știe despre nunta lui Anghel Damian cu Theo Rose

Ei bine, deși Theo Rose și Anghel Damian și-au intrat foarte bine și totodată repede în rolul de părinți, în continuare fanii sunt curioși să afle când vor face nunta. Mulți așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe frumoasa artistă în rochie de mireasă, astfel că în urmă cu câteva luni, Anghel Damian a făcut o serie de dezvăluiri despre nuntă. A explicat clar că o să aibă loc un astfel de eveniment, însă fără a da alte detalii, fiind cât se poate de discret.

„Așa cum îmi imaginez eu și cum am vorbit noi despre situația asta cred că o să fie ceva, adică pur și simplu o să zicem și va fi o chestie total discretă, fără tam-tam. După nunta aia formală, paranghelia (…) Așa spun eu și așa cred că se va întâmpla pentru că am apucat să vorbim despre asta', a spus Anghel Damian în cadrul vlogului lui Selly.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton