Tibi Clenci nu va mai face parte din juriul Bravo, ai stil, în acest sezon: „M-am simțit onorat să le fiu alături, ca mentor”

 Ifrim Georgiana
.

Noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!' va debuta în curând și va fi difuzat pe postul Kanal D2, după cum au anunțat reprezentanții trustului de televiziune. Una dintre schimbările majore ale celui de-al optulea sezon este aceea că selecția concurentelor nu se mai face din rândul celebrităților, spre surpriza telespectatorilor. Totodată, Tibi Clenci nu va mai face parte din rândul juraților și a făcut primele declarații despre plecarea lui de la Kanal D. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Următorul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!' se anunță a fi unul plin de surprize pentru telespectatori. Ediția nu mai este dedicată vedetelor din România, iar show-ul va putea fi urmărit pe postul Kanal D2, o nouă televiziune generalistă lansată de Dogan Media Internaţional. Începând cu 2 aprilie, de la ora 19:00, emisiunea „Bravo, ai stil!' își va face debutul cu o ediție specială. Stația Kanal D2 va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment de calitate şi informaţie utilă.

ti9ti9

Tibi Clenci a făcut parte din juriul de la „Bravo, ai stil!' în cel de-al șaptelea sezon al emisiunii. Se pare că fotograful a încheiat contractul cu reprezentanții Kanal D, așa că nu va mai putea fi urmărit pe micul ecran, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Încă nu se știe cine îi va lua locul acestuia, dar cert este că surprizele nu se opresc aici.

Citește și: Cum se descurcă Tibi Clenci în rolul de părinte: „Eu sunt aducătorul de stabilitate în familia noastră' / EXCLUSIV

Citește și: Ce a pățit Antonia la o ședință foto cu Tibi Clenci: „Nu ești în cea mai bună formă'

Citește și: Avocatul fraților Culiță și Iancu Sterp, despre dosarul de înșelăciune în care sunt implicați: „Li s-a prezentat o afacere legală. Prejudiciul este de 400 de mii de euro

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Alida Mocanu de la Big Brother. Are o carieră în televiziune

Tibi Clenci nu mai face parte din juriul de la „Bravo, ai stil!'

Tibi Clenci nu va mai putea fi urmărit în cel de-al optulea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!'. Celebrul fotograf a făcut primele declarații în acest sens, însă nu a dezvăluit motivul pentru care nu va mai sta la masa juraților. Acesta le-a transmis un mesaj viitoarelor concurente și a descirs experiența ultimului sezon al emisiunii de modă.

„A fost o experienţă cu totul specială, pentru că sunt un artist, un performer, care apreciază actul artistic în toate manifestările lui. În acelaşi timp, m-am simțit onorat să le fiu alături, ca mentor, unor tinere care şi-au dorit să evolueze din punct de vedere stilistic şi nu numai. Mă voi implica mai departe în proiecte care ţin de activitatea mea internatională şi le doresc succes noilor concurente care vor păşi în platoul noului sezon Bravo, ai stil!', a transmis Tibi Clenci.

Noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!' va fi fără vedete

Ilinca Vandici a făcut o serie de declarații despre următorul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil!'. Prezentatoarea spune că un numer impresionant de tinere s-au înscris deja la castingul emisiunii și este nerăbdătoare să aibă loc debutul noului sezon.

„Este castingul deschis încă de anul trecut. Acest sezon o să fie fără celebrități, asta înseamnă că orice doamnă și domnișoară care își dorește să strălucească și să fie în lumina reflectoarelor trebuie să vină să ne cunoască și să se bucure de experiența asta absolut fabuloasă pe care o dă acest show fenomen.(…) Pot să spun așa din casă că deja sunt înscrise 700 de persoane. Castingul încă este deschis. Este al 8-lea sezon și vine cu o energie foarte, foarte bună și mi se pare că este un fel de reîntoarcere la rădăcini', a declarat Ilinca Vandici.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton