Îl mai ții minte pe Cristian Gog, câștigătorul Românii au Talent 2012? Cu ce se ocupă, în prezent, după ce a cheltuit premiul de 120.000 de euro: "Nu e glumă!"

.

Îl mai ții minte pe Cristian Gog, cel care a uimit publicul și jurații atunci când a apărut la Românii au talent, sezonul 2, în anul 2012? Atunci, și-a redus atât de mult bătăile inimii încât aparatul EKG nu le-a mai putut înregistra. Fostul concurent a fost atât de apreciat încât a convins oamenii de acasă să îl voteze, și astfel a pus mâna pe premiul de 120.000 de euro. Cu ce se ocupă Cristian Gog în prezent.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Mentalismul, o ramură mai nouă a iluzionismului, este magia care l-a ajutat pe Cristian Gog, în 2012 să-și oprească bătăile inimii în finala concursului Românii au talent și să câștige marele premiu de 120.000 de euro.

Ce mai face Cristian Gog, câștigătorul Românii au talent 2012 și cu ce se ocupă în prezent

Cristian Gog povestește că nu a renunțat la pasiunea lui, dar că nu mai face spectacole de magie pentru publicul larg, ci doar evenimente corporate, deoarece i se pare complicat din punct de vedere al infrastructurii.


Cristian Gog rămâne în același domeniu care l-a consacrat. Are propria firmă și lucrează ca magician, fiind invitat la spectacole, inclusiv internaționale. „Sunt angajat la firma mea ca magician, nu e glumă, există în Codul meseriilor această profesie’, a declarat Cristian Gog.

Câștigătorul Românii au talent 2012 a declarat că de simțea stânjenit de condițiile proaste oferite de organizatori în anumite orașe și că i se părea prea mult să ceară bani pe bilete în săli insalubre. În schimb, mentalistul, familist și tată a doi copii, a descoperit o nouă metodă de a-și rotunji veniturile în viitor.


„Mi-am descoperit o nouă pasiune. Sunt extrem de fascinat de universul acesta al criptomonedelor. M-am gândit la viitorul copiilor mei, în primul rând, și m-am documentat pentru a-mi da seama cam ce ar fi de viitor. Să fac un minim efort acum pentru mine, dar care să însemne mai mult pentru ei în viitor. Am început să văd cu alți ochi piața investițiilor, după care am început să investesc și timp, și bani în monede virtuale, spunea Cristian Gog acum câțiva ani.


Citește și: Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Victor Slav: au fost împreună șase ani și aveau planuri de căsătorie / Bianca Drăgușanu ar fi cauzat despărțirea lor: „Am fost părăsită, decizia i-a aparținut

Citește și: De ce și-au înscris Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru fiica cea mare la o școală privată: „Să nu se pună accentul în mod exagerat pe performanța școlară / În trecut, actorul a criticat taxele exorbitante ale învățământului particular


Citește și: Cătălin Scărlătescu povestește cât de greu și lung a fost drumul către succes: „Pe mine m-a pocnit televiziunea abia la 40 și ceva de ani. Asta a fost menirea mea, să muncesc. Nu aveam cum să păcălesc…’ / EXCLUSIV

Cât costă un număr de magie susținut de Cristian Gog, câștigătorul Românii au talent 2012

Cristian Gog deține un site propriu unde își prezintă oferta ca entertainer. Pe lângă faptul că este mentalist și magician, el se ocupă acum și de hipnoză și povestiri, potrivit cancan.ro.


Pe site-ul lui Cristian Gog se află și o listă de prețuri, indicând că se descurcă foarte bine financiar ca magician. Câștigătorul Românii au talent 2012 este de asemenea invitat la nunți. Un spectacol de scenă de bază, cu efecte clasice de mentalism și magie, costă cel puțin 1700 de euro pentru 30 de minute.


Un spectacol de 60 de minute, mult mai complex, care include și celebrul număr de la „Românii au talent’ în care își oprește inima timp de 3-5 minute, costă 2500 de euro. Există și alte tipuri de spectacole, cu prețuri începând de la 800 de euro pentru aproximativ o oră.