Jennifer Lopez a purtat ținute de sute de mii de dolari în luna de miere din Franța. Preferatele ei sunt gențile Hermes Birkin

 Dumba Gabriela
.

Ținutele purtate de Jennifer Lopez în luna de miere din Franța i-au cucerit pe fanii artistei, iar presa străină a găsit prețurile obiectelor din garderoba divei și a reieșit un total de 170.000 de dolari. J Lo are o avere de peste 400 de milioane de dolari și este pasionată de modă, astfel că în colecția ei de genți regăsim numai piese de lux.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez este o adevărată paradă de modă pentru că diva iubește hainele și accesoriile și are o garderobă impresionantă cu obiecte de lux, de la branduri celebre. Conform publicaţiei britanice Daily Mail, ţinutele purtate de actriţă în luna de miere din Franța s-au ridicat la peste 170.000 de dolari.

Ben Affleck and Jennifer Lopez with kids checking out luxury cars at Rolls Royce in Beverly Hills, Los Angeles, California, USA – 02 Jul 2022Ben Affleck and Jennifer Lopez with kids checking out luxury cars at Rolls Royce in Beverly Hills, Los Angeles, California, USA – 02 Jul 2022

Jennifer Lopez, parada modei în luna de miere din Franța

JLo şi Ben Affleck au plecat în Paris, pentru a sărbători nunta din 16 iulie, dar şi ziua actriţei, de pe 24 iulie. Cei doi au fost însoţiţi de copiii lor, din alte mariaje: gemenii Max şi Emme (14 ani), ai lui Jennifer cu Marc Anthony şi Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) şi Samuel (10 ani), ai lui Ben cu Jennifer Garner.

Familia s-a bucurat de muzeele şi restaurantele din capitala Franţei, dar şi de croaziere pe Sena şi sesiuni de shopping.

Dacă în prima zi a lunii de miere, actriţa a purtat o rochie roşie, de doar 775 de dolari şi pantofi de doar 620 de dolari, ea a recuperat din plin în restul sejurului.

Jennifer Lopez, genţi zeci de mii de euro

Soţia lui Ben Affleck a fost surprinsă în luna de miere cu două genţi Hermes Birkin, despre care se ştie că ajung la 40.000 şi 80.000 de dolari şi pe care le poţi cumpăra doar după o lungă perioadă de aşteptare.

Cu una dintre gentile fabulos de scumpe, JLo a purtat o rochie Oscar de la Renta, înflorată, de 2.290 de dolari, iar la alta a asortat blugi şi un pulovăr Dior, de 2,500 de dolari, potrivit Click!.

Alte genţi de lux purtate de Jennifer în Paris au fost una semnată Maison Valentino, de 2.800 de dolari şi una Gucci, de 5.100 de dolari, dar şi una Dolce & Gabbana de 6.000 de dolari.

Ţinuta purtată de actriţă cu această geantă a fost una dintre cele mai scumpe din tot sejurul: o rochie înflorată, de la casa Gucci, de 10.500 de dolari.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat în luna de miere, după nunta secretă. Cum au fost surprinși în Paris

Citește și: Imagini cu cele două rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck.Mirii au îmbrăcat haine pe care le aveau deja în garderobă

Citește și: Povestea rochiei de mireasă purtată de Jennifer Lopez, la nuntă.A îmbrăcat-o prima dată în 2001, când l-a cunoscut pe Ben Affleck

J Lo și Ben Affleck, poveste de dragoste ca la Hollywood

JLo şi Ben au aşteptat 20 de ani să devină soţ şi soţie. Cei doi se cunosc din 2001, de pe platourile de filmare ale peliculei Gigli' şi au fost prima oară logodiţi până în 2004, când s-au despărţit.

Au reluat idila în mai 2021, la scurt timp după ce JLo a pus punct relaţiei cu Alex Rodriguez.

Sâmbătă, 16 iulie, la miezul nopții, doar în compania celor dragi și a celor care, la rândul lor, așteptau să se căsătorească, Benjamin Geza Affleck și Jennifer Lynn Lopez au devenit soț și soție.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au îmbrăcat în haine pe care le aveau deja în dulap. Celebra cântăreață avea deja două rochii la îndemână, chiar în gardebora ei. Prima a fost o piesă vestimentară splendidă, ce are o semnificație deosebită pentru ea.

„Am aceasta rochie de atatia ani si am pastrat-o cu emotie, iar acum o port in ziua nuntii mele’, a spus JLo în vreme ce le arăta internauților rochia ei clasică, albă și pe lângă gât.

Ulterior, pentru ceremonia de la capela emblematică Little White din Vegas, JLo s-a schimbat într-o rochie de mireasă creată de Zuhair Murad. Pentru a spune marele „DA’, vedeta a îmbrăcată o rochie de mireasă albă, din dantelă. Aceasta a avut un design fără umăr, cu mâneci lungi, decolteu în formă de inimă și corset. De asemenea, și trena a fost una uluitoare, cu coadă de pește. Pentru a-și asorta dantela, ea a adăugat și un voal.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit în secret, la Las Vegas, iar la scurt timp au plecat în luna de miere în Franța, unde, evident, sunt urmăriți pas cu pas de paparazzi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton