Cum s-au îmbrăcat mamele cuplului Theo Rose - Anghel Damian la nunta lor. Soacra mică și soacra mare au avut ținute atipice / Monica Munteanu și soțul ei au ținut lumânările de cununie

.

Cum s-au îmbrăcat mamele cuplului Theo Rose – Anghel Damian la nunta lor. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit civil și religios în urmă cu trei săptămâni, așa cum au dezvăluit chiar ei recent. Au vrut o nuntă secretă, departe de ochii curioșilor și doar cu familia și cei dragi, fără obiceiuri, tradiții sau petrecere de lux. Zis și făcut, astfel că pe zi ce trece apar noi poze de la frumosul eveniment din viața lor! Iată ținutele părinților și ale nașilor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Printre invitați s-a numărat și Codin Maticiuc, care a mers alături de fiica lui, Smaranda. Micuța i-a fost chiar domnișoare de onoare artistei, astfel că a stat tot timpul alături de ea la Biserică și a ținut-o de mână. În pozele făcute pblice de acesta, se poate observa și ce ținute au ales mamele celor doi, cât și nașii! Mai mult, așa s-a aflat și faptul că nunta lui Anghel Damian cu Theo Rose a avut loc în satul Izvoarele.

Citește și: Rochia de mireasă purtată de Theo Rose la nunta cu Anghel Damian a costat 400 de lei: „Nici nu aveam nevoie de fomfleuri sau alte chestii. M-a surprins că există așa ceva atât de ieftin’


Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au făcut grătar în ziua nunții, în loc de petrecere: „În 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn…’ / Ce relație au cu nașii

Citește și: Radu Mazăre a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Roxana Mihalache, a născut în secret un băiețel

Citește și: Soțul Mariei Ciobanu a ajuns la spital după ce s-a lovit la cap. Cum se simte acum Mircea Cîmpeanu: „S-a împiedicat în curte. Are probleme…’

Cum s-au îmbrăcat mamele cuplului Theo Rose – Anghel Damian la nunta lor


Theo Rose și Anghel Damian și-au dorit o nuntă simplă și plină de iubire, așa cum s-a și întâmplat. Spre deosebire de nunțile din showbiz-ul românesc, unde vedetele aleg petreceri spectaculoase cu sute de invitați și ținute de lux, ei au decis ca totul să se desfășoare în satul Izvoarele, într-un cadru romantic. Cu toate că a fost mireasă, Theo Rose nu a exagerat nici cu mahiajul și nici cu coafura, alegând ‘simplu și de efect’. De asemenea și rochia ei a fost una simplistă, dar foarte elegantă! A dat 400 de lei pe ea, însă cel mai important lucru este că s-a simțit bine în ea și a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.


Prin urmare, nici socra mică sau soacra mare nu optat pentru ținute pompoase, rochii lungi, cu trenă sau diferite accesorii. Mama artistei a decis să poarte o rochie verde cu flori colorate, în timp ce mama lui Anghel Damian a ales tot nuanța de verde, doar că nu rochie, ci un compleu format din bluză și palton, la care a adăugat o pereche de pantaloni negri.

Cum s-au îmbrăcat nașii cuplului la nunta lor

În fotografiile postate de Codin Maticiuc se pot observa și nașii, despre care Theo Rose a vorbit foarte frumos, însă a fost discretă în privința pozelor cu ei. Totuși, un detaliu care le-a dat de gândit fanilor este acela că în fotografii apare și Monica Munteanu alături de soțul ei, iar amâdoi țin în mâna lumânările de cununie. Mulți au crezut că au avut două perechi de nași, așa cum se pote observa și în pozele din galeria foto, însă acest lucru nu a fost confirmat momentan.


Nașii, despre care Theo Rose are numai cuvinte de laudă, și susține că sunt ‘un exemplu’ pentru ei au ales tot ținute simple și elegante. În timp ce nașa a optat pentru a ales o rochie cu mâneca scurtă și trei sferturi, albă cu buline negre, nașul s-a asortat cu un costum gri.

Theo Rose, despre nașii lor: ‘Prieteni de familie, exemplari pentru noi…’

Theo Rose a fost discretă cu viața ei personală de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anghel Damian și au devenit părinți. Așa cum a ținut secret nunta lor, nici despre nași nu a dezvăluit prea multe, ci doar că se înțeleg bine și au o relație specială.


„Sunt niște oameni pe care noi îi vedem exemplari pentru noi, niște prieteni de familie. Sunt minunați., a mai spus Theo Rose pentru sursa menționată mai sus.

Theo Rose și Anghel Damian au înlocuit petrecerea de nuntă cu un grătar în familie


Și-au jurat iubire în fața lui Dumnezeu și au devenit oficial soț și soție, alături de fiul lor, părinți, apropiați și toți cei dragi, iar mai apoi a urmat o petrecere în familie. Nu, nu au sărbătorit evenimentul pe lux și opulență, ci într-un cadru restrâns, în curte, astfel au înlocuit mâncarea de la restaurant cu un grătar în curte, alături de muzică bune și râsete pe cinste, ca o familie mare și frumoasă.

‘Da, repede, în 3 ore eram gata (n.r dacă au făcut cununia civilă și religioasă în aceeași zi). Am mai făcut un grătar încă 2 ore. Și în 5 ore am terminat nunta cu totul, eram în pat, la somn., a spus Theo Rose pentru Cancan.

Sursă foto: Instagram