Titanic 3D - lansare intr-o atmosfera de lux

 Revista VIVA
.

Aseara la Cinema City Sun Plaza, in prezenta a numeroase vedete, jurnalisti si bloggeri, a avut loc premiera de gala a filmului 'Titanic 3D', organizata de TVR 2 si Odeon Cineplex.

In holul cinematografului a fost creata o frantura din atmosfera de pe Titanic de la inceputul calatoriei. Ospatari in tinute de gala au oferit invitatilor sampanie si bomboane fine, in timp ce un cvartet profesionist a interpretat live piese clasice.

Printre spectatori s-a aflat, in premiera, cel mai nou cuplu de prezentatoare de la TVR 2: Paula Chirila si Cristina Cioran, gazdele emisiunii duminicale „Pericol de explozie'.

Cristina Cioran, Irina Margareta Nistor si Paula Chirila

Vizionarea filmului „Titanic 3D' face parte din seria Prietenii TVR 2 vad primii cele mai bune filme', care a debutat in luna iunie a anului trecut.

Blockbusterul cu cele mai mari incasari si cele mai multe nominalizari si premii Oscar, „Titanic', revine pe marile ecrane in varianta 3D incepand cu 6 aprilie. Bazat pe istoria scufundarii Titanicului dupa ce a lovit un aisberg, filmul are in centru o poveste de dragoste fictionala dintre o fata bogata (Kate Winslet) care navigheaza intr-o cabina de pe puntea principala si un tanar sarac (Leonardo DiCaprio) ce a castigat un bilet in cala vaporului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton