TJ Miles a plecat de la Survivor direct la Paris ca să-i cumpere iubitei inel de logodnă. Ce probleme a întâmpinat: „Francisca are degete subțiri și...”

 Ifrim Georgiana
.

TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca, la Survivor All Stars. Momentul a fost mai degrabă simbolic, dat fiind că el nu avea inel de logodnă, însă și-a surprins iubita când a ajuns acasă. Faimosul a plecat din Republica Dominicană direct la Paris ca să-i cumpere o bijuterie rafinată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

După logodna lui Jador cu Oana Ciocan, TJ Miles a fost următorul care și-a cerut iubita în căsătorie, la Survivor All Stars. Pentru că nu avea inel de logodnă, Faimosul i-a oferit Franciscăi o pungă de orez, adică lucrul cel mai de preț în Republica Dominicană. El s-a revanșat când a ajuns acasă și i-a pus pe deget o bijuterie cumpărată din Franța.

ljvveljvve

Citește și: TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca, la Survivor All Stars: „Vreau să-ți dau tot ce am. Pe viață! Vreau să fii soția mea”/ Cum arată inelul de logodnă

Citește și: TJ Miles are planuri de căsătorie cu Francisca, după ce s-a întors de la Survivor all Stars: „Îmi doresc să avem familie, copii!” / Când va avea loc nunta 

Citește și: Gabi Bădălău, reacție după ce s-a spus că mașina lui a fost pusă sub sechestru, într-un dosar de droguri: „La începutul lunii am vrut să o vând și…'

Citește și: Oana Roman susține că Marius Elisei n-a plătit niciodată pensie alimentară, în 3 ani de la divorț: „Nu primește nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces”

TJ Miles a plecat de la Survivor direct la Paris ca să-i cumpere iubitei inel de logodnă

TJ Miles a plecat de la Survivor direct la Paris ca să-i cumpere iubitei o bijuterie elegantă.

„Când am ieșit din Survivor, eu mi-am dorit să merg prin Paris, cu escală, știind că Paris e Mecca bijuteriilor, și mi-am gândit să merg acolo, să găsesc un inel, că așa am promis. Și nu voiam să mă întorc în România fără un inel. Am făcut o escală în Paris, numai că nu era la Charles De Gaulle, era la celălalt aeroport, care e la vreo oră distanță. Am aterizat, am avut opt ore escală și în alea opt ore am reușit să-mi iau bagajele, m-am dus cu un Uber în centru și am început să caut inelul. Și am găsit, am fost la Tiffany, cea mai frumoasă bijuterie din lume, orice fată și-ar dori să aibă un inel de acolo. Am găsit, am cumpărat și apoi am luat taxiul și m-am dus la aeroport, la zborul meu', a spus TJ Miles pentru cancan.ro.

„Inelul este puțin mare'

Ajuns acasă, TJ Miles a constat că inelul este puțin cam mare, așa că a luat-o pe Francisca într-un city-break la Paris.

„Numai că inelul… La Tiffany este la o mărime standard. Francisca are niște degete foarte subțiri și, evident, inelul este puțin mare și a trebuit să mă întorc în Paris cu ea ca să-l modificăm.

Povestea este că eu am încercat să găsesc altă variantă, să nu mai merg până în Paris, numai că nimeni nu s-a băgat, în România. Iar mai aproape, la Tiffany în Turcia sau Austria durează două săptămâni, că asta este politica lor. Orice inel care se modifică la mărime durează între 10 și 14 zile. Unii mi-au spus și o lună. Am sunat și în Canada, că eram curios dacă așa e!

Și atunci am zis, dacă tot am cumpărat din Paris, ia să-i sun pe ăștia din Paris! Mă cunosc deja, am stat cu ei de vorbă, știau de Survivor… Mi-au zis că rezolvă în doar două zile. Și am zis atunci să facem un city break eu cu Francisca! Și, înainte de vacanța noastră din Thailanda, am strecurat un city break rapid, de două zile, în Paris. Am aterizat într-o duminică dimineața, am dus inelul, s-a modificat, totul, profesional, cap-coadă. Am mers pe repede înainte. Asta este toată povestea', a mai dezvăluit el pentru sursa citată anterior.

Francisca: „Totul a fost natural între noi'

Francisca spune că TJ Miles nu este foarte romantic, însă i-a dovedit că-și dorește să petreacă restul vieții lângă ea.

„Dar și cererea în căsătorie, până să ajungem în Paris, să modificăm inelul, când ai ajuns tu acasă, de la Survivor, cu inelul pe mărimea standard. A fost o chestie… Nu știu, așa a fost să fie, doar un moment al nostru, să nu avem camere în jur. Momentul televizat a fost cel cu orezul, noi am făcut-o, însă, în intimitatea noastră, era prea mult să planificăm, prea robotic să planificăm și o cerere… Totul a fost foarte natural între noi. A ajuns acasă, a scos inelul și m-a întrebat direct. Că el nu este prea siropos, nu suntem extraordinar de romantici, dar știe că își dorește să fie cu mine forever. Și asta a fost! Apoi a văzut că inelul este puțin mare, că Tiffany face 52 standard și a trebuit modificat', a spus Francisca.

„Inelul are cele mai bune diamante, cele mai curate și sunt făcute în Canada. Acolo, mi-au arătat o documentare la fiecare diamant, de unde vin ele, culorile… Adică, nu numai că sunt cele mai bune, dar vin și din Canada, unde am crescut eu! Și când găsesc inelul care-mi place și e și din Canada, mi se pare foarte tare', a încheiat TJ Miles.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton