Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep: „Am hotărât de comun acord să ne despărțim. Nu mai...”

 Ifrim Georgiana
.

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep. În urmă cu puțin timp, afaceristul a confirmat separarea de sportivă. Anterior, acesta le-a transmis jurnaliștilor că nu dorește să comenteze aspecte legate de viața privată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep. La mai puțin de un an de la căsătoria civilă, Toni Iurac și Simona Halep au hotărât să divorțeze. Se pare că ruptura dintre cei doi ar fi fost cauzată de cariera sportivă a tenismenei. Aceștia s-au căsătorit civil în toamna anului trecut, pe 15 septembrie 2021, iar în luna noiembrie a acestui an ar fi urmat nunta și cununia religioasă. Acum, afaceristul a confirmat, oficial, divorțul de Simona Halep. Iată declarațiile acestuia!

iuruc-1iuruc-1

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep. În urmă cu puțin timp, cei doi făceau planurile de nuntă, care ar fi trebuit să aibă loc anul acesta. Deși a fost întotdeauna discret cu privire la viața personală, acesta a vorbit despre separarea de sportivă.

Citește și: Cum au reacționat Ioana și Ilie Năstase, după ce au aflat că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează:„Îmi pare rău'

Citește și: Toni Iuruc, primele declarații despre divorțul de Simona Halep:„Viața noastră privată…'

Citește și: De ce surpriză a avut parte Mirela Oprișor, Aspirina din Las Fierbinţi, când a născut:„Vreo 8 luni de zile…'

Citește și: Cici de la Sistem s-a însurat cu iubita reîntâlnită după 30 de ani:Ne-am regăsit!'

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

În urmă cu puțin timp, Toni Iuruc a confirmat despărțirea de Simona Halep. Acesta a subliniat că este vorba despre o decizie comună.

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistati, este ultima mea iesire publica….De restul se vor ocupa avocatii în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!' a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Anterior, contactat de jurnaliștii de la Fanatik, acesta a negat faptul că actele de divorț vor fi depuse în cursul zilei de joi: „Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment’.

Ilie Năstase: „Dacă mâine se împacă, eu ce fac? Rămân cu declarațiile'

La rândul său, Ilie Năstase a oferit câteva declarații privind divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Fostul tenismen și Ioana Năstase sunt apropiații celor doi și au luat parte la cununia civilă a acestora.

„Nu pot să îmi dau cu părerea despre asta. Ce să comentez? Sunt lucruri private, care ţin de Simona Halep, de Toni Iuruc, de familie. Luaţi legătura cu familia, cu cei implicaţi, ei sunt singurii care pot comenta. 

Aţi vorbit cu Toni Iuruc, foarte bine. Dar nu mă puneţi pe mine să comentez ceva ce nu este treaba mea. Pe mine puteţi să mă întrebaţi de prestaţiile Simonei Halep la US Open, la turnee, dar nu mă puneţi să vorbesc despre viaţa privată.

Dacă mâine se împacă eu ce fac? Rămân cu declaraţiile. Aşa că vorbiţi cu Simona, cu familia. Eu nu sunt nici antrenorul Simonei şi nu am nicio calitate să vorbesc despre asta. Ea e la New York acum, de unde să ştiu ce face Simona Halep?', a spus Năstase pentru FANATIK.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton