Top: Cel mai bine platiti actori de la Hollywood

.

Sunt celebri, sunt frumosi si au toti banii din lume. Descopera topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood.

Locul intai al acestui clasament este ocupat de nimeni altul decat Tom Cruise, actorul ce a tinut zilele acestea primele pagini ale ziarelor, dupa anuntul divortului sau de Katie Holmes. Cu toate acestea, actorul a devenit cel mai bine platit actor, cu un venit de 75 milioane de dolari, potrivit topului realizat de Forbes.


Conform informatiilor prezentate pana in prezent, o parte din castig ii va reveni sotiei sale, Katie, datorita contractului prenuptial pe care cei doi il aveau semnat.

Al doilea loc in clasamentul celor mai bogati actori se imparte intre Leonardo DiCaprio si Adam Sandler, cu venituri estimate in jurul sumei de 37 milioane de dolari. Adam s-a clasat anul trecut pe locul al treilea, cand acesta avea o avere de 40 milione de dolari, adancirea crizei financiare simtindu-se si la Hollywood.


De asemenea, este de mentionat ca „notorietatea' actorului a crescut dupa ce filmul Jack and Jill’ a fost nominalizat de 12 ori la Zmeura de Aur, premiu ce se acorda celor mai proaste filme din industria cinematografica.


Clasamentul averilor este completat de actori din top precum Dwayne ‘The Rock Johnson cu 36 de milioaned de dolari si Ben Stiller cu un venit de 33 milioane de dolari, cel din urma fiind si cel mai bine platit actor de comedie de la Hollywood.

Sacha Baron Cohen ocupa locul al saselea, cu o avere estimata in 2012 de 30 milioane de dolari. Johnny Depp si Will Smith se afla la egalitate cu ocupantul locului al saselea, anul trecut actorii strangand o avere de 30 milioane de dolari fiecare. Locul 9 in top ii revine lui Mark Wahlberg, actor ce va putea fi vazut in cea mai asteptata comedie a verii, Ted. Acesta a realizat venituri de 27 de milione de dolari in cursul anului trecut.


Ultimul loc in topul celor mai bine platiti actori este ocupat de Taylor Lautner, ce poate fi recunoscut usor in productia Twilight, si care a fost rasplatit anul trecut cu 26,5 milioane de dolari.

Foto: Hepta