„Cu respect…”. Traian Băsescu, omagiu impresionant pentru Mioara Roman, la priveghi. Ce gest surprinzător a făcut fostul președinte după moartea fostei soții a lui Petre Roman

 Miniosu Alexandra
.

Traian Băsescu a adus un omagiu impresionant pentru Mioara Roman, la priveghiul acesteia. Deși nu a putut ajunge la priveghi, fostul președinte a ținut să-și exprime regretul față de trecerea în neființă a fostei jurnaliste. Acesta a trimis o coroană de flori albe, însoțită de un mesaj. Aranjamentul a fost așezat chiar la căpătâiul Mioarei Roman. Iată ce scrie pe el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu trei zile, la vârsta de 83 de ani, din cauza unui stop cardio-respirator. Vestea i-a întristat pe mulți, inclusiv pe Petre Roman, fostul ei soț, care a venit să-i aducă flori la priveghi, trupul neînsuflețit al fostei jurnaliste fiind depus până astăzi la Biserica Sfântul Gheorghe Nou. Pe lângă el, și alte persoane publice și-au exprimat regretul, iar printre ele se numără și Traian Băsescu, ce a trimis un omagiu impresionant.

mioara-roman-12mioara-roman-12

Citește și: Ce meserie a avut Mioara Roman. Mama Oanei Roman a fost o persoană respectată și apreciată în cercurile înalte ale Capitalei

Citește și: Cine a fost Mioara Roman. A trecut prin două divorțuri și a avut multe greutăți: „Am pierdut sarcini cât am fost cu Petre Roman. Am avut accidente, sarcini extrauterine, la 42 de ani, era sa mor”

Citește și: Cum trece Simona Pătruleasa peste certurile cu Sabin Ivanof, după 19 ani de relație: „Se întâmplă să ne mai și ciondănim, însă…”

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi după ce au participat la Power Couple: „Chinuiala psihică la care ne-au supus… Avem nevoie de psihiatru!”

Traian Băsescu, omagiu impresionant pentru Mioara Roman, la priveghi

După ce sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la capela de la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, zeci de oameni care au cunoscut-o au venit să-și ia „rămas-bun'. La un moment dat, la căpătâiul mamei Oanei și Catincăi Roman a apărut o coroană cu flori albe, de mari dimenisiuni, ce avea atașat un mesaj surprinzător. Aranjamentul era venit din partea lui Traian Băsescu, care, deși nu a venit la priveghi, a ținut să-i aducă un omagiu Mioarei Roman. Vezi imaginea în GALERIA FOTO.

Traian Băsescu, fostul președinte al României, o cunoaștea de mulți ani pe Mioara Roman. În plus, la un moment dat, în cariera lui, acesta a fost coleg de partid și de Guvern cu fostului ei soț, Petre Roman.

„Cu respect, Traian Băsescu', este mesajul scris pe aranjamentul floral trimis de Traian Băsescu pentru regretata Mioara Roman.

Mioara Roman va fi înmormântată astăzi

Mioara Roman a murit la 83 de ani, după o perioadă grea, în care a avut diverse probleme de sănătate. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins liniștită și fără dureri, în timpul somnului, iar astăzi, 26 februarie, va fi înmormîntată.

Se pare că fiica ei, Oana Roman, s-a ocupat cu mare grijă de modul în care va decurge ziua în care mama ei va fi condusă pe ultimul drum. Aceasta a apelat la ajutorul Gabrielei Lucuțar, cunoscută ca „Regina întunericului'.

„Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă. Oana și-a dorit cel mai mult ca eu să o fac frumoasă pe mama ei pe ultimul drum, pentru că a fost o femeie frumoasă. Îi vom face un procedeu care se numește tanatoestetică funerară, o procedură de reconstrucție. Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe.

Va fi dusă cu o limuzină de lux, iar slujba va fi oficiată de patru preoți', a declarat Gabriela Lucuțar, potrivit Click.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Fanatik

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton