Trecutul amoros al Innei. Cu ce bărbați s-a iubit înainte să-l cunoască pe Deliric: „Am fost cerută în căsătorie, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Inna este o artistă complexă, care a cunoscut succesul și dincolo de hotare, în cei 15 ani de carieră muzicală. Despre viața ei privată se cunosc mai puține lucruri, fiind discretă din fire, în special când vine vorba de relațiile amoroase. În prezent, artista este împreună cu Deliric, rapper și unul dintre membrii fondatori ai trupei C.T.C.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Deși este cunoscută la nivel internațional, Inna a reușit, în cei 15 ani de carieră, să-și țină viața privată departe de ochii publicului. Artista a preferat să se concentreze pe muzică, nu s-a expus excesiv și nu a dat curs speculațiilor din presă. Înainte să-l cunoască pe Deliric, a fost implicată în câteva relații discrete, ba chiar a recunoscut că a fost cerută în căsătorie la un moment dat.

inna11inna11

Citește și: Cum se înțelege INNA cu părinții ei și ce fel de copilărie a avut: „Niciodată nu mă purtam cum sunt fetițele. Nu îmi plăcea deloc matematica, aveam niște note mici' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a devenit Inna cântăreață și de ce a fost la un pas să renunțe la muzică: „Mama era cântăreață de muzică populară, cântam în corul bisericii'. Cum a afectat-o moartea bunicii / EXCLUSIV

Citește și: Alina Pușcaș, pictorial incendiar în revista VIVA! La 38 de ani, are un trup perfect și a pozat în ținute super sexy

Citește și: Cum a reacționat Teo, după ce a aflat că fiica Ralucăi Moianu este însărcinată la vârsta de 19 ani: „O să fie mamaie Raluca? E frumoasă, deșteaptă și tânără. Și să fii mamaie…'

Trecutul amoros al Innei. Cu ce bărbați s-a iubit înainte să-l cunoască pe Deliric

Talentată și extrem de frumoasă, Inna a frânt, cu siguranță, inimile multor bărbați. Mai demult, artista mărturisea că nu a fost niciodată timidă și că a făcut, atunci când a simțit, primul pas în dragoste.

„Îmi plăceau băieții care veneau din familii unite. Cu băieții nu eram niciodată timidă. (…) Prima dată m-am pupat cu un băiat din generală, îl cheamă Bogdan', mărturisea ea cu ani în urmă.

Una dintre cele mai mediatizate relații ale artistei a fost cea cu impresarul ei, Lucian Ștefan. Cei doi și-au oficializat relația destul de târziu și s-au iubit timp de zece ani. Infidelitatea lui ar fi pus capăt acestei povești de dragoste, însă subiectul nu a fost dezbătut public de Inna.

Inna s-a iubit cu un fotograf american

Timp de doi ani, Inna s-a iubit cu un fotograf american, pe numele său John Perez. Relația părea una destul de serioasă, însă cei doi au fost rezervați și nu prea s-au afișat împreună. Acesta a coordonat videoclipurile artistei și a realizat câteva pictoriale incendiare. La fel de discret s-a încheiat și povestea lor de dragoste.

La un moment dat, Inna dezvăluia detalii neștiute din trecutul ei amoros. Artista a recunoscut că a fost cerută în căsătorie, însă deznodământul nu a fost unul fericit. Nu a divulgat nici identitatea celui care a vrut să-i fie soție.

 „Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi', spunea Inna.

Inna este într-o relație de patru ani cu Deliric

De aproximativ patru ani, Inna formează un cuplu cu Deliric, care a și cerut-o în căsătorie.

„Ne-am cunoscut prin prieteni comuni, lucru firesc, având în vedere că suntem amândoi artiști. Conversația a curs de la sine și ne-am dat seama că ne dorim mai mult de la relația noastră', a povestit artista, în februarie 2023, pentru VIVA!.

Cât despre căsătorie, aceasta a adăugat: „Pentru mine nu a fost niciodată atât de importantă căsătoria în sine, cât modul în care îți construiești relația cu cel de lângă tine, să existe iubire, comunicare, bucuria de a fi împreună'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton