Trei ani de la moartea regretatului Ion Dichiseanu. Simona Florescu îl visează și acum: „Am stat o viață împreună. După ce eu nu voi mai fi…”

.

Pe 20 mai s-au împlinit 3 ani de la moartea regretatului Ion Dichiseanu. Cei dragi încă îi simt lipsa și continuă să-l poarte în suflet și în gând, pentru a-i menține memoria vie. La fel face și fosta lui parteneră, Simona Florescu. Artista îl visează și acum, în diferite ipostaze, și simte că o veghează de acolo de Sus. Consideră că legătura lor a fost extrem de strânsă și că va dăinui mereu…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Marele Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai 2021, la Spitalul Floreasca, unde era internat. Pierderea lui a fost o lovitură grea pentru familie, dar și pentru restul oamenilor care l-au iubit și apreciat pe maestru. La 3 ani de la decesul său, Simona Florescu, cea care i-a fost alături vreme de 22 de ani, susține că încă îl visează pe regretatul actor și vorbește și acum cu emoție despre cel pe care l-a iubit cu toată ființa ei…

Ion Dichiseanu s-a stins din viață la 87 de ani. Cea care i-a fost alături peste două decenii în timpul vieții sale a fost Simona Florescu. Aceștia s-au cunoscut în anul 1985, la Galați, în timp ce ea participa la un concurs de interpretări. Între ei a fost o iubrie ca-n filme, iar la scurt timp s-au și căsătorit. Artista avea doar 19 pe ani pe atunci și a aflat abia la Starea Civilă că el era mai mare cu 35 de ani decât ea. Diferența de vârstă nu a reprezentat niciodată un impediment pentru ei, iar, imediat după cununie, ea a rămas însărcinată cu fiica lor, Ioana, ce, ulterior, i-a făcut bunici.


Citește și: Simona ex-Dichiseanu, adevărul despre relația cu George Rotaru, după ce s-a spus că a cerut-o în căsătorie: „Îl cunosc pe George din 1998, de când am fost în America'

Citește și: Anastasia, fiica Ioanei Dichiseanu, își moștenește mama și bunicii, pe plan artistic: „Îi place mult să cânte. Vine acasă de la școală și primul lucru e să…'

Citește și: Tavi Colen, adevărul despre scandalul cu Alin Oprea, fostul coleg de la Talisman: „Un om care gândește atât de pervers nu ai cum să îl uiți, nu ai cum să îl ierți'


Citește și: Adrian Mutu i-a oferit fiului său o întâlnire cu Cristiano Ronaldo, de ziua lui: „Visul a devenit realitate'. Imaginile cu cei trei au ajuns virale

Trei ani de la moartea regretatului Ion Dichiseanu

Simona Florescu și Ion Dichiseanu s-au despărțit în 2009. Ea spunea, în trecut, că la acel moment l-a urât pe maestru, dar, mai apoi, și-a dat seama că ura nu-și are locul acolo unde au existat sentimente profunde, de iubire. În prezent, ea încearcă să-i păstreze memoria vie regretatului maestru. Zilele acestea, la Adjud are loc Festivalul de Teatru, Film și Muzică „Ion Dichiseanu’, locul unde el s-a născut, iar toată lumea speră ca evenimentul să iasă perfect.


Simona Florescu a mărturisit că și acum, la 3 ani de la moartea lui Ion Dichiseanu, ea și cei dragi încă îi simt prezență în viața lor de zi cu zi. Artista a povestit că-l visează mai mereu, uneori fericit, alteori supărat…

„Îi simțim prezența în absolut tot ceea ce se întâmplă, în toate proiectele noastre el este acolo prezent, este clar, pentru că uneori lucrurile sunt mai anevoioase și parcă face el ce face ca să facă o minune și să facă totul perfect și să fie așa cum trebuie să fie.


Îl visez mereu… Adică nu se poate să nu îl visez… Am stat o viață împreună, sunt toate amintirile alături de el, sigur că îl visez. Îl visam și mai vesel, și mai supărat…’, a spus Simona Florescu pentru Click!

Simona Florescu îl visează și acum

Întrebată ce a însemnat legătura dintre ei, Simona Florescu a mărturisit că au avut o legătură foarte profundă și un destin frumos împreună.

„O legătură foarte profundă, un destin frumos și această legătură a rămas și dincolo de moarte și va rămâne, cu siguranță, și după ce eu nu voi mai fi’, a mai zis ea.


Cum își alină Ioana și Simona Dichiseanu dorul de Ion Dichiseanu, la trei ani de la moartea actorului

Ion Dichiseanu și fiica lui, Ioana, au avut o relație extrem de specială nu doar în copilărie, ci și pe tot parcursul vieții, artistul fiindu-i alături la orice pas fiicei sale, pe are o iubea extrem de mult.


Ioana își amintește că era mare petrecere în casa lor de Sfântul Ion, însă după moartea tatălui ei au decis să nu se mai sărbătorească. Totuși, nu pot lăsa această zi să treacă neobservată, având în vedere că și pe fiica ei și a lui Adrian Artene o cheamă Anastasia Ioana.

Tata era hipersensibil! Mama e ușor mai pământeană… Tata era un boem și ne-a învățat multe lucruri. Și acum vorbim despre el de fiecare dată când ne lovim de o situație… Tata ce ar fi făcut, tata ce ar fi spus? Și nu putem uita glumele lui!


Zilele de nume nu mai sunt de când nu mai este el, dar încercăm să mergem mai departe pentru că și pe Anastasia o cheamă și Ioana și ne plăcea să spunem că suntem trei Balanțe, trei Ioni. Am rămas două Balanțe, două Ioane și atunci încercăm să ducem mai departe bucuria și veselia.

Anul acesta, de Sfântul Ion, am petrecut acasă, noi în familie. Am cumpărat baloane pentru Anastasia… Bucuria copiilor! Anastasia vorbește cu Dichi, îi atribuie personaje din desene animate, spune că ea vrea să facă așa cum ar fi făcut Dichi… Sau îmi spune: „te rog să-mi faci și mie masaj la piciorușe, așa cum îmi făcea Dichi!’.


Și m-a surprins când mi-a spus, la un moment dat, când eu mi-am cerut iertare la ea că mai ridic tonul uneori: „Da, știu, așa este, dar îți mai aduci aminte când tu mai țipai la mine că nu îmi strâng jucăriile și Dichi mă ajuta?„. Și nu-mi venea să cred pentru că ea avea trei ani atunci și nu credeam că își mai aduce aminte’, a povestit Ioana Dichiseanu într-un interviu la Antena Stars.

Sursă foto: Facebook, arhivă viva