Ce truc folosește Kate Middleton pentru a arăta mai tânără: „Îi oferă o strălucire”

 Raiciu Adriana
.

Ce truc folosește Kate Middleton pentru a arăta mai tânără. Kate Middleton a împlinit de curând 40 de ani, însă arată mult mai tânără de atât. Ducesa de Cambridge folosește un truc pe care toate femeile trebuie să îl știe! Iată ce face aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce truc folosește Kate Middleton pentru a arăta mai tânără. Kate Middleton are o ținută impecabilă tot timpul și deși a împlinit 40 de ani, Ducesa de Cambridge arată mult mai tânără. De curând s-a aflat ce truc folosește soția Prințului William pentru a arăta cu câțiva ani mai tânără.

Kate-4Kate-4

Ce truc folosește Kate Middleton pentru a arăta mai tânără. În ultima perioadă, Kate Middleton și-a schimbat stilul de a-și aranja părul, iar toată lumea a observat asta. Ducesa nu mai poartă bucle lejere și nici nu își mai ține părul pe față, ci a abordat un stil total diferit. Iată trucul pe care îl folosește pentru a părea mai tânără!

Citește și: Îți mai amintești cum arătau fetițele cu florile de la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William? Iată-le după 7 ani!

Citește și: Va deveni sau nu regină Kate Middleton când Prințul William va fi încoronat? Ce titlu va purta ducesa de Cambridge

Citește și: De ce nu vrea Anamaria Prodan să se afișeze cu iubitul ei, în public:„Niciodată nu o să…’

Citește și: Cu ce se ocupă Cosmin Seleși, după ce și-a dat demisia de la Antena 1:„Nu a fost ușor’

Ce truc folosește Kate Middleton pentru a arăta mai tânără

Kate Middleton a decis să își schimbe stilul de a-și aranja părul în ultima perioadă. Nu mai este adepta buclelor lejere și nici nu își mai ține părul pe față, așa cum o făcea până de curând. Ei bine, Ducesa de Cambridge a luat această decizie tocmai pentru a părea mai tânără.

Mai exact, a început să își poarte părul după urechi, truc folosit des de persoanele de sex feminin. Această tehnică o ajută să-și scoată în evidență pomeții și linia maxilarului, dar îi face și tenul luminos.

Faptul că-și poartă părul dat după urechi o ajută să-și scoată în evidență pomeții și linia maxilarului, îi arată mai bine tenul luminos și atrage atenția asupra ochilor ei, ceea ce îi oferă o strălucire tinerească, a declarat hairstilista Lily Jeffreys despre look-ul sofisticat, dar relaxat în același timp.

Ce accesoriu nu a avut voie Kate Middleton să poarte în ziua nunții

După o relație lungă, de 8 ani, Majestatea sa a luat, în sfârșit, decizia mult așteptată de toată lumea, și mai ales de Kate, dându-i undă verde nepotului său pentru căsătorie. În data de 29 aprilie 2011, cei doi îndrăgostiți şi-au unit destinele. Kate a arătat splendid în rochia ei McQueen, la care a asortat o tiară spectaculoasă. Din păcate însă, altceva ar fi dorit Ducesa de Cambridge să parte în izua nunții ei, însă nu i-a fost permis.

Tiara purtată de Kate Middleton în ziua nunții a fost o splendidă coroană Cartier Halo, împodobită că 739 de briliante și 149 de diamante dreptunghilare. Bijuteria, conform tradiției – care spune că mireasa trebuie să poarte și ceva împrumutat – a fost primită de Kate de la Regina Elisabeta a II-a, bunica soțului ei.

Deși era vorba despre o bijuterie superbă, Kate a fost dezamăgită, deoarece și-ar fi dorit ca în ziua nunții sale cu Prințul William să poarte o coroniță de flori, la fel ca mama ei, Carole, în 1980, când s-a măritat cu Michael, tatăl Ducesei, notează mirror.co.uk.

sursă foto- Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton