Tudor Furdui Iancu s-a căsătorit religios cu soția lui, Loredana Ramona. Imagini fabuloase de la nuntă

 Ifrim Georgiana
.

Weekend-ul trecut, cântărețul Tudor Furdui Iancu s-a căsătorit religios cu soția lui, Loredana Ramona. Ceremonia a avut loc Catedrala Încoronării din Alba Iulia, apoi mirii și invitații au sărbătorit la un restaurant de lux din Alba Iulia. Iată cum s-a desfășurat nunta celor doi și ce imagini spectaculoase au publicat pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Tudor Furdui Iancu și soția lui, Loredana Ramona, a început în 2021. Doi ani mai târziu, cei doi au spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă, în cadrul unei ceremonii restrânse. Partenera de viață a artistului are 29 de ani și este de profesie asistent medical. De curând, fiul lui Nicolae Furdui Iancu și partenera lui de viață și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu și au făcut o nuntă cu fast, unde au fost invitați artiști de seamă.

whatsapp-image-2023-07-11-at-10.29.10-1whatsapp-image-2023-07-11-at-10.29.10-1

Citește și: De ce fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian și ce scrie în certificatul de naștere: „Deci, se numește…”

Citește și: Fetele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu, afectate de custodia comună a părinților: „Este bulversant. Se discută și încă este o problemă” / Au 7 și 9 ani

Citește și: Vica Blochina, sfaturi pentru femeile aflate în relații toxice: „Nu vă lăsați calcate în picioare, nici de ăla pe care îl iubești, să spună că ești strâmbă, urâtă sau proastă' / EXCLUSIV

Citește și: Ordinul de protecție pentru victimele agresiunilor sau violenței domestice, prelungit la 12 luni

Tudor Furdui Iancu s-a căsătorit religios cu Loredana Ramona

Pe 31 mai, Tudor Furdui Iancu și soția lui, Loreadana Ramona, au făcut cununia religioasă. În weekend-ul care  atrecut, cei doi au făcut și cuninia religioasă la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, apoi și-au celebrat iubirea la un restaurant de lux din zonă. Printre artiștii de seamă care au întreținut atmosfera se numără Ioan Bocșa, Ionuț Fulea, Dinu Iancu Sălăjeanu, Matilda Pascal Cojocărița sau Silvia Macrea cu Ansamblul Junii Sibiului.

Pentru fericitul eveniment, mireasa a purtat o rochie albă, lungă, cu umerii goi, în timp ce Tudor Furdui Iancu a purtat un costum în nuanțe de gri, completându-se perfect.

„Este un moment unic în viață noastră, important și de viitor, să întemeiezi o familie e un lucru deosebit. Îmi doresc să fie bine, să fim fericiți și să avem o viață frumoasă împreună. Suntem împreună din septembrie 2021, așa a fost să fie, acum a venit momentul.

O să avem și nuntă, la vara, în iulie. La cununie a fost doar familia, într-un grup restrâns. La nuntă vom fi mai mulți, o vom face în Albă, la Catedrala Încoronării, apoi la o sala frumoasă de lângă Alba Iulia', spunea intepretul de muzică populară, înainte de cununia religioasă, potrivit starpopular.ro.

Tudor Furdui Iancu și Loredana Ramona formează un cuplu de doi ani

Tudor Furdui Iancu și Loredana Ramona s-au cunoscut în urmă cu doi ani. Artistul spune că părinții săi, Nicolae Furdui Iancu și Daniela, au fost un exemplu pentru viața de familie și i-au insuflat principii sănătoase.

„Sfaturi, nu pot să spun că le-am primit pe cale verbală, i-am urmat modelul, el este un om vertical care a format o familie frumoasă, a știut să întrețină relația și familia, să nu se despartă așa cum se întâmplă în zilele noastre, mai ales în lumea artistică. Mă simt privilegiat că am putut să-i urmez sfatul prin exemplu viu, fără să fie nevoit să-mi spună cum să fac. Eu am privit și am băgat la cap', a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton