Tudor Ionescu de la Fly Project, declarații neașteptate după 8 ani de căsnicie cu Anamaria: „Nu mă ține nimic lângă nimeni”

 Ifrim Georgiana
.

Tudor Ionescu și soția lui, Anamaria, s-au cunoscut în urmă cu aproape 20 de ani și sunt căsătoriți din anul 2015. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Ilinca, în vârstă de 5 ani. De curând, artistul a făcut câteva declarații despre căsnicia lui, dar și despre prima întâlnire cu partenera lui de viață, care a avut loc în anul 2005. Iată unde s-au cunoscut Tudor Ionescu și Anamaria!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Tudor și Anamaria Ionescu și-au oficilizat relația în anul 2015, după 11 ani de relație. Deși sunt prezențe frecvente în lumina reflectoarelor, cei doi și-au trăit povestea de dragoste în mare discreție. De când sunt împreună, relația lor a întâmpinat și momente mai dificile, căci artistul a înșelat-o pe mama fiicei sale și s-au despărțit pentru șase luni. În cele din urmă, Tudor și Anamaria Ionescu au decis să-și mai acorde o șansă, întâmplarea având loc în anul 2010.

tu000tu000

Citește și: Cum au trecut Anamaria și Tudor Ionescu peste infidelitatea în cuplu și cum își rezolvă certurile: „Ăsta a fost unul dintre lucrurile pe care ni le-am promis reciproc' / EXCLUSIV

Citește și: Tudor Ionescu de la Fly Project a slăbit 60 de kilograme, dar a regretat decizia. La ce greutate a ajuns acum: „Vreau să mă mențin așa'

Citește și: Ce regret are Emi de la Noaptea Târziu, după ce s-a însurat: „Îți dai seama că ne roade puțin. Am fost prea haosați și am uitat…'

Citește și: Ramona Olaru are un nou iubit, după despărțirea de Cătălin Cazacu? În ce ipostaze romantice a fost surprinsă cu un bărbat: „Mă văd cu domnul de vreo două-trei săptămâni'

Tudor Ionescu, declarații neașteptate după 8 ani de căsnicie cu Anamaria

 Tudor și Anamaria Ionescu s-au cunoscut în anul 2005, într-un studio de înregistrări. Întrebat despre secretele unei căsnicii fericite, artistul a susținut că este vorba despre sentimentele dintre ei și faptul că s-au maturizat odată cu relația.

„În primul rând, la Ana m-am oprit de la bun început. Noi am crescut împreună. Dar normal că mi s-au făcut propuneri de-a lungul timpului. La Ana mi-a plăcut și îmi place că le are pe toate, e și frumoasă și deșteaptă.

Cu Anamaria m-am cunoscut la TVR, în 2005, când am fost la o emisiune tv, și ia uită-ne tot aici, după 18 ani, sper puțin mai înțelepți decât în 2005. Nu mă ține nimic lângă nimeni, cred că a rămâne lângă un om e o chestie de alegere, de sentimentele pe care le ai pentru acel om', a declarat artistul, potrivit fanatik.ro.

Tudor Ionescu a decis să slăbească după ce a devenit tată

De când a venit fiica sa pe lume, în anul 2017, Tudor Ionescu de la Fly Project a decis să-și schimbe radical stilul de viață. Artistul a slăbit aproximativ 60 de kilograme, iar acum are o greutate de 71 de kilograme.

„Când s-a născut ea a fost trigger point pentru creierul meu, care a zis că trebuie să fiu sănătos pentru a o crește și a fi alături de ea', a adăugat aceasta.

Când vine vorba despre temerile legate de Ilinca, fiica lui, artistul a adăugat: „Mi-aș dori pentru ea să știe să se adapteze oricărei situații și oricărui mediu și să știe să ia se se bucure de lucruri mici în orice împrejurare. Îmi doresc pentru ea să știe când să fie cu picioarele pe pământ și când să își poată permite să zboare. Ea trebuie să treacă prin toate, să se ridice singură când cade, pentru că doar așa poate învăța.

Dar da, îmi doresc să nu treacă prin situații pe care nu le poate rezolva. Iar atunci când nu le poate rezolva, să știe ce are de făcut, către cine să se îndrepte. Legat de temeri, nu pot asocia în mintea mea ceva negativ care ar putea să i se întâmple'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton