Ultimele clipe din viața lui Liam Payne de la One Direction. Cum l-au surprins angajații hotelului unde era cazat: „Distruge întreaga cameră...”

.

Liam Payne, fost membru One Direction, a încetat din viață la vârsta de 31 de ani, în urma unui tragic incident. Artistul a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires, iar autoritățile investighează circumstanțele morții sale. Managerul unității a contactat Poliția înainte de tragedie, semnalând comportamentul agresiv al unui oaspete, posibil sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


Liam Payne a devenit faimos la nivel internațional ca membru al iubitei trupei pop One Direction alături de Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan şi Louis Tomlinson, dar care între timp s-a destrămat, în urmă cu 8 ani. Din nefericire, artistul a murit la doar 31 de ani, în urma unei tragedii.

Citește și: Liam Payne, fostul membru One Direction, a murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel


Citește și: Liam Payne de la One Direction s-a despărțit, din nou, de iubita lui, Maya Henry. Au rupt logodna

Citește și: Gina Pistol și Laura Cosoi, actuala și fosta iubită a lui Smiley, s-au fotografiat împreună, la premiera filmului Retreat Vama Veche. Ce a declarat Laura despre Gina, în trecut

Citește și: Andreea Bălan și-a iertat tatăl după 22 de ani. Solista a urcat cu Săndel Bălan pe scenă, la Sala Palatului: „E o zi specială pentru că sunt alături de minunata mea fiică'


Ultimele clipe din viața lui Liam Payne, fost membru One Direction

Tragedia s-a petrecut în incinta hotelului Casa Sur (Buenos Aires). Autoritățile investighează circumstanțele decesului și se va efectua o autopsie. Liam Payne, fost membru One Direction, recunoscuse, cu doar în urmă, că s-a luptat cu dependența de alcool.

Înainte de incident, poliția din Buenos Aires a fost chemată la hotel după ce a primit o sesizare despre un „bărbat agresiv care ar putea fi sub influența drogurilor și alcoolului’.


Odată ajunse la fața locului, autoritățile au chemat și o ambulanță. Din nefericire, medicii au constatat pe loc decesul artistului de 31 de ani. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost luat de la scena incidentului trei ore mai târziu.

Ce a transmit managerul hotelului Poliției

Înainte cu câteva momente de tragicul accident, managerul hotelului vorbea, în apelul de urgență, despre „un oaspete care este copleșit de droguri și alcool… Distruge întreaga cameră și, ei bine, avem nevoie să trimiteți pe cineva, vă rog’.


Pe măsură ce discuția avansează, vocea acestuia devine din ce în ce mai anxioasă, mai ales când ajunge să menționeze despre prezența unui balcon în cameră.

Liam Payne vorbise despre depedența de alcool


În vara anului trecut, Liam Payne a vorbit despre lupta sa cu consumul de alcool. Artistul a devenit celebru în 2010, an în care s-a alăturat îndrăgitei trupe One Direction, pe vremea când era doar un adolescent.

„Sunt niște poze din perioada aceea în care aveam fața de 10 ori mai mare decât acum. Eu o numesc fața de pastile și alcool. Problema a fost că cel mai sigur mod de a ne ține sub supraveghere era să fim închiși în camerele de hotel. Și ce există în fiecare cameră? Un minibar. Aveam petreceri de unul singur și am dus-o așa ani întregi, fiind singura modalitate de a-mi învinge frustrarea’, a spus Liam Payne în podcastul Diary of a CEO.

Sursa foto: Facebook